Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Locked
Saga Noren

#1226 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Saga Noren »

zippoo87 wrote: 06/01/2020 20:25
Saga Noren wrote: 06/01/2020 20:19
Ka prvo pita si kako su ugroženi I da argument da imaju trećinu. Iz tog se iščitava tvoje ogorčenost šta imaju tih 33 %. Možeš li mi pojasniti zašto ti smeta da imaju tih 33 % ?

Nadalje tražiš da ti pojasnim nešto šta ti pokušavaju pojasniti Hrvati koji žive u Bih. Ako njima ne viruješ zašto bi meni virova ?
Nije meni problem šta ti govoriš to šta govoriš problem mi je na ljudskoj razini to šta si se samouvjeria da si upravu I pošten. Tim svojim postupkom se strpavaš u isti koš s svim onim političarima koji štetu rade Hrvatima. Rade štetu na ljudskoj razini, izigravaju pravdu. Pravno su oni ispravni.

Da se razumijemo ni Hitler ništa nije radia protuzakonito, lipo je donia zakone koji mu odgovaraju I provea ih. Pravo I Pravda koji put nisu isti.
vidim da nemas uopste argumenata...nego eto,cisto da piskaras nesto,nema veze sto je glupost cista
kada mi odgovoris na pitanje,onda postavi ti meni pitanje...mozemo li se ovako igrati ?
evo da obrnem i malo karikiram...ako hrvati u BiH imaju 33% vlasti,a imaju,to su cinjenice...onda ispade da oni sami sebi prave zakone koji ih "majoriziraju" i obespravljuju ?
pitanje za tebe---jesu li hrvati u BiH toliko glupi pa da sami sebe zakonski ponistavaju ?
naravno da nisu
ali je ovo samo jedna obicna mantra jedne fasiticke stranke u BiH koja predstavlja hrvate i koja im je dobar politicki instument u datom trenutku??

a ti ako ne razumijes dobro odnose u BiH,nemoj ni komentarisati...nisi vegeta da se u sve mijesas :lol:

i a,meni hrvati ni njihov udio u vlasti uopste ne smetaju...smetaju mi supljoglavci koji pokusavaju nesto postici lazima i ucjenama
koje ti gluposti pišeš… ti sad tvrdiš da 33 % donosi neke zakone ? Ako nisi zna 33 % nikad nije bila većina :D
Sad me ne čude ni ove ostale nebuloze koje pišeš. :|
zippoo87

#1227 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by zippoo87 »

Saga Noren wrote: 06/01/2020 20:33
Saga Noren wrote: 06/01/2020 20:19
Ka prvo pita si kako su ugroženi I da argument da imaju trećinu. Iz tog se iščitava tvoje ogorčenost šta imaju tih 33 %. Možeš li mi pojasniti zašto ti smeta da imaju tih 33 % ?

Nadalje tražiš da ti pojasnim nešto šta ti pokušavaju pojasniti Hrvati koji žive u Bih. Ako njima ne viruješ zašto bi meni virova ?
Nije meni problem šta ti govoriš to šta govoriš problem mi je na ljudskoj razini to šta si se samouvjeria da si upravu I pošten. Tim svojim postupkom se strpavaš u isti koš s svim onim političarima koji štetu rade Hrvatima. Rade štetu na ljudskoj razini, izigravaju pravdu. Pravno su oni ispravni.

Da se razumijemo ni Hitler ništa nije radia protuzakonito, lipo je donia zakone koji mu odgovaraju I provea ih. Pravo I Pravda koji put nisu isti.
vidim da nemas uopste argumenata...nego eto,cisto da piskaras nesto,nema veze sto je glupost cista
kada mi odgovoris na pitanje,onda postavi ti meni pitanje...mozemo li se ovako igrati ?
evo da obrnem i malo karikiram...ako hrvati u BiH imaju 33% vlasti,a imaju,to su cinjenice...onda ispade da oni sami sebi prave zakone koji ih "majoriziraju" i obespravljuju ?
pitanje za tebe---jesu li hrvati u BiH toliko glupi pa da sami sebe zakonski ponistavaju ?
naravno da nisu
ali je ovo samo jedna obicna mantra jedne fasiticke stranke u BiH koja predstavlja hrvate i koja im je dobar politicki instument u datom trenutku??

