Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑03/01/2020 12:14
Zaboravio sam da ima 4 hanume koje mu peru i kuhaju...
Sumnjam da njemu to hanume rade
Kralju trebaju žene za pokazivanje drugima, pa su one vjerovatno zaokupljene sređivanjem sebe, te da uvijek budu spremne njemu ugoditi
A Maliboro se bolje razumije u pranje veša od mene.
Šta sam odjeće uništila već u prvih par pranja...onda sam se naučila pameti i kupila maramice za upijanje boja koje odjeća pušta. + bismilla s klikom na START, nema fule
cendlerbing wrote: ↑03/01/2020 14:48
Hajde, hajde...Dini vile pale mašinu za veš
A Maliboro se bolje razumije u pranje veša od mene.
Šta sam odjeće uništila već u prvih par pranja...onda sam se naučila pameti i kupila maramice za upijanje boja koje odjeća pušta. + bismilla s klikom na START, nema fule
..ne koristim te maramice- kako mozes upropastiti odjecu- jedino ako peres vunene stravi- - ostalo tesko.. tano i bijelo odvojis.. to je sve..
MarlboroGold wrote: ↑03/01/2020 10:37
Ja samo koristim deterdzent, perem na 30 stepeni godinama i nemam tih problema. Ne kostim omeksivace i slicno. Moze mozda biti i do masine u nekim slucajevima, a ne nuzno do kvaliteta odjece.
Ja perem crnu odjecu na posebnom programu za crnu odjecu, 30stepeni. Koristim zuti duel i sad bas kontam kako njega koristim nisam imala situacije da mi ostaju te bijele linije po tamnoj odjeci Mozda je i do omeksivaca. Prije sam koristila Silan.
Pa logicno, i ja perem crno na 30 stepeni.
Ovdje crno perem na ruke jer mi je ves-masina taraba, sa vertikalnim bubnjem.
I bijele kosulje perem na ruke ... a omeksivac ne stavljam u sareno ni u crno ni u bijele kosulje, a ni kad perem donji ves ... za svaki slucaj.
alibaba_i_30_godina wrote: ↑04/01/2020 02:23
Ramo bolan kako istrljas te bijele košulje, pogotovo kragne na ruke.
Odose ruke ko u onih pralja.
Ja to sve u mašinu pobacam, nakupi se tih bijelih košulja stalno.
Prije pranja na ruke obavezno odradim cetiri serije za biceps i tri za triceps, a dok se otkuhava radim sklekove ... ne mozes nezagrijan trljat' na ruke.
alibaba_i_30_godina wrote: ↑04/01/2020 02:23
Ramo bolan kako istrljas te bijele košulje, pogotovo kragne na ruke.
Odose ruke ko u onih pralja.
Ja to sve u mašinu pobacam, nakupi se tih bijelih košulja stalno.
Prije pranja na ruke obavezno odradim cetiri serije za biceps i tri za triceps, a dok se otkuhava radim sklekove ... ne mozes nezagrijan trljat' na ruke.
Pa vidim ja nesto ofalio, a ono za sve krive ove silne mašine. Morat ću i ja tako opet.
MarlboroGold wrote: ↑31/12/2019 08:00
Da li biste napustile momka/muža, a koji je ljubav vašeg života, ako mu se više ne može dići recimo u tridesetim ili ranim četrdesetim, a vi željne toga?
A, mogli bi nam pokazati-- da li i jedan forumas ide -manikiru?
Ja nikad nisam do sada, a čisto sumnjam da ću ikada i ici.
Imas prirodno lijepe nokte?
Ne vidim potrebu da ja kao muškarac idem na tako nesto kada svakako svako par dana ih sam siječem I uređujem. To mi dodje bezveze bacanje para. Za žene razumijem kad mazu onim nekakvim kremama, lakovima i sta sve ne radite pa to stoji tako danima.