E moja inteligencijo nisam te prepoznao. Srce moje napacheno.

Ili
I NATO put Bosne i Hercegovine nastavljen a Dodik slomljenpemanapemani wrote: ↑03/01/2020 21:31Ili
Necemo u NATO, ako nece Srbi, nije ANP nego PR, Mario Nenadic, inace sarajevski Hrvat, ce zaustaviti majorizaciju Hrvata u Sarajevu i sprijeciti Bakira i Fahru da kradu, zena place - Komso place, te zajedno cmizdre nad platom od 5000KM...
Ma hajte molim vas, izbor je jednostavan.
ma pusti ih da se sami sa sobom dopisuju...vidis da im je raja pobila svaki jadni argument koji su iznijeli o omiljenom im sefu...sada ih samo pucaj smajlijima...sta drugo sa botovima i besposlenom dijasporompemanapemani wrote: ↑03/01/2020 22:12 NATO put je bila zakonska obaveza, a sada ga ne prejudiciramo.
Dodik slomljen - ima Premijera i tri ministra i moguce ministra u Vladi FBiH. Jebote, sta bi bilo da nije slomljen.![]()
Komsic nije dobar od 2015., kada je prepustio HDZ Predsjednistvo i sve pozicije iz hr kvote, osim zamjenika ministra na drzavnom nivou.
Sve fino dokumentovano na temi o SDP i DF.
Ja to već dugo radim... Smiješni su, pa se smijem...zippoo87 wrote: ↑03/01/2020 22:14ma pusti ih da se sami sa sobom dopisuju...vidis da im je raja pobila svaki jadni argument koji su iznijeli o omiljenom im sefu...sada ih samo pucaj smajlijima...sta drugo sa botovima i besposlenom dijasporompemanapemani wrote: ↑03/01/2020 22:12 NATO put je bila zakonska obaveza, a sada ga ne prejudiciramo.
Dodik slomljen - ima Premijera i tri ministra i moguce ministra u Vladi FBiH. Jebote, sta bi bilo da nije slomljen.![]()
Komsic nije dobar od 2015., kada je prepustio HDZ Predsjednistvo i sve pozicije iz hr kvote, osim zamjenika ministra na drzavnom nivou.
Pa kad je NATO put bio zakonska obaveza zasto je Dodik non stop odbijao, naravno i zasto je Nasa Stranka tako reagovala. Ono gdje ces kad Dodik je protiv .pemanapemani wrote: ↑03/01/2020 22:12 NATO put je bila zakonska obaveza, a sada ga ne prejudiciramo.
Mislim da bi najveći kralj bio da se držao svojih predizbornih obećanja. I to ne samo u virtualnom nego i u stvarnom svijetu.
Samo cekaj, i mi jedva cekamo i lokalne i opste 2022
Sto? Da se opet dokaze da je sda najbolji u brojanju glasova?
ovako nesto kao na ovoj slici jelizvrsni direktor wrote: ↑05/01/2020 20:06Sto? Da se opet dokaze da je sda najbolji u brojanju glasova?
Je li vec naruceno viska par tona izbornog materijala preko banjalucke firme?
Je li vec poslana predsjednica izborne komisije na novi obuku u rusiju?
Ah da, da je sta ilegalno sudovi bi do sad kaznili prekrsioce..

Ako se dogovore oko CentraJa_Ja wrote: ↑05/01/2020 20:26 Mislim da ce lokalni izbori pokazati uistinu zelju progresivnih snaga u nasoj drzavi za bolje sutra. Ocekujem da se veliki broj onih koji su bili indolenti prema politici aktiviraju i da istinski guraju svoje opcije. Ubjedjen sam da ce NS, NP, i SDP mozda i ponajvise profitirati od toga bas zbog svog cvrstog stajalista, i onog sto su uspjeli uraditi u ovih godinu dana.
kojih obecanja?Bosanski_kralj wrote: ↑05/01/2020 20:05Mislim da bi najveći kralj bio da se držao svojih predizbornih obećanja. I to ne samo u virtualnom nego i u stvarnom svijetu.
Dobro si. Ne radi se o obecanjima, vec o lazima. Budala je ko je nasjeo tada i pomislio da komsic istinu govorimalakh wrote: ↑05/01/2020 21:44kojih obecanja?Bosanski_kralj wrote: ↑05/01/2020 20:05Mislim da bi najveći kralj bio da se držao svojih predizbornih obećanja. I to ne samo u virtualnom nego i u stvarnom svijetu.
a kojim to obećanjima, pardon, lažima vi govorite?izvrsni direktor wrote: ↑05/01/2020 21:55Dobro si. Ne radi se o obecanjima, vec o lazima. Budala je ko je nasjeo tada i pomislio da komsic istinu govorimalakh wrote: ↑05/01/2020 21:44kojih obecanja?Bosanski_kralj wrote: ↑05/01/2020 20:05
Mislim da bi najveći kralj bio da se držao svojih predizbornih obećanja. I to ne samo u virtualnom nego i u stvarnom svijetu.
sta,vec si zaboravio predizborna obecanja i lazi u CDu kod Senada prije 15ak dana ?
A ono, samo sa amnezijom i moze covjek biti toliko u komsica zaljubljen kao ti...ima smisla
i opet hoces da te netko ozbiljno shvata i da tvoje postove cita, a nisi u stanju odgovoriti na jedno prosto pitanje?izvrsni direktor wrote: ↑06/01/2020 04:18A ono, samo sa amnezijom i moze covjek biti toliko u komsica zaljubljen kao ti...ima smislamalakh wrote: ↑05/01/2020 23:01a kojim to obećanjima, pardon, lažima vi govorite?izvrsni direktor wrote: ↑05/01/2020 21:55
Dobro si. Ne radi se o obecanjima, vec o lazima. Budala je ko je nasjeo tada i pomislio da komsic istinu govori