Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cuj sta pricam... Seka upregla nekakve jadne profesore i uposlenike UNSA da podnkse nekakve krivicne prijave...
Nikakva grupa upolenika UNSA nije nikad reagovala na raznorazne budalastine Dekana, profesora ali eto sad oni nesto reaguju na Konakovica... Cirkus... Bas je ova Sarajevska SDA nisko pala...
Ja, I? Nije mu ni Prva ni posljednja, ima ih on kolekciju citavu
Ipak, konačnu riječ o 11 krivičnih prijava protiv Konakovića, imat će Tužilaštvo KS, odnosno sud ukoliko nakon okončanja istraga budu podignute optužnice.
I mi sada rasporavljamo o nekakvoj krivicnoj prijavi i ukradenih 600.000
Cuj sad su vec UKRADENE PARE...
Ukradene kako od kog?
Od Sekine milijarde ili je ono bila Baketova
Polako, gubis se.
Od baketove, sekine, kifline, fortine, moje, tvoje,...
ja ba sad se ukradene,a zadnjih 25 godina je sve po zakonu i po vjeri sto je obavezno pajel.
konakovicu sram te bilo vrati pare lopove, jos helikopter htio 70 miliona, ne 40 nego 70 vjerujte meni. treba da nam se seka zabrine ili jos gore bakir, da nocima ne spavaju radi tebe razbojnice.
made_in_sarajevo wrote: ↑07/01/2020 15:23
ja ba sad se ukradene,a zadnjih 25 godina je sve po zakonu i po vjeri sto je obavezno pajel.
konakovicu sram te bilo vrati pare lopove, jos helikopter htio 70 miliona, ne 40 nego 70 vjerujte meni. treba da nam se seka zabrine ili jos gore bakir, da nocima ne spavaju radi tebe razbojnice.
pravda za baketa, bake heroj,a ne kriminalac.
pobij HIN bake sve
Bake spasilac - da se nije ukazo Konaković bi nam trafike prodavo po 250 000 KM, gradio bi bordele po Bjelašnici, njegovi pajdaši ne bi plaćali vodu i komunalne usluge! Mučko jedno đubre, taj Budnjo, hoću reći Konaković!
Mirza Čelik, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo kojeg osporava stara skupštinska većina, izjavio je da je zajedno sa sekretarom došao u službene prostorije da traži pečat, čemu su se protivili Elmedin Konaković i ostali zastupnici istjeravši sekretara.
"Sekretar i ja smo otišli u službene prostorije da tražimo pečat, kako je to u zakonu definisano, to jest zapisnički uz članove komisije koji trebaju biti prisutni. Na jedan grub način je sekretar istjeran iz kabineta predsjedavajućeg. Istjerao ga je Konaković i nekolicina zastupnika", kazao je Čelik.
Naveo je kako je napravljena službena zabilješka komisije koja je bila prisutna u 10 sati.
"Imenovanim nije bio dozvoljen ulazak u prostorije kabineta predsjdavajućeg i zamjenika predsjedavajućeg SKS od strane prisutnih Danijele Kristić, Vibora Handžića, Elmedina Konakovića i Elvedina Okerića kako bi izvršili primopredaju i popis inventara. Mirza Čelik nije pokušao nasilno ništa učiniti", rekao je Čelik citirajući zapisnik.
Poručio je kako je pečat vjerovatno zarobljen.
"Morate otići pred zgradom Tužilaštva da pitate gdje je zarobljen pečat. Nisam zadužen da se staram o pečatu. Za pečat je zadužen predsjedavajući Skupštine. Podnesena je prijava, od 27. decembra se pečatu gubi svaki trag. Sve što je od tada opečaćeno bit će predmet krivične odgovornosti", istakao je on.
Mirza Čelik, predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo kojeg osporava stara skupštinska većina, izjavio je da je zajedno sa sekretarom došao u službene prostorije da traži pečat, čemu su se protivili Elmedin Konaković i ostali zastupnici istjeravši sekretara.
"Sekretar i ja smo otišli u službene prostorije da tražimo pečat, kako je to u zakonu definisano, to jest zapisnički uz članove komisije koji trebaju biti prisutni. Na jedan grub način je sekretar istjeran iz kabineta predsjedavajućeg. Istjerao ga je Konaković i nekolicina zastupnika", kazao je Čelik.
Naveo je kako je napravljena službena zabilješka komisije koja je bila prisutna u 10 sati.
"Imenovanim nije bio dozvoljen ulazak u prostorije kabineta predsjdavajućeg i zamjenika predsjedavajućeg SKS od strane prisutnih Danijele Kristić, Vibora Handžića, Elmedina Konakovića i Elvedina Okerića kako bi izvršili primopredaju i popis inventara. Mirza Čelik nije pokušao nasilno ništa učiniti", rekao je Čelik citirajući zapisnik.
