Ja kretena i nekulture ovog krkana.
Zahiragić opet jaše
- kakotakonikako
#4301 Re: Zahiragić opet jaše
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#4302 Re: Zahiragić opet jaše
kad zamisljas kako krkan izgleda, zamisljas facu zahiragica. kako je odvratan u pm
-
kakavdanakneiskustvu
#4303 Re: Zahiragić opet jaše
izvrsni direktor wrote:kad zamisljas kako krkan izgleda, zamisljas facu zahiragica. kako je odvratan u pm
-
detroit-mercy
#4304 Re: Zahiragić opet jaše
Glede naslova teme, treba je promijeniti u Zahiragic nastavlja da jase 
- Dr. Kuca
#4305 Re: Zahiragić opet jaše
Mlad, elokventan, uspjesan na svim poljima, razumije4 se u sve teme i ima rijesenje za sve probleme. Podsjeca me na nekoga nikako da skontam na koga. Aha, sjetih se. Kifla za 10ak godina, nova uzdanica raje na forumu klixa koji euforicno klicu i svrsavaju na njegovo prozivanje sda. Back to the future.
-
The BEN10
#4306 Re: Zahiragić opet jaše
Hahaha, kakav nepristojan i iritantan lik, strašno!
Na pitanja odgovara protupitanjem, upada u riječ. Prosto nevjerovatno.
- Dr. Kuca
#4307 Re: Zahiragić opet jaše
za 10 godina divit ces mu se ko i kifli.The BEN10 wrote:Hahaha, kakav nepristojan i iritantan lik, strašno!![]()
![]()
- Henry Chinaski
#4308 Re: Zahiragić opet jaše
Upravo tako. Problem je što dva nepismena vrijede više od nednog intelektualca, a nama baš ne fali nepismenih.saale wrote:Henry Chinaski wrote:Ne znam šta ti ovo znači? Nikad nisam tvrdio da je SDP puno bolji od SDA ali to ne znači da se moramo složiti sa činjenicom da nam mediokritet postaje "državnik" koji će sutra da nam kroji kapu. Da postoji kritična masa obrazovanijeg glasačkog tijela, stranka u kojoj je Zahiragić uspješan, bila bi nepovratno potopljena na prvim izborima uz ismijavanje. A mi se čudimo što nam je ovako.saale wrote:radim u firmi gdje je direktor IZ sdp UHLJEBIO barem petero svojih omladinaca iz partije, pun mi je qurac dvostrukih aršina ova država ima toliko partija i toliko ljudi koji su članovi istih i savk se vodi s ciljem da cem to valjat tj da ce preko stranke dobiti posao,,sta je ovaj drugaciji
Svako ima pravo birati i biti biran, zato imamo izbore,,sva ostala prica je mahalska, a ja koliko znam ovaj nije prosao u skuostinu, i to sto je clan SDA nije me briga, covjek ima pravo na politicki stav i ideologiju
Neobrazovani su skloni da se dive ovakvim sirovinama i daju se izmanipulisati da glasaju za ovakve. Nisu svjesni šta to znači za njih i za nas i nama koji vidimo budućnost sa Zahiragićem ostaje samo da plačemo.
A glasači će plakati poslije i pričati kako mi jedini nismo u EU, kako svi kradu i kako nas susjedne države koriste kao svoj resurs, kako naši nemaju nikakvu strategiju ni plan i kako ovdje nema budućnosti. Neće ni tada biti svjesni da su samo tome doprinijeli.
-
The BEN10
#4309 Re: Zahiragić opet jaše
Mogao si malo sjahati s njega, ne ispušćaš ga iz usta.Dr. Kuca wrote:za 10 godina divit ces mu se ko i kifli.The BEN10 wrote:Hahaha, kakav nepristojan i iritantan lik, strašno!![]()
![]()
-
saale
#4310 Re: Zahiragić opet jaše
[/quote]Upravo tako. Problem je što dva nepismena vrijede više od nednog intelektualca, a nama baš ne fali nepismenih.
Neobrazovani su skloni da se dive ovakvim sirovinama i daju se izmanipulisati da glasaju za ovakve. Nisu svjesni šta to znači za njih i za nas i nama koji vidimo budućnost sa Zahiragićem ostaje samo da plačemo.
A glasači će plakati poslije i pričati kako mi jedini nismo u EU, kako svi kradu i kako nas susjedne države koriste kao svoj resurs, kako naši nemaju nikakvu strategiju ni plan i kako ovdje nema budućnosti. Neće ni tada biti svjesni da su samo tome doprinijeli.[/quote]
Al brate, brani li neko tim intelektuacima da osnuju stranku
A glasači će plakati poslije i pričati kako mi jedini nismo u EU, kako svi kradu i kako nas susjedne države koriste kao svoj resurs, kako naši nemaju nikakvu strategiju ni plan i kako ovdje nema budućnosti. Neće ni tada biti svjesni da su samo tome doprinijeli.[/quote]
Al brate, brani li neko tim intelektuacima da osnuju stranku
- MaksprotivMarksa
#4311 Re: Zahiragić opet jaše
Zaha je imao ozbiljan propust na sastanku narodnjackih stranaka, ciljao je na mjesto predsjednika omladine, sve bilo spremno, ali je tamo nazvao pripadnike grupacije narodnjackih stranaka fasistima, sa vrha se reagovalo i blokiralo, mjesto u glavnom odboru mu se dalo da se neutralizira i oduzme bilo kakva moc, za 4 godine ce biti bivsi kermit, citirajte ovo za te 4 godine, odzonio je sebi, pozdrav Hare, znamo da citas ovo, glupko 
-
Seyfo
#4312 Re: Zahiragić opet jaše
Nemoguce, njegov put moze samo uzbrdo. Sve sto cini je mudro i smisljeno u interesu Bosnjaka a pomalo i njega samog,jel. To samo ljubomorni pacenici i sitne duse ne mogu podnijeti takvu velicinu. I fizicki i intelektualno,velicina.
