Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kod Hote je Delta Integrale 2.0 8v, bijela boja po broju sasije i papirima.
Skuplji je ocuvani cestovni auto, od prepravljenog trkaceg. Mislim da kod nas nema niko orginalnu 16v, a kamoli EVO.
Goran Lubarda i Drazen Bilic sa tranzita takodje imaju 8v.
noviclan wrote: ↑06/01/2020 06:40
Pa koliko je hotina
Koliko vidim ova je stock i mint stanje, sno nosi xy bodova na cijeni.
Hotina je istih tih xy puta prepravljena i "nabudzena" mada i to ima svoju cijenu!
sime_cipol wrote: ↑06/01/2020 11:13
Ako mislimo na istog, a vjerujem da mislimo, on se ne zove Drazen Bilic nego Drazen Djekic i tu Deltu je davno prodao nekome vani pa je taj yza 2 x vise para proslijedio dalje.
Koliko sjecam i njegova je nesto prepravljana, sjecam se da su pravili neka kucista od lima, da su ubacivali farove od E30 itd, ali je na oko bila odlicna.
sime_cipol wrote: ↑06/01/2020 11:13
Ako mislimo na istog, a vjerujem da mislimo, on se ne zove Drazen Bilic nego Drazen Djekic i tu Deltu je davno prodao nekome vani pa je taj yza 2 x vise para proslijedio dalje.
Koliko sjecam i njegova je nesto prepravljana, sjecam se da su pravili neka kucista od lima, da su ubacivali farove od E30 itd, ali je na oko bila odlicna.
Dobro si
Đekić, rodjak mu je Bili Hyundai mislim.
Stavljali farove od BMW jer imaju leće
I ugradio je klimu. To je sto znam od prepravki. Možda ima jos neka.
Nisam znao da je prodao. Svakako je malo vozao.
Znaci ostala samo od Gorana.
iz vlastitog iskustva znam da mozes spiskavat kolko hoces,na kraju ces dobit kolko je najjeftinija na piku ili bacit u smece da se ''ljubitelji'' i firauni ne dokopaju jeftino
Nije realno očekivati da neko plati onoliko koliko je uloženo(trud, novac...). Izuzetaka ima, ali to su samo izuzeci.
Sa druge strane nejgore što sebi možeš priuštiti je nerviranje zbog smiješnih ponuda od nekih besposličara.
Ja kada sam uspio da priuštim sebi auto koje sam dugo želio krenuo sam od stava da je kupljen i da nikada neće biti na prodaju. Još uvijek sam pri istom stavu i uživam. A od samog starta je bilo onih, i biće ih i dalje, koji pitaju je li na prodaju očekujući da ga daš za 1000 KM.