escobar__ wrote: ↑10/01/2020 15:54
Dr_Help wrote: ↑10/01/2020 15:49
Odgovorno vam tvrdim što se tiće nabavke mobitela, veoma brzo tura koja dođe proda se . Navala je velika. Ja svima kažem da urade rezervaciju jer ih ne može mimoići
Šta misliš da nabave malo veće količine ako već idu mobiteli? Koliko ih to nabavite, po 50 komada?
Kod vas jarane nestašiac mobitela zadnjih 10 godina, šta god hoćeš kupit de rezerviši i čekaj...
to je to
vrijeme ide a kod njih stalo
ako napises par cinjenica i vlastito iskustvo, kaze pljujes telekom, ako napises da si korisnik 10+ godina, kaze to pljuju samo korisnici telemacha i ostalih hah
uglavnom, sta god da ti se desi, po botovima nikada nije do telekoma
ja fiksni tel uveo 1997.platio 1000+ KM prikljucak, pa onda koristio dial up net, pa medju prvim u gradu (tacnije trugi prikljucak adsl-a u gradu je moj) uveo adsl, pa pretplata na telefonu nekih 7 godina, ove dopune i ne racunam
pa moju tv uveo isto medju prvim, cim se pojavila
prosao sva sranja koja mozes proci sa telekomom, i pozitivna i negativna ali jok, ja sam bot konkurencije
ovako razmislja jaroBOT
ne znam sto nekima smetaju cinjenice... da ima ko pametan u ovoj firmi, ovaj feedback koji ovdje korisnicj ostavljaju bi trebali koristiti da ispravljaju probleme i greske sistemski ali jok, to se u ovakvoj uhljebskoj firmi nikada nece desiti