Nova BH (Novi Pink bh)
Moderator: anex
-
mahalik
#577 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Koliko neistina rečenih u saopstenju nove
Uporrđivsti paket Pink grupacije i nove je suludo
Drugo sada će rak imati posla i sasvim izvjesno zabraniti da nova traži naknadu za emitovanje jer je terasijalni odnosno zemaljski kanal
Kako su zbrčkali oko reality programa za koje tvrde da su u dnu gledanosti sto je netacno a zakonski se oni i emituju preko kablovske jer postoji mogućnost zaštite za djecu i maloljetnike preko šifre
Zanimljivo kažu investirali su u produkciju
Osim dnevnika i in magazina sto je i prije bilo sa drugim imenima noviteta domaće produkcije u Sarajevu nema
Drugo sada će rak imati posla i sasvim izvjesno zabraniti da nova traži naknadu za emitovanje jer je terasijalni odnosno zemaljski kanal
Kako su zbrčkali oko reality programa za koje tvrde da su u dnu gledanosti sto je netacno a zakonski se oni i emituju preko kablovske jer postoji mogućnost zaštite za djecu i maloljetnike preko šifre
Osim dnevnika i in magazina sto je i prije bilo sa drugim imenima noviteta domaće produkcije u Sarajevu nema
-
Loki2k9
#578 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Jadni su da se kite perjem srbijanskog Granda i hrvatskog Supertalenta. Oni nisu u stanju ništa napraviti. Zlo mi je od ovih bh. televizija koje ispadaju kao pokrajinske Srbije ili Hrvatske.mahalik wrote: ↑05/01/2020 23:04 Koliko neistina rečenih u saopstenju nove
- nivla
#579 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
ma ja kad govorim da treba bojkotovati komplet grupaciju united media pa tako i n1, novu, telemach mnogi me blijedo gledaju, a istina je da im je kao privatnoj firmi dobro progledano kroz prste sto se tice legalnosti kablovske mreze a o odnosima prema krajnjim kupcima i prevarama kojim se sluzi telemach suvisno je govoriti, covjek bio u bolnici i onda neko za njeg (neko iz telemacha) produzio ugovor na jos dvije godine, tek nakon prijetnji sudom otkazana usluga
program nova bh se svodi na beskrajno emitovanje turskih serija, zvezdi granda i prakticno amatersku produkciju domaceg programa, montazeri nisu u stanju uskladiti pregled programa sa terminom emitovanja
program nova bh se svodi na beskrajno emitovanje turskih serija, zvezdi granda i prakticno amatersku produkciju domaceg programa, montazeri nisu u stanju uskladiti pregled programa sa terminom emitovanja
- fusion_ba
#580 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Naravno da nece. BN godinama trazi naknadu za emitovanje na Total TV pa je u posebnom paketu. Hayat isto tako pa ga i nema na Total TV. Operateri su samo duzni da imaju BHT, FTV i RTRS. Oni ne smiju naplacivati emitovanje i moraju biti u ponudi svih operatera.
U pravu su oni da ono Pink smece ne vrijedi 1€, ali ne vrijedi ni Nova BH 0,60€. Vise gledam N1 i Novu S nego Novu BH.
- escobar__
#581 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Kme, kme. 
- MTV
#582 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Prva greska mtel i eronet nisu kablovski vec IPTV operateri.
Drugo pa i oni placaju pink paket sta kukaju.
Drugo pa i oni placaju pink paket sta kukaju.
- escobar__
#583 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Treba je i Telekom izbacit iz ponude, posebno ako im plaća 60 eurocenti za kanal - šutnut iz ponude pa nek ih gledaju na Telemachu i Total TVu.
- rocco_siffredi
#584 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Sramota je tražiti bilo kakve pare za kanal koji je losa kopija onih iz HR i SRB.
Trebaju se zahvaljivati operaterima ako ih uopste stave na programsku listu, pa mogu marketing prodavati.
Trebaju se zahvaljivati operaterima ako ih uopste stave na programsku listu, pa mogu marketing prodavati.
- fusion_ba
#585 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Pa svi kanali iz BiH su lose kopije kanala iz Srbije i Hrvatske.
- escobar__
#586 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Nijedan regionalni kanal ni za qrca nije.
- fusion_ba
- escobar__
#589 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Aman jarabbi kuknjave, ugasite ih i na BH Telekomu što prije.
M'rš!
M'rš!
-
hipija
#590 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Ono kad na silu pokušaš nešto progurati.
- fusion_ba
#591 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Aj što je bila podjela operatera na Arenu i SK (pa sad svi bitniji operateri imaju oboje), ali sad ce biti podjela i ovih lokalnih kanala
Ono kao jedni imaju Hayat, Alfu, BN, Igman, drugi Novu BH, TVSA, Vogoscu

- MTV
#592 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Ne bi me cudila i ta podjela.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
- bunk
#594 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Smart tv,iptv.
Moja kuca moja drzava moja pravila,dok ne zabrane zakonom onda idem na pretplatu Hbo i Netflix te i ako stigne Disney plus,ovu sabaniju nisam gledao ni kad je bio samo jedan pink i jedan hayat nit cu kad gledati..yebali su znanje generacijama i zaglupili generacije djece ... gradovi nam postaju poznati po tome imal iz njeg pobjednik ybnog grand show sranja...
Moja kuca moja drzava moja pravila,dok ne zabrane zakonom onda idem na pretplatu Hbo i Netflix te i ako stigne Disney plus,ovu sabaniju nisam gledao ni kad je bio samo jedan pink i jedan hayat nit cu kad gledati..yebali su znanje generacijama i zaglupili generacije djece ... gradovi nam postaju poznati po tome imal iz njeg pobjednik ybnog grand show sranja...
-
Heller
#595 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Daću marku da nemam Novu BH i Pink
-
Heller
#596 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Bolje da ubace ove Zavidovićke kanale a izbace Novu i Pinkove.
-
Cavendish
#597 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Digla se nepotrebna galama oko prosječnog kanala koji uglavnom služi kao medij za emitiranje programa koji je prvenstveno namenjen za srbijansko i hrvatsko tržište.
A to da je najgledaniji program u BiH vrlo je upitno znajući kakvih smo se samo priča naslusali na tu temu u prošlosti.
A to da je najgledaniji program u BiH vrlo je upitno znajući kakvih smo se samo priča naslusali na tu temu u prošlosti.
- escobar__
#598 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
Da ga hoće i Telekom izbacit iz ponude.
Nova BH

Nova BH
-
Naslovnica
#599 Re: Nova BH (Novi Pink bh)
lajkbunk wrote: ↑08/01/2020 19:36 Smart tv,iptv.