Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Analiticarr wrote: ↑09/01/2020 17:32
Nije ukinuto. Sponzori su kupili sve sto je bilo namjenjeno za prodaju. Osim toga jedan dio se cuva za specijalne goste i zvanice. Pozz
Aha, tako je, sponzori kupili i to prije zvanične prodaje godišnjih.
Prijatelju, svugdje u svijetu sponzori imaju prednost pa tako i kod nas. Sponzori su rezervisali/platili vip godisnje koje su bile namjenjene za slobodnu prodaju.
Sponzori imaju svoje karte, a slobodna prodaje je za ostale ko zeli kupiti.
To znaci da ja odem u klub i kazem koliko kosta kompleten VIp i platim i ja sam sjedim u njemu!!!!!!!!
Analiticarr wrote: ↑09/01/2020 17:38
Prijatelju, svugdje u svijetu sponzori imaju prednost pa tako i kod nas. Sponzori su rezervisali/platili vip godisnje koje su bile namjenjene za slobodnu prodaju.
Ma ja, kupili sve što se moglo kupiti. Nije ostavljeno ništa za nas obične smrtnike, nego sve dali sponzorima. Teško da će ti se u ovo povjerovati.
I baš sad odjednom sve pokupovali, a prije vazda bilo.
Boga ti pusti me šuplje. Niti imaš kakvih dokaza, niti išta, nego samo onako tvrdiš.
GandalfSivi wrote: ↑09/01/2020 17:19
Prvo, nije napravljeno za "upravu i njihovu raju", nego ko god zeli kupiti, godisnje se mogu uzeti (da ne spominjem kada nam dodje neko, tipa predstavnici drugih klubova, potencijalne musterije, UEFA, kurac palac).
Za ovu sezonu ne mogu se uzeti, ako misliš na godišnje za ložu. Ukinuto, zašto pojma nemam, nije mi jasno.
Ovo jeste fula jer sam i sam gledao ranije za to mjesto a moze samo na centralni dio koji nije natkriven a to nije to.
Tu bi trebali pomaci guzicu i natkriti i taj dio sami ako treba ako vec nece da se "raja" mijesa sa VIP-ovcima. 500 mjesta daje 100 000 godisnje ako zadrzis cijenu od 200KM a omogucis onima koji nece da kisnu da plate i istovremeno poguraju klub.
Nekad su bile i one od milju i racunali su se kao bronzani sponzori, 100 takvih ako se dobro sjecam. Kone jos uvijek imaju takve cini mi se a ulazi i parking mjesto. To je marketing.
Last edited by Grean on 09/01/2020 17:45, edited 1 time in total.
To znaci da ja odem u klub i kazem koliko kosta kompleten VIp i platim i ja sam sjedim u njemu!!!!!!!!
Ne moze to tako
Da, sponzori dobiju karte uz sponzorstvo, ali ne sve.
Neki sponzori (vise njih) su trazili da kupe ostatak karti i naravno da je to ucinjeno. Svako bi tako postupio. Da li ce oni dolaziti ili ne to je njihova stvar, isto kao i svakom ko ima godisnju za bilo koju tribinu.
todd_smith wrote: ↑09/01/2020 14:22
ma tipicna kapitalisticka prica
cuj da neko ko ima platinum paket od 250KM zvuci za boljeg navijaca od onog koji ima obicnu ulaznicu i godinama dolazi na svaku utakmicu
kakvi debili ocam
pa ovo je u biti samo za popust, nista vise, nista manje. Uzmes platinum, imas 2 polusezonske (proljece ove i jesen naredne sezone), dres i ovo majice dukserice sta su vec stavili. U biti uzmes paket ako si ovo svakako kontao uzeti i pri tome ustedis ako nisi ne uzmes i to je to. Ne znam odakle zakljucak da smo mi bez paketa manji navijaci.
Ljudi pljuju a nisu ni procitali o cemu se radi. Svako ko kupuje clanske i sezonske karte ili majice dukseve i slicno zna i vidi da je ovo odlicna ponuda.
Oni koji ne kupuju nista od toga ce u svemu (pokusati) naci nesto lose. Ovaj todd je uvjek najglasniji kad treba pisati lose o klubu. Ja sam njemu nudio godisnju VIP i kad smo dogovorili sve detalje i kad je trebao samo da je pokupi, on mi je odgovorio da uopste nije u Sarajevu. Takvi su ovdje nazalost najglasniji.
Sinoc napisah da pregovaramo sa jednim reprezentativcem i nudimo mu pravo bogatstvo ali on zeli igrati vani. Pregovori jos nisu zavrseni.
Ovaj ofirni troll post i slicno sto radis svaki dan je bilo zanimljivo na pocetku
Sada kada si provalio da radis da izazoves reakciju nekoga da ih banuju, jer tebi kao navijacu zelje je to neka zajebancija, vise nije zanimljivo, sta vise jadno je zapravo da je tvoj zivot na to spao.
Ova prica da su sponzori kupili sve VIP karte je velika LAŽ.
Par sponzora je dobilo VIP karte, a onda su ovi iz kluba odlucili uopste da taj dio ne prodaju obicnoj raji da se ne bi sretali sa sponzorima i da ne bi imali dodira sa njima, a tako i sa ovima iz kluba.