a ti ako ne razumijes dobro odnose u BiH,nemoj ni komentarisati...nisi vegeta da se u sve mijesas :lol:

i a,meni hrvati ni njihov udio u vlasti uopste ne smetaju...smetaju mi supljoglavci koji pokusavaju nesto postici lazima i ucjenama
koje ti gluposti pišeš… ti sad tvrdiš da 33 % donosi neke zakone ? Ako nisi zna 33 % nikad nije bila većina :D
htvatski predstavnici ucestvuju u svakoj vlasti od rata na ovamo,sa koalicionim partnerima
svaki zakon koji je donesen u BiH ,donesen je uz podrsku i hrvata u BiH...jer u BiH postoji milion zastitnih mehanizama konstitutivnih naroda,tako da se ne moze izglasati nesto sto bi povrijedilo nacionalni interes drugih naroda...ali vjerujem ja da ti ovo vec znas
u buduce,ako imas argumente,mozemo pricati ,ako nemas,razguli tamo odakle si i dosla...ne trebaju mi navijaci,nego diskutanti koji imaju sta ponuditi i reci a ti to svakako nisi

a sto se tice "nebuloza",slobodno ponudi odgovore na moja pitanja...mozda jos nekoga na forumu zanimaju...LP
Last edited by zippoo87 on 06/01/2020 20:44, edited 1 time in total.
Novak20

#1228 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Novak20 »

SaraFina wrote: 06/01/2020 19:26
Novak20 wrote: 06/01/2020 15:27
SaraFina wrote: 06/01/2020 15:06
Što vas Hrvata u BiH samo 2000 glasa za takvog lika? Ako je zaista tako.
A za histeričnu cajku 30 000?

I sad nas ti ovdje uvjeravaš da je Zoki izbor Hrvata u BiH :D budući zaštitnik političkih interesa HDZ koji je bulvalno vodio antikampanju u BiH protiv njega? :D

Daj sberite se. Ljudski je omanuti. Iako se vama ti gafovi stalno dešavaju :D
Histeričnoj cajki nisam ja davao titule kraljice balkana i nagrade Isa-bega.

Ne uvjeravam ja nikoga, samo napišem u prvom licu jednine što mislim. Hrvati iz BiH nikada do sada nisu bitno utjecali na izbore za Predsjednika Hrvatske pa ni ovaj puta.

Treći izbor Komšića u Predsjedništvo BiH je uvjerio sve političke opcije u Hrvata da im bošnjačka politika ne misli dobro što se vidi ne samo iz Milanovićevih nego i iz Bernardićevih izjava i Piculinih aktivnosti u EU.
Čuj nisi ti? Šta je trebalo? Kamenovati dvoličnu cajku u Potočarima?
Mi smo takav narod, da uvjek ponudimo najbolje susjedima pa nam se to obije o glavu. Tako i s Kolindom. Koje mogao znati da žbljoha će nakon Potočara i svog hinjaluka verglati o mundžosima u BiH i predstavljati nas bezbjedonosno/sigurnosnom prijetnjom?
Ti polaziš od sebe sličnih, a ja od sebe u toj priči.
Čuj Kolinda žbljoha !!!

Kakva li si ti krasotica da mi je znati ?? :lol:

Nije Kolindu trebalo kamenovati ali se nije trebalo dotičnoj uvlačiti u guzicu odmah 2015. sa nagradama, titulama, komplimentima. Valjda se ponadalo da će nastaviti Mesićevim i Josipovićevim stopama u srozavanju bh Hrvata pa je razočaranje kod Bošnjaka tim veće. Što opet manje govori o KGK, a više o onima koji misle da se razumiju u politiku i vole da trube o njoj dok vlastite probleme i za.ebe godinama guraju pod tepih.
Image

To "mi smo takav narod" i da polazimo od sebi sličnih u priči ti je dobra fora.

Mi smo uvijek dobri, samo oni drugi ne valjaju. I to misli svaki S/H/B/O za sebe i svoje. :D
Saga Noren

#1229 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Saga Noren »

zippoo87 wrote: 06/01/2020 20:42

naravno da nisu

htvatski predstavnici ucestvuju u svakoj vlasti od rata na ovamo,sa koalicionim partnerima
svaki zakon koji je donesen u BiH ,donesen je uz podrsku i hrvata u BiH...jer u BiH postoji milion zastitnih mehanizama konstitutivnih naroda,tako da se ne moze izglasati nesto sto bi povrijedilo nacionalni interes drugih naroda...ali vjerujem ja da ti ovo vec znas
u buduce,ako imas argumente,mozemo pricati ,ako nemas,razguli tamo odakle si i dosla...ne trebaju mi navijaci,nego diskutanti koji imaju sta ponuditi i reci a ti to svakako nisi

a sto se tice "nebuloza",slobodno ponudi odgovore na moja pitanja...mozda jos nekoga na forumu zanimaju...LP
Asti gospodin se uvridia, vidi molin te ima i lip ppzdrav :mrgreen:
Malo prije si prica kako hrvati sami sebi donose zakone a sad vec sudjeluju. Naravno da sudjeliju- ka statisti jer ni na sto ne mogu utjecati Prvo i osnovno za bilo kakvu raspravu je priznavanje hrvata ka konstitutivnog naroda ali ne ka virtualne ideje nego njihovih stvarnih potreba. Ti to nisi u stanju. Kraj rasprave. A ovaj lp si smjesti kamo smjestas i sve ostale prijetvorne izjave.
SaraFina

