Ma šta kažešDaysleepeR wrote: ↑06/01/2020 15:27 Imam odlicna iskustva sa Aliexpress-om, kupujem jeftinije artikle, nisam nikad cekao dostavu duze od 10 dana, uglavnom uzimam artikle koji imaju free shipping

Moderator: anex
Ma šta kažešDaysleepeR wrote: ↑06/01/2020 15:27 Imam odlicna iskustva sa Aliexpress-om, kupujem jeftinije artikle, nisam nikad cekao dostavu duze od 10 dana, uglavnom uzimam artikle koji imaju free shipping

Pa ne zna on sta je unutra, moze biti 25 km a moze i 2500 km. Ima zakonsko pravo da otvori svaki paket.
Pa piše mu šta je unutra a ako ne vjeruje otvori pa se zajebe trebao bi on meni platiti a ne ja njemu.
Cuj pise mu, x-ray ne moze sve otrkiti, moze se okvirno vidjeti da je torba ali ne znaju oni jel kakva bendirana od 10.000 KM ili kineska nakva... Ako postoji sumnja on je primoran da otvori i vidi o cemu je rijec... Nemas se ti sta ljutiti tujarobot wrote: ↑08/01/2020 08:11Pa piše mu šta je unutra a ako ne vjeruje otvori pa se zajebe trebao bi on meni platiti a ne ja njemu.
Papci ne mogu uzeti 1.80 km zato što je registrovano pa će otvoriti ko fol da provjere i naplate 3,50 km i još čekanja 10 dana dok se nakane