Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote: ↑08/01/2020 10:59
Misliš dvije ideologije toliko daleke jedne od druge. Imam jednog na poslu koji tvrdi da je Hitler bio žešći komunista. To je taj level otprilike.
Ma iste, podsjeti se kako su lijepo saradjivali oko carupanja poljske, jos staljin streljao sve poljske oficire pride...hitler se nije toga odmah ni sjetio.
Ako im je metoda rada bila slična u Poljskoj ne mora nužno značiti da su se vodili istim ideologijama.
apsidejzi wrote: ↑08/01/2020 11:08
Uredu je sto nema ljudskih zrtava a pravi se procjena materijalne stete. Uzmi ubi pa se pistolj.
pravis procjenu stete,da vidis ko fali sta fali, kolka je steta..
dobro vjerovatno iz nase perspektive izgleda ok ko i sve
Hahaha pa nije americka vojska organizovana ko iranska dzenaza da se ne zna ko pije a ko placa.
To sigurno. Očigledna je tehnološka pa i svaka druga prednost USA. Ipak da USA nije prv počela Iran ne bi vjerovatno nikad napravio ovo što je napravio.
Ja u životu većih beskičmenjaka i opranih mozgova od našeg naroda nisam vidio.
Čitam komentare po FB i ne mogu da vjerujem s kakvim sam ja mozgovima okružen.
Vecina osudjuje ovaj napad Amerikanaca, samo sto je fazon da taj napad podrzava citav NATO - a mi hocemo u NATO. Plus nasa vojska nije u Iraku, ali jeste u Afganistanu. Dakle, sta mi hocemo ustvari? Da li ijedan ovaj pileći mozak pročita ono što napiše.
Iranci muslimani, pa ono jebaji ga, to su nasa braca.
Moja nisu.
Niti su to arapi, niti pakistanci, niti ostala nazadna bagra koja je sama sebi kriva. Nije im krivan i amerika ni njemacka ni niko. Kako mi moze bit blizi nekakav iracanin od evropljanina i evrope kojoj pripadam. Daj razlucite vise to jednom.
Bicemo zauvijek crna ovca u Evropi zbog tih stvari. Shvatite vec jednom, mi nismo ni arapi, ni turci, a ni iranci. Mi smo evropljani. I tako treba da se ponasamo. I ne, ne mislim da treba da odbacimo vjeru, ali isto tako ne mozemo ni zivjeti u srednjem vijeku. To je jasno.
Kome je do mracnog doba, srednjeg vijeka. Eto vam brate, idite u Iran ako mislite da je dole med i mlijeko (Sad ocekujem neki clanak, artikal sa portala kako zivot u Iranu nije onako kako se predstavlja u zapadnim medijima. Jok, dole je divota.)
p.s.
Shvatite da su Amerikanci 1995. godine isto tako četnike granatirali i srpske generale ganjali po bosanskim vrletima da ih roknu. Eto, cisto ono da se ne zaboravi. Svijet se jeste od tada promjenio, ali volio bih da cujem objasnjenje kako to da je Amerika i NATO tada bio na pravoj strani - a sada nisu?
Thorgerson wrote: ↑08/01/2020 11:32
Ja u životu većih beskičmenjaka i opranih mozgova od našeg naroda nisam vidio.
Čitam komentare po FB i ne mogu da vjerujem s kakvim sam ja mozgovima okružen.
Vecina osudjuje ovaj napad Amerikanaca, samo sto je fazon da taj napad podrzava citav NATO - a mi hocemo u NATO. Plus nasa vojska nije u Iraku, ali jeste u Afganistanu. Dakle, sta mi hocemo ustvari? Da li ijedan ovaj pileći mozak pročita ono što napiše.
Iranci muslimani, pa ono jebaji ga, to su nasa braca.
Moja nisu.
Niti su to arapi, niti pakistanci, niti ostala nazadna bagra koja je sama sebi kriva. Nije im krivan i amerika ni njemacka ni niko. Kako mi moze bit blizi nekakav iracanin od evropljanina i evrope kojoj pripadam. Daj razlucite vise to jednom.
Bicemo zauvijek crna ovca u Evropi zbog tih stvari. Shvatite vec jednom, mi nismo ni arapi, ni turci, a ni iranci. Mi smo evropljani. I tako treba da se ponasamo. I ne, ne mislim da treba da odbacimo vjeru, ali isto tako ne mozemo ni zivjeti u srednjem vijeku. To je jasno.
Kome je do mracnog doba, srednjeg vijeka. Eto vam brate, idite u Iran ako mislite da je dole med i mlijeko (Sad ocekujem neki clanak, artikal sa portala kako zivot u Iranu nije onako kako se predstavlja u zapadnim medijima. Jok, dole je divota.)
p.s.
