Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zakuni se Allahom da si bio punoljetan i sluzio Armiji BiH tokom rata 92-95.
Teretni avion sleti na poljanu?
Vi im samo malo motikama okopate da se mogu zaustaviti?
Ili u Visoko, ono sto je Halid poceo rovit i napravio jarak da moze vodu za paradajz dovest.
Nemas ti pojma.
Jeenom je sletio avioncic na cestu izmedju Kaknja i Visokog, i par puta u Bihac, i to Ukrajinska posada.
Tuga.
I sta cemo sad Salkane?
Gdje sam maloljetan, gdje sam docekivao avione?!
Sta cemo sad?
Dobro, pricali ti dragi ljudi, mada je sve laz.
A jesi li se borio u drugom korpusu?
Kakva drama svega mi. U neproporcijalnom, sveopstem napadu, iranski hakeri su uspjeli na kratko vrijeme oboriti stranicu americke agencije, pazi sada, za biblioteke
salik79 wrote: ↑06/01/2020 19:26
Smori. Bujrum u cetvrtak, pa da razgovaramo. Volio bih vidjeti kako objasnjavas ovome mome kako nije bio gdje je bio i nije vidio sto je vidio.
salik79 wrote: ↑06/01/2020 19:26
Smori. Bujrum u cetvrtak, pa da razgovaramo. Volio bih vidjeti kako objasnjavas ovome mome kako nije bio gdje je bio i nije vidio sto je vidio.
Ok;
Jasno mi je sve.
Nije je lijepo to sto lazes.
Ja lazem?! Maloljetan, docekivao avione i, onda, ja lazem?! Uredu je.
GandalfSivi wrote: ↑06/01/2020 19:27
Kakva drama svega mi. U neproporcijalnom, sveopstem napadu, iranski hakeri su uspjeli na kratko vrijeme oboriti stranicu americke agencije, pazi sada, za biblioteke
Eto, jel to to?
Sad mogu spustiti onu crvenu zastavu.
Osvetili su se.
Pa po tebe, jbt. Isto ste zaljubljeni par koji svoju neku svađu širi po komšiluku pa svi ispaštaju
Ali, glupo mi, da mu se i zakunem, nebitno za bilo sta, opet bi rekao da lazem (a jos bi na to dodao: "A jos se i Bogom kune, a predstavlja se kao veliki vjernik!".).
Kakav sveopsti napad? Grupa ljudi hakovala stranicu par sati nakon smrti Soleimanija.
salik79 wrote: ↑06/01/2020 17:48
Ti si presmmijesan lik.
Dobro je Drugi Korpus.
Maloljetni dobrovoljac u ratu iz izrazito imucne porodice koja je prodavala bunde u ratu, jela meso svake sedmice. Danas ugledan gradjanin, obrazovan, imucan, veliku musliman, u autu drzi pozive na bankete Rajfajzen banke, stovalac lika i djela Rasima Delica.
U slobodne vrijeme siri iransku propagandu na forumu.
Ti meni da kazes sa sam smijesan?!? Ne mogu opisati kakvo nisko imam misljenje o tebi.
zaboravio si da mu je baba bila politicki komesar ali nije bila komunista
Pa po tebe, jbt. Isto ste zaljubljeni par koji svoju neku svađu širi po komšiluku pa svi ispaštaju
Ali, glupo mi, da mu se i zakunem, nebitno za bilo sta, opet bi rekao da lazem (a jos bi na to dodao: "A jos se i Bogom kune, a predstavlja se kao veliki vjernik!".).
Pa znam da lazes, zato neces ni da se kunes.
Evo ako se zakunes obecavam da cu uruciti izvinjenje, i napustiti temu.
Prvi si počeo. Čitav dan udaram refreše i čekam hoće li gdje šta roknuti, jer ako rokne, očekuj kolaps svjetske privrede jer će cijene otići u tačku.
I umjesto vijesti o Iranu, prisiljen sam da čitam tvoje istražne radnje u svrhu razotkrivanja mladog slika, je li bio maloljetan u ratu i je li statiro u kukuruzu
Dosadašnji odgovor Irana na likvidaciju druge najvažnije ličnosti države od 80 miliona i šefa milicija najmanje 5 arapskih zemalja:
Kakav sveopsti napad? Grupa ljudi hakovala stranicu par sati nakon smrti Soleimanija.