-
Seyfo
#4313 Re: Zahiragić opet jaše
I sta ovaj Dr.Kuca ovdje bogohuli? Inicira da ce za 10g nas gazija, junak i sultan poceti da blati SDA? Pa nece on,kao sto nece i nasa heroina Cosic povlaka Hajdarevic, izdati svoju vjeru,naciju,porodicu, drzavu i krv sehida i okrenuti se protiv SDA! Ni slucajno ! Takvi spinovi su nedobronamjerni i odbacuju se sa gnusanjem !
- Xavier1
#4314 Re: Zahiragić opet jaše
A jest se ubucio Zahiraga. Inace odlican momak. Trebaju se mladi ugledati na njega, a ne na nargila brude. 
- Dr. Kuca
#4315 Re: Zahiragić opet jaše
Zivi bili pa vidili. Raja uziva u ovakvim likovima.
-
hAZNADAR
#4316 Re: Zahiragić opet jaše
I pismeni ljudi cesto biraju manje zlo. SDA vedri i oblaci dok je alternativa toj stranci u politici jos gora. Da sad ne pricamo o zabludama i opcem rasulu ljevice.Henry Chinaski wrote:
Upravo tako. Problem je što dva nepismena vrijede više od nednog intelektualca, a nama baš ne fali nepismenih.
.
Tema se pogresno fokusira na jednog lika umjesto na standard koji stvara ovakve likove.
-
The BEN10
#4317 Re: Zahiragić opet jaše
MaksprotivMarksa wrote:Zaha je imao ozbiljan propust na sastanku narodnjackih stranaka, ciljao je na mjesto predsjednika omladine, sve bilo spremno, ali je tamo nazvao pripadnike grupacije narodnjackih stranaka fasistima, sa vrha se reagovalo i blokiralo, mjesto u glavnom odboru mu se dalo da se neutralizira i oduzme bilo kakva moc, za 4 godine ce biti bivsi kermit, citirajte ovo za te 4 godine, odzonio je sebi, pozdrav Hare, znamo da citas ovo, glupko
-
TRANCE
#4318 Re: Zahiragić opet jaše
Ipak, jedan je kralj svih krkanaizvrsni direktor wrote:kad zamisljas kako krkan izgleda, zamisljas facu zahiragica. kako je odvratan u pm
-
MensurM
#4319 Re: Zahiragić opet jaše
Čuj uplaćivali mu 400 maraka 8 mjeseci i on nije skontao
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6447002006
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6447002006
-
Seyfo
#4320 Re: Zahiragić opet jaše
Jos jedan SDA junak je imao slican problem,Kaplan. Samo je njemu leglo nekih 20.000-25.000 KM a on pojma nije imao. Sta ce,nije on kriv. Kao i Majkicka svojevremeno, inkasira za dan 28.000 KM ni kriva ni duzna.
-
broj dva
#4321 Re: Zahiragić opet jaše
To su njima dušmani smjestili, UDBA spakovala da ih omrzne narodu. Ali NAROD ZNA !! I opet ćemo Zahiragiće i Majkiće birati !!!!Seyfo wrote:Jos jedan SDA junak je imao slican problem,Kaplan. Samo je njemu leglo nekih 20.000-25.000 KM a on pojma nije imao. Sta ce,nije on kriv. Kao i Majkicka svojevremeno, inkasira za dan 28.000 KM ni kriva ni duzna.
-
Seyfo
#4322 Re: Zahiragić opet jaše
Naravno,u inat dusmanima i cafirskoj sestorci ! SDA do groba ! (A i poslije)
- Nespin
-
90minut
#4324 Re: Zahiragić opet jaše
Pisao sam ja ovdje davnoo o ovome nikad on nije promjenio mentalitet isti je to lik i dan danas uostalom to je jedan od razloga i zašto je tu gdje jeste.Nespin wrote: ↑09/01/2020 16:08 Kažu djećko voli malo ubost nožem (ispod pojasa)...![]()
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/139 ... telje.html
Dovoljno je znati ko mu je stara i bice ti sve jasno zašto još tad nije imao posljedice.
Inace imao je još mnogo situacija gdje je trebao imati pravne posljedice, a nikad ih nije imao eto danas bi covjek rekao papiri mu čisti a posebno mi covjek rekao šta on sere i glumi nije se nikad potukao u zivotu..
A ustvari da se kako može automatski prenijeti na papir ono što je on uradio u mladosti ne da ne bi bio tu gdje jeste vec bi lezao u zatvoru par godina.
- Santic_Aleksa
#4325 Re: Zahiragić opet jaše
Zna se ovo, delinkvent još od osnovnoškolskih dana. Nedavno dobio upalu imana i posto razbojnik na božijem putu.