Shvatite da su Amerikanci 1995. godine isto tako četnike granatirali i srpske generale ganjali po bosanskim vrletima da ih roknu. Eto, cisto ono da se ne zaboravi. Svijet se jeste od tada promjenio, ali volio bih da cujem objasnjenje kako to da je Amerika i NATO tada bio na pravoj strani - a sada nisu?
Dakle, ako se naguzis nekom ko je jaci, imas kicmu? Zanimljivo...
nosara wrote: ↑08/01/2020 11:44
Ne, nego moraš imati stav.
Ako si stavio i pozivaš se na zakon, onda ćeš fino stati u odbranu NATO članica. Ne radi se o nikakvom naguzivanju. Mi imamo stratesko partnerstvo sa NATO-o savezom. Napad na Ameriku je napad na NATO - to je osnovna stvar tog članstva. THE END.
To si potpisao. Pa o tome smo trubili prošlu jebenu godinu?
Tomahawk11 wrote: ↑08/01/2020 11:45
Baš bi neko i primjetio da se mi nešto kofrčimo...
Meni je još smješniji Iran, te oni koji su ushićeno ko biva joj kad njima Iran ovo, kad ono... Vidjeli smo jučer, sami sebe pogaziše.
Pa ljudi dragi pričamo o tome da fakat moraš biti teška budala i nezlanica, mazohista da napadneš savez čije članicei godišnje izdvoje za vojsku 1 bilion dolara!!! To je ovoliki broj da lakše dočaram 1.000.000.000.000.
Tomahawk11 wrote: ↑08/01/2020 11:45
Baš bi neko i primjetio da se mi nešto kofrčimo...
Meni je još smješniji Iran, te oni koji su ushićeno ko biva joj kad njima Iran ovo, kad ono... Vidjeli smo jučer, sami sebe pogaziše.
Pa ljudi dragi pričamo o tome da fakat moraš biti teška budala i nezlanica, mazohista da napadneš savez čije članicei godišnje izdvoje za vojsku 1 bilion dolara!!!
Iran vuče poteze koji bi pokrili njihovu priču u javnosti.
Kad skinemo naočale, vidimo da ne smiju ništa konkretno uraditi.
Ništa što bi imalo potpis države Iran.
Da li će se neki Iranac raznijeti negdje u Americi....to je druga stvar.
nosara wrote: ↑08/01/2020 11:44
Ne, nego moraš imati stav.
Ako si stavio i pozivaš se na zakon, onda ćeš fino stati u odbranu NATO članica. Ne radi se o nikakvom naguzivanju. Mi imamo stratesko partnerstvo sa NATO-o savezom. Napad na Ameriku je napad na NATO - to je osnovna stvar tog članstva. THE END.
To si potpisao. Pa o tome smo trubili prošlu jebenu godinu?
„Upozoravamo sve američke saveznike koji su dali baze njihovoj terorističkoj vojsci, da će se na meti naći svaka teritorija koja posluži kao početna tačka za agresivne akte protiv Irana", saopštila je Iranska nacionalna garda.
Također, zaprijetila je da će bombardovati grad Haifu u Izraelu i Dubai u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prenosi Daily Mail.
Bobi wrote: ↑08/01/2020 07:58
3,5 godine star avion ..ovaj Boeing ..ocevici kazu da se zapalio motor a nije bilo nekih oscilacija u letu dok se nije signal prekinuo.
Je li se zapalio motor broj jedan ispod lijevog krila (onaj što je u tom trenutku bio okrenut prema iračkoj teritoriji), ili dvojka ispod desnog krila (onaj što je u tom trenutku bio okrenut prema Teheranu)?
E zjb si se...APU zaboravili isključiti
Hmmm .... Vidi sad:
Ukraine's embassy in Iran has clarified its previous press release, which ruled out a terror or rocket attack as a cause behind Wednesday's plane crash.
A new embassy statement now says that information on the causes for the incident is "being clarified." It added that any prior statements on the causes of the crash "are not official."
"Information on the causes of the plane crash is being clarified by the commission. Any statements regarding the causes of the accident prior to the decision of said commission are not official.
An earlier statement on the embassy's website, which has since been taken down, initially ruled out a terror attack as a possible cause for the crash, adding that preliminary information suggested an engine malfunction.
Ukraine's President Volodymyr Zelensky said in a Facebook post earlier that the country has set up a commission to “work through all possible versions."
U slucaju da Trump krene u ostvarenje svoje prijetnje i unisti 52 cilja u Iranu kakve ce biti posljedice.
Ako ista znas kod Trampa je da svoja obecanja ispuni ili pokusa da ispuni.