Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cendlerbing wrote: ↑07/01/2020 12:59
A ima li iko komšije ko ja, u prosjeku svaki 1,5 dan "navrate" baš pred ručak? Bukvalno se prehranjuju kod mene kući.
Ne otvaraj vrata.
Ti si ih naucila.
Nema dolaska bez najaveee....
cendlerbing wrote: ↑07/01/2020 12:59
A ima li iko komšije ko ja, u prosjeku svaki 1,5 dan "navrate" baš pred ručak? Bukvalno se prehranjuju kod mene kući.
Ne otvaraj vrata.
Ti si ih naucila.
Nema dolaska bez najaveee....
Ee moja Blo. Ja sam odrasla negdje gdje se vrata ne zaključavaju a komšije ulaze na pola kucanja.
Santic_Aleksa wrote: ↑07/01/2020 13:21
I ja sam odrast'o tamo gdje se vrata ne ključaju, pa kad smo počeli ključat, ljudi kapiju preskakali, kae nešto se vrata pokvarila.
Moraćeš struju u ogradu uključiti i bodljikavu žicu povrh...nema druge
I ja sam odrast'o tamo gdje se vrata ne ključaju, pa kad smo počeli ključat, ljudi kapiju preskakali, kae nešto se vrata pokvarila.
Moraćeš struju u ogradu uključiti i bodljikavu žicu povrh...nema druge
imam jednu stariju komšinicu koja voli tako prat' na ruke (ne zna otključat' telefon pa dođe da joj buraz i ja hakeri otključamo...). Nekad se pravimo mrtvi pa prestane zvonit'
Jah, i ovaj retardirani društveni fenomen, koliko su me puta mogli izbaciti iz takta zbog debilne navike. Imaš potrebu da se dopisuješ ,stani u stranu, završi konverzaciju, i nastavi dalje. A ne kao noj sa zabijenom glavom u pijesku....
SmokingMan wrote: ↑07/01/2020 13:28
Jah, i ovaj retardirani društveni fenomen, koliko su me puta mogli izbaciti iz takta zbog debilne navike. Imaš potrebu da se dopisuješ ,stani u stranu, završi konverzaciju, i nastavi dalje. A ne kao noj sa zabijenom glavom u pijesku....