#1230 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

Novak20 wrote: 06/01/2020 20:44
SaraFina wrote: 06/01/2020 19:26
Novak20 wrote: 06/01/2020 15:27

Histeričnoj cajki nisam ja davao titule kraljice balkana i nagrade Isa-bega.

Ne uvjeravam ja nikoga, samo napišem u prvom licu jednine što mislim. Hrvati iz BiH nikada do sada nisu bitno utjecali na izbore za Predsjednika Hrvatske pa ni ovaj puta.

Treći izbor Komšića u Predsjedništvo BiH je uvjerio sve političke opcije u Hrvata da im bošnjačka politika ne misli dobro što se vidi ne samo iz Milanovićevih nego i iz Bernardićevih izjava i Piculinih aktivnosti u EU.
Čuj nisi ti? Šta je trebalo? Kamenovati dvoličnu cajku u Potočarima?
Mi smo takav narod, da uvjek ponudimo najbolje susjedima pa nam se to obije o glavu. Tako i s Kolindom. Koje mogao znati da žbljoha će nakon Potočara i svog hinjaluka verglati o mundžosima u BiH i predstavljati nas bezbjedonosno/sigurnosnom prijetnjom?
Ti polaziš od sebe sličnih, a ja od sebe u toj priči.
Čuj Kolinda žbljoha !!!

Kakva li si ti krasotica da mi je znati ?? :lol:

Nije Kolindu trebalo kamenovati ali se nije trebalo dotičnoj uvlačiti u guzicu odmah 2015. sa nagradama, titulama, komplimentima. Valjda se ponadalo da će nastaviti Mesićevim i Josipovićevim stopama u srozavanju bh Hrvata pa je razočaranje kod Bošnjaka tim veće. Što opet manje govori o KGK, a više o onima koji misle da se razumiju u politiku i vole da trube o njoj dok vlastite probleme i za.ebe godinama guraju pod tepih.
Image

To "mi smo takav narod" i da polazimo od sebi sličnih u priči ti je dobra fora.

Mi smo uvijek dobri, samo oni drugi ne valjaju. I to misli svaki S/H/B/O za sebe i svoje. :D
Licemjerna žbljoha. Da ponovim!

Ne utvaraj si da je RH Francuska ili Njemačka pa da se neko Kolindi treba uvlačiti kao Merkelici.
Žene su joj ponudile u Potočarima ruku prijateljstva. Jer je licemjerno odglumila suosjećanje.
I jer je HR susjestvo. Vukovar je razoren također od zajedničkog neprijatelja.
A tebe i općenito Hrvate u BiH i van BiH, ako plavokosa žbljoha "uzdizala" a nije sramotila ti se dobro zapitaj štoje s tobom. Žena je glupača na kub. Hodajući transfer blama i ispraznosti.
zippoo87

#1231 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by zippoo87 »

Saga Noren wrote: 06/01/2020 20:56

Malo prije si prica kako hrvati sami sebi donose zakone a sad vec sudjeluju. Naravno da sudjeliju- ka statisti jer ni na sto ne mogu utjecati Prvo i osnovno za bilo kakvu raspravu je priznavanje hrvata ka konstitutivnog naroda ali ne ka virtualne ideje nego njihovih stvarnih potreba. Ti to nisi u stanju. Kraj rasprave. A ovaj lp si smjesti kamo smjestas i sve ostale prijetvorne izjave.
nema odgovora znaci...tako sam i "mislia" :lol:
razguli "lipa" u svoju prciju i nemoj nas smarati...tamo odakle ti pises ne poznaju rijeci majorizacija,konstitutivni,legitimni...to su neke umotvorevine nasih ovdje hrvatski fasioida
Saga Noren

