mobsterc wrote: ↑09/01/2020 14:58
Ma opusteno, moze se i na 120hz uzivati, kabal kad bude, ili nova grafa
mah, nije problem to, imam u BL dp kabal pa cu probati cim stignem, sad imam neke druge probleme koji su vezani ili za drajvere ili za grafu.
@ostali ovaj monitor se treba klokati u OSD-u da bi radio na 144hz, cak i na njihovoj stranici u specifikacijama pise 120hz (144hz overclockable). Tako da to nije problem, a za koji dan cu probati sa DP kablom. Nije to ni problem toliki da ga koristim i na 120hz jer sam presao sa 60hz tako da mi je i ovo drugi svijet ali imam drugih problema (baksuz) :'D
@tema da ne pravim novi post probacu ukratko da opisem problem. Monitor skopcan preko HDMI kabla, 120hz, Freesync Enabled, igro PUBG lite svunoc nema problema, leti sve znaci Boze, udjem u LoL, startam ranked, loading screen - kad BAM zatreperi slika par puta i pocrni skroz, cujem zvuk od igre ali slike nigdje. Restartujem komp nabrzinu da ne dobijem ban zbog afk-a, loading screen, ulazim u gejm FPS - 4

gledam, nije mi jasno nista... ALT+TAB, pa opet ALT+TAB da se vratim u gejm, kad BUM, ono izbaci ERROR, tipa nesto nema grafike ja gledam i ne vjerujem haha, probam da udjem u radeon softver kaze kao nije prikljucena ni jedna amd grafika... restarujem opet PC kad u windows notifikacijama pise drajver failed to start nesto nesto nema grafike, koristi se integrisana. Prikljucim svoj 60hz monitor leti sve kako i bog zapovjeda, prikljucim treci monitor neki 75HZ Freesync enabled opet isti crash-ovi...
Edit: Brisem drajvere pa cu pokusati ponovo instalirati.