Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- no_sekirli
#43351 Re: Liverpool FC
Koja igra veceras... Ljepota ziva, uzivao sam od prve do zadnje minute.
Ovakvim zalaganjem bi ovaj tim pregazio puno klubova iz PL.
Ovakvim zalaganjem bi ovaj tim pregazio puno klubova iz PL.
- East_side
#43352 Re: Liverpool FC
Pa ljudi moji šta je ovo
1. Jones (potez mjeseca)
2. Origi (strašna partija, konstantna opasnost po odbranu Evertona cijelu utakmicu)
3. Lallana (svojim iskustvom unosio veliku smirenost mlađim saigračima na sredini terena)
Mada su dobri bili i Adrian i Gomez i Elliott i Phillips... ma svi! Djeca su ginula i trčala kao navijena. Izgledalo je kao da Liverpool ima 2-3 igrača više na terenu, posebno u drugom pol.
Minamino sasvim solidan debi
1. Jones (potez mjeseca)
2. Origi (strašna partija, konstantna opasnost po odbranu Evertona cijelu utakmicu)
3. Lallana (svojim iskustvom unosio veliku smirenost mlađim saigračima na sredini terena)
Mada su dobri bili i Adrian i Gomez i Elliott i Phillips... ma svi! Djeca su ginula i trčala kao navijena. Izgledalo je kao da Liverpool ima 2-3 igrača više na terenu, posebno u drugom pol.
Minamino sasvim solidan debi
- no_sekirli
#43353 Re: Liverpool FC
I ovo je veoma bitna cinjenica. A vidjelo se da je nabrijan kao na bobama.
Last edited by no_sekirli on 05/01/2020 23:45, edited 1 time in total.
-
ozdrlje_donje
#43354 Re: Liverpool FC
Ancelotti se kockao veceras sa ovom postavom, isao je na iskustvo Ville i bilo je ili otresti posteno mladi tim Liverpoola ili se oramotiti. Ispalo je ovo drugo 
-
UmaX
#43355 Re: Liverpool FC
Da, nazalost ona utakmica protiv Aston Ville su bili sve mladi igraci, da je tada bio mix iskustva i mladosti, i tad se moglo pobijedit. Al eto valjalo je igrat na oba fronta...East_side wrote: ↑05/01/2020 19:06 Pa ljudi moji šta je ovo![]()
![]()
![]()
![]()
1. Jones (potez mjeseca)
Minamino sasvim solidan debi![]()
Adrian je danas bio fantastican.
Last edited by UmaX on 05/01/2020 19:43, edited 1 time in total.
- Gandalf
#43356 Re: Liverpool FC
Ljetna pojacanja
Jones kao multirole veznjak za 0 funti
Eliot kao multirole ofanzivac za 0 funti
Wiliams kao CB za 0 funti
Od iskusnijih igraca uklopljen Minamino te zdravi OX i Keita kao jos tri pojacanja, 6 novih igraca po cijeni od 0 funti
dakle preostaje jos da Jurgen nadje nekog rezervnog LB za 5 miliona funti i to je to
Jones kao multirole veznjak za 0 funti
Eliot kao multirole ofanzivac za 0 funti
Wiliams kao CB za 0 funti
Od iskusnijih igraca uklopljen Minamino te zdravi OX i Keita kao jos tri pojacanja, 6 novih igraca po cijeni od 0 funti
dakle preostaje jos da Jurgen nadje nekog rezervnog LB za 5 miliona funti i to je to
- moon_walker_90
#43357 Re: Liverpool FC
Da li bi vecerasnja postava mogla izgurati evropsku ligu da igraju premiership?
- no_sekirli
#43359 Re: Liverpool FC
Adrian 5, Jones 3, Wiliams 1.
- drug_profi
#43360 Re: Liverpool FC
Adrian,
Gomez
Jones
Pored Jonesa i Elliota volio bih i Chiribelu vidjeti u nekoj vaznijoj utakmici. Cini mi se da spanac nije imao pogresnog poteza veceras.
A kljucna stvar u drugom poluvremenu je vezni red koji je potpuno unistio igru Evertona.
Gomez
Jones
Pored Jonesa i Elliota volio bih i Chiribelu vidjeti u nekoj vaznijoj utakmici. Cini mi se da spanac nije imao pogresnog poteza veceras.
A kljucna stvar u drugom poluvremenu je vezni red koji je potpuno unistio igru Evertona.
- BHF_Manijak
#43361 Re: Liverpool FC
Nadam se fakat da je i Kloppu jasno da u nekim utakmicama Elliot moze dobiti znacajniju rolu, bez obzira sto je tinejdzer, ali bas tinejdzer. Decko ima strasna pluca, kretnju, pregled igre.
Zasto da ne bude nekad opcija s klupa...
Ox se vratio, znaci jos Fab i Keita. Zadnja linija je vec sad sa Gomezom top, ne barkati nista do eventualnog pada forme, iako su i Lovren i Matip strasnu sezonu imali, ali fakat!
Jebi ga, zapalo ih sve trojicu tako da koji god da uleti odigra vrhunski.
Zasto da ne bude nekad opcija s klupa...
Ox se vratio, znaci jos Fab i Keita. Zadnja linija je vec sad sa Gomezom top, ne barkati nista do eventualnog pada forme, iako su i Lovren i Matip strasnu sezonu imali, ali fakat!
Jebi ga, zapalo ih sve trojicu tako da koji god da uleti odigra vrhunski.