Eventualne rasprave ili prepirke da izbjegnu. Zatvorili su se u sebe kako u Titovoj, tako i na stadionu.
rocco_siffredi wrote: ↑09/01/2020 20:55
Par sponzora je dobilo VIP karte, a onda su ovi iz kluba odlucili uopste da taj dio ne prodaju obicnoj raji da se ne bi sretali sa sponzorima i da ne bi imali dodira sa njima, a tako i sa ovima iz kluba.
Eventualne rasprave ili prepirke da izbjegnu. Zatvorili su se u sebe kako u Titovoj, tako i na stadionu.
Ma jarane lik koji prica o sponzorima je troll obicni, navijac zelje to sto ga tommo i charuga ne zele banovsti to je do njih
Laž u rangu one da je on investitor, da je čovjek iz kluba i tako to.
budzetlija wrote: ↑10/01/2020 09:45
Jao VIPovaca kukate za obicne karte godinama kako su skupe, sad kad nemate osnova da o tome pisete raskukali se oko VIP karti
Nismo, svi na drzavnoj sisi, lahko je tebi kad imas druga analiticara, klupskog investitora, da te pogura. Izdo si Pitare zbog VIPa sram te bilo.
5 clanskih, od toga 4 bijele da se razumijemo i jedna godisnja meni dosta od Uprave.
Kaka je taka je, meni dobra
Ne moze to tako
Da, sponzori dobiju karte uz sponzorstvo, ali ne sve.
Neki sponzori (vise njih) su trazili da kupe ostatak karti i naravno da je to ucinjeno. Svako bi tako postupio. Da li ce oni dolaziti ili ne to je njihova stvar, isto kao i svakom ko ima godisnju za bilo koju tribinu.
Danas sam bas maksuz otisao do kluba da vidim za ovu informaciju, i receno mi je ovako: VIP godinjih vise nema nego su sada sve pozivnice i niko nije mogao kupiti kartu jer ih nema u prodaji. Sponzori dobiju samo nekoliko karata i nisu sve karte zauzete, vec se za svaku utakmicu daju pozivnice. Znaci opet dajes pogresnu informaciju.
I kada smo vec kod kluba dao sam im ideju da slijedecu sezonu godisnje karte daju preko bankovnih kartica na rate jer ce time povecati prodaju godisnjih, i da za pocetak sve godisnje budu imale numerisana mjesta da makar oni koji uzmu godisnje maju neke beneficije za mjesto na tribini. Odgovor je bio da je odlicna ideja i da ce raspravljati po tom pitanju jer ima vremena do slijedece sezone.
Jao VIPovaca kukate za obicne karte godinama kako su skupe, sad kad nemate osnova da o tome pisete raskukali se oko VIP karti
Nismo, svi na drzavnoj sisi, lahko je tebi kad imas druga analiticara, klupskog investitora, da te pogura. Izdo si Pitare zbog VIPa sram te bilo.
5 clanskih, od toga 4 bijele da se razumijemo i jedna godisnja meni dosta od Uprave.
Slabo si ti to izganjao, meni legla Cupra Ateca još davno...
Jedino jos nisu zabranili za javnost zvanicne utakmice, sve ostalo sto se moze zabraniti zabranjeno je i to je jedini klub u BiH da to radi, a ima najvecu bazu navijaca u drzavi....pa koju picku materinu oni umisljaju, jebote Bajern posalje ekipu da šeta kroz Minhen, da se druzi sa ljudima, ovi kurtoni na dodjelu paketica posalju djeci sedmog golmana da se slika s njima, svaka prijateljska utakmica zatvorena za javnost, a hoce nekakve clanske pakete da kesiram, nabijem vas na kurac krasni....imam klinju koji pocinje da otkriva fudbal, on moze zavoljeti ovaj klub samo ako ga silom tjeram i degenečim svakodnevno...fuj
Prvo je slagao da je investitor pa onda dio Uprave a zadnja laz je bila da neko ko niju u klubu ali da je blizak osobi koja jeste u klubu.Gadno je to kad lazes pola godine pa onda vise ne znas ni sta si sve slagao.Lako je istinu ponoviti i nakon 5 godina ali laz jako tesko.
E cuj provjeravao mu iskaze!?
Pa vidis bolan da je strumpf? I to ga na ovo Cvrcak i LSD nagovorili a Ultima mu dav' o pravne savjete!
Jedini koji se bunio protiv ovoga je manijakone, i treba momku "kapu skinuti" radi toga...
Prvo je slagao da je investitor pa onda dio Uprave a zadnja laz je bila da neko ko niju u klubu ali da je blizak osobi koja jeste u klubu.Gadno je to kad lazes pola godine pa onda vise ne znas ni sta si sve slagao.Lako je istinu ponoviti i nakon 5 godina ali laz jako tesko.
Samo sam rekao da sam investitor sve ostalo nije istina. Pitajte na pp sta vas zanima da ne kvarite temu. Samo nemojte kao todd traziti nesto pa kad se sve zavrsi onda reci ne mogu jer nisam u Sarajevu.
TEMA: Izgleda da nam dolazi jedan A i jedan U21 reprezentativac