Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nova_ja wrote: ↑09/01/2020 13:14
... ko je glasao za ravnopravnost nek inicira
Nema tu generalizacije.
Tri izlaska je sasvim dovoljno, ni muškarci ni žene ne trebaju pristati na četvrti ako do tada nije bilo pomaka u odnosu.
Ko još ima vremena da ga gubi?
Samo to što oboje pristanu na treći izlazak je dovoljan pokazatelj da oboje hoće nešto više. Mada, po meni već u toku drugog izlaska stvari postanu kristalno jasne i nema razloga za dalje odugovlačenje.
Već napisah isto.
Mada ako su ljudi flertovali dovoljno dugo i poznaju se i prvi moze biti kao treći
Ako na trećem izlasku ne bude ništa ja to pišem propalo i idem dalje, jer frajer očito nije zainteresovan za mene na isti način. A nije da ne dajem signale da sam zainteresovana.
I treći mi je upitan realno
Osim ako mi se bas svidio...
Ma treci je optimalan po meni. Prvi neko normalno upoznavanje, drugi procijenjivanje detaljnije, treci ili ili
Baš tako. A ako mi se dovoljno svidi onda je dovoljan i jedan
I treći mi je upitan realno
Osim ako mi se bas svidio...
Ma treci je optimalan po meni. Prvi neko normalno upoznavanje, drugi procijenjivanje detaljnije, treci ili ili
Misliš ono baš-baš
Ma sve to zavisi pod kojim okolnostima se znate. Ako ga vidim prvi put nije mi jedan ok. Ako se od ranije znamo, moze i taj prvi biti presudan.
Ali ovdje pričamo o 10tom
Misliš ono baš-baš
Ma sve to zavisi pod kojim okolnostima se znate. Ako ga vidim prvi put nije mi jedan ok. Ako se od ranije znamo, moze i taj prvi biti presudan.
Ali ovdje pričamo o 10tom
Ja bih prije 10og hladno odustala. Imam sasvim dovoljno muških prijatelja sa kojima mogu tako izlaziti
Velkoski wrote: ↑09/01/2020 14:34
adam sandler i dobar film, daj i meni te robe
Kažu da je fenomenalan u Uncut Gems. Dobar mu je i Punch Drunk Love. Mislim, može on, samo je iz nekog razloga odlučio
protratiti karijeru snimajući ove idiotske rom-come.
nova_ja wrote: ↑09/01/2020 13:14
... ko je glasao za ravnopravnost nek inicira
Nema tu generalizacije.
Tri izlaska je sasvim dovoljno, ni muškarci ni žene ne trebaju pristati na četvrti ako do tada nije bilo pomaka u odnosu.
Ko još ima vremena da ga gubi?
Samo to što oboje pristanu na treći izlazak je dovoljan pokazatelj da oboje hoće nešto više. Mada, po meni već u toku drugog izlaska stvari postanu kristalno jasne i nema razloga za dalje odugovlačenje.