- BHF_Manijak
#43362 Re: Liverpool FC
Preletio sam im malo i U18 ekipu, Amidja jesi sta pratio od njih, medijska pisanja bar? Nekako na prvu u prvi plan upadaju Jake Cain, mali ima odlicnu statistiku, zatim Hill, Clarkson i Brookwell...
- zomri
#43364 Re: Liverpool FC
Puta dva Amidja
- East_side
#43365 Re: Liverpool FC
"The best two teams in Merseyside are Liverpool and Liverpool Reserves."
-Bill Shankly
-Bill Shankly
- manijak1
- AmiĐa_Idriz
#43367 Re: Liverpool FC
Vidim malo bodova za Niveu ovdje

Sporadično kada ih ubace sa U23, njih više pratim.BHF_Manijak wrote: ↑05/01/2020 22:28 Preletio sam im malo i U18 ekipu, Amidja jesi sta pratio od njih, medijska pisanja bar? Nekako na prvu u prvi plan upadaju Jake Cain, mali ima odlicnu statistiku, zatim Hill, Clarkson i Brookwell...
- BHF_Manijak
#43368 Re: Liverpool FC
Evo jutros objavise Joe Hardy potpisao, iz Brentforda.
Glasine: Gini da ide na kraju sezone, da su zagrijani za Adamu Traorea i, pazite sad
, Mbappe se dovodi u pricu. 
Glasine: Gini da ide na kraju sezone, da su zagrijani za Adamu Traorea i, pazite sad
- zomri
#43369 Re: Liverpool FC
Zvuči kao patka za Mbappea. Jutros sam negdje čitao da neće dovoditi ni njega ni Sancha jer žele garantovano mjesto, a mi im to ne možemo obećati (koliko smo jaki).
Traore ima logike, Kloppov tip igrača 100%.
Gdje će Gini?
Traore ima logike, Kloppov tip igrača 100%.
Gdje će Gini?
- zomri
- AmiĐa_Idriz
#43371 Re: Liverpool FC
Ne ne BHF, moram te razočarati ali ništa od dvojice gore navedenih
Ornstein spomenuo kako se povezuju ali da isto transfer nije realan. Nastaviće se praksa dovođenja low key pojačanja ala Minamino, Mane u svoj vakat i tako. Dakle klasično Liverpoolski.
E sad, meni to nema nikakve logike ni smisla, da je neko drugi objavio ne bi ni čitao, ali onako Ornie nije baš splačina od novinara, ali za Londonske klubove, pogotovo sa sjevera tako da i dalje držim ovo za nerealnom opcijom. Ne mogu baš povjerovati da bi se tako lako riješio Ginija.
U svakom slučaju čekamo odgovor Poopera i ostale klape sa Merseysidea.
U istom tekstu Ornstein između ostalog naveo kako vrlo vjerovatno nema ništa od novog ugovora Giniju i da se već vaga ide li prodaja ili Emre Can fazon, do isteka ugovora i ćao.
E sad, meni to nema nikakve logike ni smisla, da je neko drugi objavio ne bi ni čitao, ali onako Ornie nije baš splačina od novinara, ali za Londonske klubove, pogotovo sa sjevera tako da i dalje držim ovo za nerealnom opcijom. Ne mogu baš povjerovati da bi se tako lako riješio Ginija.
U svakom slučaju čekamo odgovor Poopera i ostale klape sa Merseysidea.
- AmiĐa_Idriz
#43372 Re: Liverpool FC
Bolje ga proslavio nego sve svoje golove
Vrh bi još bio da je iskopirao kung fu Firmina
- AmiĐa_Idriz
#43373 Re: Liverpool FC
Vazda sam se pitao kakav problem ovaj lik ima, za U23 je uvijek ali uvijek među najboljima bio kad god igra, baš vidiš da odskače od ostatka pa čak i kapiten dole. A gore nikad ni na klupi. Ne znam, baš čudno. Sinoć baš dobar, sa Niveom držao vezu.Liverpool are prepared to offer Pedro Chirivella a contract extension to reward the further progress he has made. His deal is up at the end of the season but club are aware he may want regular football elsewhere.
- BHF_Manijak
#43374 Re: Liverpool FC
E jebem i tebe i tvoje izvoreAmiĐa_Idriz wrote: ↑06/01/2020 14:11 Ne ne BHF, moram te razočarati ali ništa od dvojice gore navedenihOrnstein spomenuo kako se povezuju ali da isto transfer nije realan. Nastaviće se praksa dovođenja low key pojačanja ala Minamino, Mane u svoj vakat i tako. Dakle klasično Liverpoolski.
Ne kontma kako ce im Nike preci preko toga da ne dovedu neku aman zaman planetarnu zvijezdu. Sancho bi se bas u taj deal uklapao, jer je i sam Nikeove igrac, a Mbappe da ne govorim…
OK je sa niskobudzetnim igracima, koji kasnije beton postanu, poslovati, ali je rizik koji ti se ne mora uvijek isplatiti.
Mozes dobiti Robertsona, ali Boga mi i Shaqirija npr., koji onako prosjek ispadne i podigne ti nivo kvaliteta.
Dakle ides bas na rizicnu kartu.
Vezano za Chirivellu, jos uzmi u obzir da su mu 22. Dakle ova i naredna sezona su mu definitivno prelomne hoce li ostati ili ne. Nije vise ni tinejdzer, pa da kazes talenat i da ga vrijedi cekati. Ili ce se dohavizati ili die prodaja.
- sve_ovo_ja
#43375 Re: Liverpool FC
Nadam se da će Gini ostati. Lallane bih se bez razmišljanja kutarisao, a vratio Grujića u tim.