LOL "nova" platforma (slika s promo materijala Amino 139 resivera)

Mtel BiH platforma (slika sa facebooka).

Moderator: Benq

Razumijem šta kažeš ali od tih para se finansiraju i BHT i Federalna. Dakle plaćam njih. Ne smatram to taksom za posjedovanje RTV prijemnika.
Ako su oni pristali na povećanje sebi to ok al ako od nas pretplatnika planiraju uzeti povećanjem to nije ok i automatski se može aktivirati klauzula za prijevremeni raskid ugovora bez odštete pretplatnika prema provideru. Ostat ću na kraju samo na njihovom internetu a plaćati IPTV.MTV wrote: ↑04/01/2020 15:01 Aca Kabanica ponovo jase. Hrpa nebuloza kao i inace![]()
Logosoft je pristao na novu cijenu Nove BH inace bi bio iskljucen 1.1.2020. Cudno bi bilo da LOLi traje jos uvijek stari ugovor ako je kod 5-6 operatera istekao ugovor 1.1.2020.
Za H2 nevjerujem da ce ga ikad vratiti pogotovo u HD formatu jer ostali mtel operateri imaju u SD. Znaci postoji sansa za SD verzijom ali...
Imaš pravo bez odštete. Šta god da piše u ugovoru postoji Zakon o zaštiti potrošača koji je jači od bilo kojeg ugovora tako da mislim da svi to moraju i u ugovoru napisati.Naslovnica wrote: ↑04/01/2020 15:09 Ako poskupe pretplatu zbog ove mafije, znate li može li se raskinuti ugovor?!
U principu je to tako, i u pravu si, samo sam reagovao na post u kojem si napisao da placas Federalnu. Sad znam i na sta si konkretno mislio
Nama je sve Aca Kabanica i hrpa nebuloza, a ovamo cijene malo po malo sve povećavaju, sa 11.5 na 21.5 za kratko vrijeme, ne znam ove zakone i nacionalne frekvencije, ali djeluje priča zabrinjavajuće, i uopće nije nelogičnaMTV wrote: ↑04/01/2020 15:01 Aca Kabanica ponovo jase. Hrpa nebuloza kao i inace![]()
Logosoft je pristao na novu cijenu Nove BH inace bi bio iskljucen 1.1.2020. Cudno bi bilo da LOLi traje jos uvijek stari ugovor ako je kod 5-6 operatera istekao ugovor 1.1.2020.
Za H2 nevjerujem da ce ga ikad vratiti pogotovo u HD formatu jer ostali mtel operateri imaju u SD. Znaci postoji sansa za SD verzijom ali...
Prvo poslao sam ti privatnu poruku. Druga stvar je ta da ne želim povećanje. Trebaju pitati nas korisnike želimo li mi to ili ne. Nije im uslovno da moraju imati taj kanal u programskoj shemi.
Hvala. Nego ne mislim da ce sada poskupljivat jer agresivno reklamiraju Logo Slagalicu vec od 35,80 KM.
Hahahah, autogol?MTV wrote: ↑05/01/2020 16:32 Oni vise kukaju nego korisnici mtela![]()
https://novabh.tv/nova-bh-dostupna-svim ... rcegovine/