_Reds_ wrote: ↑10/01/2020 00:23
zippoo87 wrote: ↑10/01/2020 00:14
_Reds_ wrote: ↑10/01/2020 00:08
Junace, o onome, o cemu ti ne kontas, ali pametujes.
junace, ja preko 10 godina koristio sve usluge bhta, znam tacno gdje su suplji
kupovao i telefone na rate i sve zivo
tu sve ide preko neke stele, pokvari se daljinski, moras ganjaticpoznanika, stane net, prijavis na 1444, cekas 10 dana, opet moras ganjati, ne radi moja tvyiwta procedura
hoces kupiti tel, naruci i ganjaj stelu, da neko nije ustekao gdje za svog nekog prijatelja
ne vjerujem da se nest puno promijenilo
moguce da su pokrili dobar dio gradova sa 4 g ali kontas li ti uopste o cemu sam ja pisao?
ja pisem o ovoj novoj usluzib4g interneta za kucne korisnike, ne mobilne
Kontam ja tebe druze, ali ti ne kontas neke stvari.
Ne moze BHT ni tehnicki ni ekonomski za godinu pokriti 4G mrezom svaki pedalj zemlje za 6m. To je ono sto ti ne kontas. I normalno je da ce siriti 4G mrezu i dalje.
Ne moze usluga koja je tek pustena, prvi put u nasoj zemlji odmah biti po mjeri svih nas. Meni ne odgovara sto je usluga na pretplatu, a vjerovatno ce ubaciti kasnije da bude i bez pretplate.
Moramo li odmah sve pljuvati.
Cinjenica da je BHT dosta uradio u zadnjih 6 mjeseci, i sa 4G mrezom, i sa SK, i sa ponudom za mobilnu. Cinjenica da moze jos stvari da se popravi, ali ne mora se na sve toliko hejtati i pljuvati, jer nije selo pokrivno 4G mrezom.
Nema potrebe da se odmah sve pljuje. Ali ovaj zippoo samo iznosi činjenice. Istina da je Bhtelecom u zadnje dvije godine dosta toga uradio. Možda je to do direktora? Mene je iznenadilo kada su mi odgovorili na mejl? Odgovora nije bilo mjesec dana, ali su ga uzeli u razmatranje. Znači napredak je naročito vidljiv u prethodnoj godini. Ali je činjenica i da su spavali dugo vremena.
Druga stvar, zašto lažu? A nema potrebe za tim.
Evo šta su napisali,
BH Telecom kao prvi na tržištu od 6.januara 2020. godine u ponudu uvodi širokopojasni pristup internetu putem mobilne mreže nove generacije, čime će omogućiti korisnicima brzi pristup internetu, korištenje telefonske usluge (VoIP) i gledanje velikog broja TV kanala
na bilo kojem prostoru u Bosni i Hercegovini.
Znači napisali su na bilo kojem prostoru u Bosni i Hercegovini.
A ja ću sada postaviti odgovor na mejl, gdje se vidi da to nije istina. Korisnik sam Bhtelecom-a, imam moja tv full. Plus više brojeva, ultra

pretplata.
Prvu grešku su napravili kada su izgradili FT.. izvan naselja, pa sada niko nije u mogućnosti da ima veće brzine od 10/07, zbog prevelike udaljenosti. A mogli su u to izgraditi u centru naselja i tada bi vjerovatno 90% korisnika moglo imati veće brzine preko VDSL?
Navedeni mejl sam poslao 2019. godine. A oni su napisali da će izgraditi BS u 2021. godini. Dali je to zbog toga što je 2020. izborna godina, te im novac treba za nešto drugo? Ili je u pitanju nešto drugo, ja ne znam.
Ali bolje i 2021. godine, nego nikada. Meni je samo krivo što su pokrili neka mjesta u RS prije Federacije BiH.