#1232 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Saga Noren »

zippoo87 wrote: 06/01/2020 21:04

razguli "lipa" u svoju prciju i nemoj nas smarati...tamo odakle ti pises ne poznaju rijeci majorizacija,konstitutivni,legitimni...to su neke umotvorevine nasih ovdje hrvatski fasioida
A vrh tvoje argumentacije je vridjanje mene ka osobe? :lol:
Ja tebe necu vridjat.
Evo ti pusa 😘, ne ljuti se. Takvi ka ti su na vlasti, uzivajte u svom coporu.
U copori je uvik sigirno i toplo, a to sta smrdi tebi ocito ne smeta ;-)
zippoo87

#1233 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by zippoo87 »

SaraFina wrote: 06/01/2020 20:58

Ne utvaraj si da je RH Francuska ili Njemačka pa da se neko Kolindi treba uvlačiti kao Merkelici.
Žene su joj ponudile u Potočarima ruku prijateljstva. Jer je licemjerno odglumila suosjećanje.
A tebe i općenito Hrvate u BiH i van BiH, ako plavokosa žbljoha "uzdizala" a nije sramotila ti se dobro zapitaj štoje s tobom. Žena je glupača na kub. Hodajući transfer blama i ispraznosti.
ja sam sve vise uvjeren da ovi raznorazni ratoborni botovi ustvari pisu iz uvjerenja a ne iz interesa
evo i ovaj...kao sto kazes,zena sramoti cijelu jednu naciju ,blamira se po svijetu a ovaj pise da ih ona "uzdise"
tako isto i ovi iz drugih nacionalistickih stranki...ljudi su ocito uvjereni da su njihovi najbolji i ta samozaljubljenost im ne da da objektivno sagledaju situaciju...kao i svaka zaljubljena osoba,druga strana je toj osobi najbolja i najdivnija
luilo brate...Australija nije daleko da se pobjegne od ovakvih debila
zippoo87

#1234 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by zippoo87 »

Saga Noren wrote: 06/01/2020 21:08
zippoo87 wrote: 06/01/2020 21:04

A vrh tvoje argumentacije je vridjanje mene ka osobe? :lol:
Ja tebe necu vridjat.
Evo ti pusa 😘, ne ljuti se. Takvi ka ti su na vlasti, uzivajte u svom coporu.
U copori je uvik sigirno i toplo, a to sta smrdi tebi ocito ne smeta ;-)
tebe niko ne vrijedja,pronadji mi tu uvredu i slobodno prijavi administraciji a i ovdje zalijepi...hvala
ja nemam "svojih" na vlasti...imam oci,imam mozak da procesuiram informacije,meni dovoljno

ali evo da se vratimo na temu...pa odgovori

kako to drzava BiH oduzima hrvatima pravo ako oni sa 10% ukubnog broja stanovnika u BiH vladaju tom istom drzavom sa 33% vlasti MINIMALNO ???
mozes li mi pojasniti ovu "majorizaciju" ?
Hafis

#1235 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Hafis »

zippoo87 wrote: 06/01/2020 21:14 [
kako to drzava BiH oduzima hrvatima pravo ako oni sa 10% ukupnog broja stanovnika u BiH vladaju tom istom drzavom sa 33% vlasti MINIMALNO ???mozes li mi pojasniti ovu "majorizaciju" ?
Krajnje neozbiljno.
Last edited by Hafis on 06/01/2020 21:18, edited 1 time in total.
Hafis

#1236 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Hafis »

lik s jedne strane umanjuje postotak, a s druge strane ga pumpa naviše i još bi ''argumentirano'' raspravljao
Last edited by Hafis on 06/01/2020 21:18, edited 1 time in total.
SaraFina

#1237 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

zippoo87 wrote: 06/01/2020 21:12
SaraFina wrote: 06/01/2020 20:58

ja sam sve vise uvjeren da ovi raznorazni ratoborni botovi ustvari pisu iz uvjerenja a ne iz interesa
evo i ovaj...kao sto kazes,zena sramoti cijelu jednu naciju ,blamira se po svijetu a ovaj pise da ih ona "uzdise"
tako isto i ovi iz drugih nacionalistickih stranki...ljudi su ocito uvjereni da su njihovi najbolji i ta samozaljubljenost im ne da da objektivno sagledaju situaciju...kao i svaka zaljubljena osoba,druga strana je toj osobi najbolja i najdivnija
luilo brate...Australija nije daleko da se pobjegne od ovakvih debila
Boli ga debakl stožernika i pobjeda Zokija. Do kostiju :D
Autogol!
mO k3

#1238 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by mO k3 »

poskok druzina na aparatima. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SaraFina

