bunk wrote: ↑10/01/2020 07:52
The BEN10 wrote: ↑10/01/2020 07:46
bunk wrote: ↑10/01/2020 07:40
E svasta..jarane nisi ti meni dobar,udarilo u glavu ovaj pushing u Sa..
Pa onda svugdje vidis sda.
Ako ne znas ko je Bree Larson ili Jimmy Kimmel pitaj ,nemoj se provaljivat po forumu u pokusaju da ispanes ne znam ni ja sta i kome da se dopadnes..cvrcku ili aakciji,oni te vec vole
Jel sa ćaćom i materom, koji te tako neodgojiše, razgovaraš: "nisi dobar u glavi"? Ja ahlaka (ponašanja) mu'minskog, tobejarabbi.
Ne znam ja ko je prvi ili drugi koje si spomenuo, ali znam da si dijelio žensku koja je istakla sise. Pa onda kontam - Allahu dragi, kakav je to mumin, SDA-ovac i sljedbenik puta rahmetli Alije, koji javno potiče na nemoral. Allahselamet.
Nisam napisao da nisi dobar u glavu.
Napisao sam da nisi dobar jer vidis sda svugdje a vjerovatni razlog je pushing u Sa.
Isto tako nemas pojma jesam li ja agnostic ko kiki ili vjerujem u Manitua a svrstavas me u Muslimane i Sda..sljedbenika rahmetli Alije Izetbegovica a veze nemas ni ko sam ni sta isto kao sto ni ja nemam i ne zelim da znam nikoga sa foruma,ovo je na kraju dana barem za mene ,razmjena misljenja i ubijanje vremena..
I ako post o tome da je Bree vodila Jimmy daily show potice nemoral onda jarane ti spadas u neku rigidnu sektu koja veze nema sa onime za sta se navodno hipi pokret i Mendela u Sa zalazu ili se prodaju da zalazu..
Pa to upravo i govorim - da ste vi koji stojite iza SDA dns, u javnosti pravi mu'mini, borci za prava Bošnjaka, borite se za vjeru i tradiciju. A u tajnosti se gledaju Sevkini filmići, namještaju tenderi i smišljaju kojekakvi lopovluci.
Dobro sam ja to kužnuo - upravo se dijelovi slagalice sklapaju.
Zahiragić bio huligan, eno sad govedo priča o Islamu, Emelu u pola emisije pita jel Bošnjakinja.
Bakir predvodnik Bošnjaka koji se predstavlja kao musliman par-excellance, prema onome što priča Latić 80-tih njegovoj pokrivenoj snahi nazivao "dobar dan", nema gdje nije postavio zetove i Sebiju...
Genjac neki dan sazvao sjednicu komisije kojoj je na čelu - u petak, u 12h. U vrijeme džume!
Eh, tako je isto i sa vama sitnim ribama. Pričate pričicu ovuda na forumu, a u real-life nešto sasvim deseto.