Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑05/01/2020 01:45
Dobra tekma.
Nisam nesto pratio ove billse niti ovog allena. Na pocetku tekme mi se ucinio kao fenomen i beton. Sad na kraju tekme radi gluposti koje ni mitch trubisky ne bi radio.
cekao bi jos patriote za 5 glava dobro mi se popišao usta inace zaboravio ja na kladaru najluđa tekma otkad pratim bas iz gluposti u glupost savršenstvo za zabavu
Bez sekirancije, bolje ti je da si sad pao jer patriote ga pushe danas.
Bez nekog velikog razloga navijam za billse. Mozda sto su mi nepoznati i nisu favoriti. Malo mi ovi texansi idu na neku stvar. Jebo ih jj watt
karanana wrote: ↑05/01/2020 01:45
Dobra tekma.
Nisam nesto pratio ove billse niti ovog allena. Na pocetku tekme mi se ucinio kao fenomen i beton. Sad na kraju tekme radi gluposti koje ni mitch trubisky ne bi radio.
cekao bi jos patriote za 5 glava dobro mi se popišao usta inace zaboravio ja na kladaru najluđa tekma otkad pratim bas iz gluposti u glupost savršenstvo za zabavu
Bez nekog velikog razloga navijam za billse. Mozda sto su mi nepoznati i nisu favoriti. Malo mi ovi texansi idu na neku stvar. Jebo ih jj watt
Ma nista to. Ako i prodju veceras, nece dalje od iduceg vikenda.
E kako billsi ovaj zadnji play usrase. Od zavrsenog sacka im se izvuce u ispade pass za pobjedu.
Karanana tvoja preporuka prevagnula da odigram na Titanse sve znam koliko su loše patriote i da su popusili od Miamija, al' je jebeno igrat protiv Bradya i to ti je to.
Henry je zaslužio da ide dalje covjek oborio rekord franšize u trcanju.
90minut wrote: ↑05/01/2020 05:22
Karanana tvoja preporuka prevagnula da odigram na Titanse sve znam koliko su loše patriote i da su popusili od Miamija, al' je jebeno igrat protiv Bradya i to ti je to.
Trco je covjek kako je htio i koliko je htio.
Dobar im i ovaj trener.
90minut wrote: ↑05/01/2020 05:22
Trco je covjek kako je htio i koliko je htio.
Dobar im i ovaj trener.
Prva utakmica je poslastica za sve druga je poslastica za kladionicare poput mene i navijaca oba tima jer se napetost mogla rezati.
Ispuni Wild Card sva moguca ocekivanja.
Iako nikad ne znas jer je to ipak Brady ovo se dalo naslutiti, napad cijelu sezonu nije igrao na nivou, nikakve hemije a s tim i da Brady fula dodavanja koja do prije godine nije...
Mozda godine ipak sustižu a mozda je samo losa godina za NE, vidjecemo... Prvu polovinu su odigrali dobro jer im je raspored realno bio lagan, kad su naišli na jace ekipe bilo je jasno da to nije to.
Veceras se nadam dobroj tekmi "rodje", inace ce ih Saintsi raznijeti... Philly mi je jedino ok bio dok je igrao Vick, tako da...
Pitarrr82 wrote: ↑05/01/2020 17:03
Iako nikad ne znas jer je to ipak Brady ovo se dalo naslutiti, napad cijelu sezonu nije igrao na nivou, nikakve hemije a s tim i da Brady fula dodavanja koja do prije godine nije...
Mozda godine ipak sustižu a mozda je samo losa godina za NE, vidjecemo... Prvu polovinu su odigrali dobro jer im je raspored realno bio lagan, kad su naišli na jace ekipe bilo je jasno da to nije to.
i ja mislim da je do Bradya, al zaslužio je nek mu bude, ne mislim da je napad kriv,ljudi otvoreni on ih prebaci za dva metra, žao mi obrane, jer mislim da nikad nije bolja bila, za koliko su samo zaslužni poena bili, Bill je bio u pravu, kad nije htio J.Garoppolla pustiti, vidjelo se i protiv Miamia Bill nije vjerovao Tomu. Ako se rješe Toma, NE će opet biti jak ako ovi igrači ostanu
Evo pogledao i ja snimke dvije dobre utakmice pogotovo ova u NO ispoštovao i Sijetl s pobjedom na kladari nisam htio dodati NO stavili hladno kvotu 1.20 pa nek vam mama to odigra i onda još X.
Možda zato što sam friško počeo gledati ali mi je jako zanimljiv i uzbudljiv ovaj američki fudbal. Svega ima, i studioznosti, planiranja, nacrtane akcije, ovo, ono, a onda u neka doba vidiš prave igrače, prije svega kvoterbekove kad iskoče iz šeme i naprave neko ludilo. A da ne pričam o fizici, snazi, brzini, vještini. Ovaj Henry protiv NE tačno vidiš silu, ako prođe u secondary kao da sa djecom igra, minimum dvojica ga moraju rušiti, jednog otrese ko slinu. A gomile takvih životinja na različitim pozicijama, sa različitim kvalitetama.
A onda u svoj toj šemi, analitici, kad dođe pred kraj i stani pani je, koliko god je timski sport, svede se igra i odluka često na pojedinca pa onda vidiš i njihovu genijalnost ili smješne ljudske greške. A emocije do bola ogoljene.
Više sam uzbuđenja doživio gledajući SF Sea u zadnjem kolu i ovih par wild card preko vikenda, nego u zadnje 4 godine gledanja Barce.