#1239 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

Hafis wrote: 06/01/2020 21:15
zippoo87 wrote: 06/01/2020 21:14 [
kako to drzava BiH oduzima hrvatima pravo ako oni sa 10% ukupnog broja stanovnika u BiH vladaju tom istom drzavom sa 33% vlasti MINIMALNO ???mozes li mi pojasniti ovu "majorizaciju" ?
Krajnje neozbiljno.
250/300 000 max svih max!
SaraFina

#1240 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by SaraFina »

mO k3 wrote: 06/01/2020 21:18 poskok druzina na aparatima. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Robi razvlači na demografiji lažne brojke :izet:
Hafis

#1241 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Hafis »

Evo i mame :D i moketa udvaraĆa
zippoo87

#1242 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by zippoo87 »

Hafis wrote: 06/01/2020 21:17 lik s jedne strane umanjuje postotak, a s druge strane ga pumpa naviše i još bi ''argumentirano'' raspravljao
koliki je postotak hrvata u BiH druze hafise ?
prvo reci statisticki,a onda reci i objektivno koliko mislis da sada zivi ?

i sto mi zacatavas potencijalne odgovore od drugarice dalmatinke ?
branis drugaricu,skreces paznju sa teme je li ?
Last edited by zippoo87 on 06/01/2020 21:23, edited 1 time in total.
mO k3

#1243 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by mO k3 »

SaraFina wrote: 06/01/2020 21:20
mO k3 wrote: 06/01/2020 21:18 poskok druzina na aparatima. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Robi razvlači na demografiji lažne brojke :izet:
deder reci @hafisu da mi je na ignore listi :mrgreen: :mrgreen: da mi se ne obraca
Hafis

#1244 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Hafis »

zippoo87 wrote: 06/01/2020 21:21
Hafis wrote: 06/01/2020 21:17 lik s jedne strane umanjuje postotak, a s druge strane ga pumpa naviše i još bi ''argumentirano'' raspravljao
Nemam ja što misliti. Na popisu je bilo 15%.
Međutim, u patriJotskim krugovima se barata brojem od 6 do 10%, ovisno o razini mržnje, to jest patriJotizma
zippoo87

#1245 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by zippoo87 »

Hafis wrote: 06/01/2020 21:24
zippoo87 wrote: 06/01/2020 21:21
Nemam ja što misliti. Na popisu je bilo 15%.
Međutim, u patriJotskim krugovima se barata brojem od 6 do 10%, ovisno o razini mržnje, to jest patriJotizma
eto "ispricavam se na netacnom postotku"...kako ova moja greska umanjuje ostatak pitanja ??????
Hafis

#1246 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Hafis »

I kume o kojih ti 33% vlasti u BiH govoriš? Recimo u KS nemaju ni 0,001% vlasti.
A polovica budžeta FBiH u njemu.
Hafis

#1247 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Hafis »

Te priče o 10% hrvata koji drmaju s 33% vlasti u BiH ne bi moglo proći ni u priči o Ali-babi i četeres hajduka. Doduše, kada se dugo vremena mantra jedna laž, poluči se efekt...nešto kao i religija.
Hafis

#1248 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by Hafis »

Doduše, dolaze bolji dani. sad će nam nepotkupljivi Želja donijeti novi koncept - ''Hrvat Nenadić'', pa ćemo valjda i mi konačno malo omastiti brke u KS.
mO k3

#1249 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by mO k3 »

a nervoza ga uhvatila :mrgreen:
zippoo87

#1250 Re: Izbori u Republici Hrvatskoj 2019

Post by zippoo87 »

Hafis wrote: 06/01/2020 21:26 I kume o kojih ti 33% vlasti u BiH govoriš? Recimo u KS nemaju ni 0,001% vlasti.
A polovica budžeta FBiH u njemu.
zasto svaki puta ovakve gluposti pises ,zasto momcno,ljudino ili sta si vec ????
cemu ti ovakve gluposti sluze ?
kakve veze KS ima sa bilo cim ?
u svim institucijama gdje se gleda nacionalna pripadnost,imaju trecinu...o cemu ti pricas
daj malo se uozbiljite vise sa tim svojim glupostima...pa jebemu moze li bar malo objekivnosti u tome sto napisete,eto bar malo,ono kulture dijaloga radi ?

i ova nekultura dijaloga,postavis pitanje,on ne odgovori i postavi tebi pitanje ili potpuno u offtopic,a skrene paznju
i onda kao on tebi kaze ,kako sa ovakvim "likom" pisati...jadno druze,za zaljenja i dijagnoze
ali dobro,ti si poznati pacijent na ovom forumu,nije da te ne zna raja...samo mene zanima kakvu ti korist imas u ovakvim glupostima koje pises ?
Locked