"Morate otići pred zgradom Tužilaštva da pitate gdje je zarobljen pečat. Nisam zadužen da se staram o pečatu. Za pečat je zadužen predsjedavajući Skupštine. Podnesena je prijava, od 27. decembra se pečatu gubi svaki trag. Sve što je od tada opečaćeno bit će predmet krivične odgovornosti", istakao je on.
Je l' se meni čini il' je Čelik od "(para)predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo" postao "predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo kojeg osporava stara skupštinska većina" u ovom istom tekstu? Koliko li je to koštalo ili ko li je zvrcnuo redakciju klixa?
svaka replika se placa tako i clanak... ako je centrala sdO dovoljno platila urednistvu klixa, zasto da ne da se Čelik kojeg su nelegalno izabrali poslanici koji na to nemaju zakonsko pravo na nelegalnoj sjednici koji je zakazala smilja koja nema pravo bez ostalih clanova kolegija sazvati hitnu sjednicu i izabrati celika i datume sjednice... sad ce karanje zelenih termita za hrvatski nacionalni interes... koji klocevi u sdO-df-sbb... cak sam i uvjeren da doticna profesorica koja je 11 godina studirala i umjesto da se stavi na raspolaganje u ratu kao doktor i lijeci ranjenje ona se kod asima kurjaka specijalizirala u zagrebu i vrsljala po turskoj pomazuci svekrvi sa dzakovima zlata... Zivjela Republika Sarajevo!!!
Kaže Dino na pressu danas da je Celik pičić.
Nije se ni pojavio da traži pečat kako se ovdje predstavlja nit je pokušao ući u kabinet, ni nasilno ni nikako, nego poslao neke žene.
U pravu je Dinona presu danas. Ako im ova sila prodje sutra ce nas is stanova i kuca istjerivati jer “imaju vecinu” i jer im se moze. Ovo je zastrasujuce. Mora se ovome oduprijeti.
Styling wrote: ↑07/01/2020 19:13
U pravu je Dinona presu danas. Ako im ova sila prodje sutra ce nas is stanova i kuca istjerivati jer “imaju vecinu” i jer im se moze. Ovo je zastrasujuce. Mora se ovome oduprijeti.
Već su to davno počeli, samo to niste doživjeli na svojoj koži. Ja jesam. Baketovi poslušnici ordiniraju odavno i preuzimaju interesantne objekte po gradu.
Ipak, konačnu riječ o 11 krivičnih prijava protiv Konakovića, imat će Tužilaštvo KS, odnosno sud ukoliko nakon okončanja istraga budu podignute optužnice.
I mi sada rasporavljamo o nekakvoj krivicnoj prijavi i ukradenih 600.000
Cuj sad su vec UKRADENE PARE...
Ukradene kako od kog?
Od Sekine milijarde ili je ono bila Baketova
Polako, gubis se.
Od baketove, sekine, kifline, fortine, moje, tvoje,...
Eno gubim se hahaha nema sta... Kao da ja moram branit nesto sto je neodbranjivo...
Styling wrote: ↑07/01/2020 19:13
Već su to davno počeli, samo to niste doživjeli na svojoj koži. Ja jesam. Baketovi poslušnici ordiniraju odavno i preuzimaju interesantne objekte po gradu.
reket ili nesto drugo ?
ako nije privatno,da napises ukratko sta rade ?
cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑07/01/2020 19:58
Zanimljivo je kako nijedan portal ( barem ja nisam upratio) nije objavio kompletnu pricu sa danasnje presice. Novinari, svi redom, pravi ljigavci.
FB profil Damira Niksica, 40 minuta materijala pa bujrum donijeti zakljucak.
cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑07/01/2020 19:58
Zanimljivo je kako nijedan portal ( barem ja nisam upratio) nije objavio kompletnu pricu sa danasnje presice. Novinari, svi redom, pravi ljigavci.
FB profil Damira Niksica, 40 minuta materijala pa bujrum donijeti zakljucak.
Ima mislim i na yt kanalu tvsa komplet press
Ima, sad gledam, postavljeno prije 43 minute. Zato ga nisam nasao.
JThomas wrote: ↑07/01/2020 20:04
zato je iskusni i pouzdani branković satima na duplerici
Upitan da li će kao vlasnik dvije privatne firme koje se bave projektovanjem u oblasti infrastrukture biti u potencijalnom sukobu interesa, Branković odgovara da još uvijek nije preuzeo dužnost.