Ispuho je haman malozomri wrote: ↑03/01/2020 11:44Jimenez?AmiĐa_Idriz wrote: ↑03/01/2020 11:14 Tammy ili Rashford umjesto Kanea
Zomri sorry al mi Bobby ipak nije opcija![]()
![]()
Tad bi imao kompletan trio iz napada Wolvesa
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ispuho je haman malozomri wrote: ↑03/01/2020 11:44Jimenez?AmiĐa_Idriz wrote: ↑03/01/2020 11:14 Tammy ili Rashford umjesto Kanea
Zomri sorry al mi Bobby ipak nije opcija![]()
![]()
ma dosadio mi forum opcenito, sem ove i jos jedne teme mozda, sve isti debili prosipaju iz supljeg u prazno, tacno ti padne koeficijent inteligncije kada udjes na ovaj forumzomri wrote: ↑31/12/2019 13:30 ekipa izgleda jako dobro za ovo kolo, mislim da je logičan potez sačuvati transfer. osim ako ne bude kakvih bombi prije deadline-a sutra, tipa neočekivanih povreda i slično.
kapiten salah, vardy ili de bruyne.
sretno svima!
btw gdje nam je @todd_smith ? zar on nije još u novembru otišao u banoviće na mjesec?
ma naredne 3-4 su mu gadne ali onda imaju dobar raspored od 5-6 utakmica, neka zabije 4 dobar si. Vidjeti cu kakav je DCL ove naredne 4 sedmice, ako ne vrati barem 2 gola, ide vanizomri wrote: ↑07/01/2020 10:49 welcome back![]()
west ham ima duplo kolo, ali druga protiv liverpoola pa ne znam koliko se isplati samo radi toga ikoga dovoditi. generalno imaju dobar raspored pa jedino zato. a za duplo će se možda jedino fabianski isplatit radi mogućih odbrana, ali valja strepiti hoće li primiti 4 gola i -2
ings je u formi života i ako ga imaš ne prodaji ga. vidjeli smo da mu ne smeta ni kad igra protiv top 6 ekipa, često zabije. ne bih ga sada dovodio, ali ko ga ima neka ga ne prodaje. pratiti situaciju sa vardyjem, ako je povređen na duže staze, i ja ću ga prodati.
Da dva W gostovanja - Wolves i West Ham u razmaku od 6 dana. Salah je dosta lošiji od Manea na strani pa kontam da ga switcham ali vidjeću još. Ti ga imaš već pa ne moraš trošiti transfereKing_Kenny wrote: ↑09/01/2020 20:03 Ukoliko se ne varam, Wolverhampton je u tom duplom kolu - dva teška gostovanja...
Imam i ja trojicu - Trent, Virgil i Sadio. Ako ne bude povreda, neću ih mijenjati.
Onaj najskuplji stoper svijeta se povrijedio, trebam nekog drugog odbrambenog, ne znam da li da vratim Stevensa iz SU ili da tražim drugo rješenje...
Lafo neka povreda
Biće spreman iduće kolo.