CRNA GORA

Locked
General War

#426 Re: CRNA GORA

Post by General War »

RunnerX wrote: 02/01/2020 21:11
General War wrote: 02/01/2020 20:59Nemate kako treba camca, cuj moreplovaca :lol:
Upravo si rekao da država mora imati brodove, ili kako ti kažeš čamce, da bi imala pomorce? :-o

Pomorci moj đenearale, pomorci. Nisi znao da Crna Gora spada u red zemalja sa najvećim brojem pomoraca po glavi stanovnika? Znaš kolike su im plate? Od 5.000 eura pa gore. Samo za kompaniju MSC radi oko 3000 pomoraca iz Crne Gore.
General War wrote: 02/01/2020 20:59Obalu rasprodali rusima i ukrajincima i nesto se prsis ko horoz cvrko.
Obala se ne može rasprodati, obala je u vlasništvu JP Morsko dobro.

Što se tiče populacije iz Rusije, oni prolaze slično kao ovi iz Srbije, i njima je Milo udario rampu.
:lol:
A koliko ono imate stanovnika? Pa cemo kasnije po glavi stanovnila :mrgreen:
Tanja36

#427 Re: CRNA GORA

Post by Tanja36 »

General War wrote: 02/01/2020 21:19
General War wrote: 02/01/2020 20:59Nemate kako treba camca, cuj moreplovaca :lol:
Upravo si rekao da država mora imati brodove, ili kako ti kažeš čamce, da bi imala pomorce? :-o

Pomorci moj đenearale, pomorci. Nisi znao da Crna Gora spada u red zemalja sa najvećim brojem pomoraca po glavi stanovnika? Znaš kolike su im plate? Od 5.000 eura pa gore. Samo za kompaniju MSC radi oko 3000 pomoraca iz Crne Gore.
General War wrote: 02/01/2020 20:59Obalu rasprodali rusima i ukrajincima i nesto se prsis ko horoz cvrko.

Što se tiče populacije iz Rusije, oni prolaze slično kao ovi iz Srbije, i njima je Milo udario rampu.
Pa imaju dovoljno stanovnika da Srbiju naprave bantustanom i zavrse zatvaranje srbije u NATO obruc. :D
General War

#428 Re: CRNA GORA

Post by General War »

Tanja36 wrote: 02/01/2020 21:21

Pa imaju dovoljno stanovnika da Srbiju naprave bantustanom i zavrse zatvaranje srbije u NATO obruc. :D
Ja obruca, sve sila do sile... :lol:
Tanja36

#429 Re: CRNA GORA

Post by Tanja36 »

General War wrote: 02/01/2020 21:28
Pa Albanija ima kurac od vojske no cinjenica je da je NATO pakt i da ima Tursku vojnu luku u Duresu. To sve mijenja. To sto je CG u NATO paktu mnogo mijenja jer svaki problem koji budete imali sa CG je problem sa NATO paktom. drugi clanak NATO konvencije glasi :"Napad na jednu clanicu je napad na sve."
General War

#430 Re: CRNA GORA

Post by General War »

Tanja36 wrote: 02/01/2020 21:30

Pa Albanija ima kurac od vojske no cinjenica je da je NATO pakt i da ima Tursku vojnu luku u Duresu. To sve mijenja. To sto je CG u NATO paktu mnogo mijenja jer svaki problem koji budete imali sa CG je problem sa NATO paktom. drugi clanak NATO konvencije glasi :"Napad na jednu clanicu je napad na sve."
NATO pakt su i grcka i turska pa se posorase, NATO ne ratuje za nikoga, a mislim da je Trump poslao finu poruku oko toga...turska kad nabavi sve rezervne dijelove moze nesto se ocekivati od nje ali do kurda i to je to...nisu smjeli ni protiv kurda kotistiti helikoptere da nebi o ledinu.
Vidim ja da si turkofil, ali erdoan ti vise voli vucica nego i albance i bakira...diktatori ne vole mlakonje.
RunnerX

#431 Re: CRNA GORA

Post by RunnerX »

Treba znati kad odustati moj đenerale.
General War wrote: 02/01/2020 21:19A koliko ono imate stanovnika? Pa cemo kasnije po glavi stanovnila :mrgreen:
Crna Gora ima 620.000 stanovnika, dakle nešto malo više od Kantona Sarajevo.

Međutim, kad bi vi krenuli u nastavak realizacije plana iz 1918. godine, ta brojka bi bila mnogo veća, nekih osam miliona otprilike. Upravo toliko vojnika NATO snage imaju na raspolaganju.

Znaš, jer i oni imaju plan, samo njihov je onaj iz 1999.
Tanja36

#432 Re: CRNA GORA

Post by Tanja36 »

General War wrote: 02/01/2020 21:36

NATO pakt su i grcka i turska pa se posorase, NATO ne ratuje za nikoga, a mislim da je Trump poslao finu poruku oko toga...turska kad nabavi sve rezervne dijelove moze nesto se ocekivati od nje ali do kurda i to je to...nisu smjeli ni protiv kurda kotistiti helikoptere da nebi o ledinu.
Vidim ja da si turkofil, ali erdoan ti vise voli vucica nego i albance i bakira...diktatori ne vole mlakonje.
Erdogan vise voli Vucica nego Bakira? Pa Erdogan i Bakirov otac pripadaju egzaktno istoj politickoj struji Islamsko Bratstvo. Ta struja je jaka jos u Pakistanu i Maleziji recimo. Samo sto se to u Bosni zove SDA a u Turskoj AKP. Evo sta je Erdogan izjavljivao 1993. kada je rat bio u Bosni kao gradonacelnik Istanbula: "Turska vojska mora se slati u Bosnu":

U njihovoj vanjsko politickoj doktrini "Strategijska dubina" (koja je za balkan jos uvijek ista; fino pise da je Srbija najveca prijetnja za Turske interese i hegemoniju na balkanu. A da bi se Srbija kontrolisala bitno je Albaniju naoruzati, Bosnjake povezati putevima a u Srbiju investirati kako bi ih se kontroliralo parama. " (Kraj citata).

I sada pogodi sta Turci upravo rade anno 2020? :D Sve ono sto pise u Strategijskoj Dubini Turci sada provode u dijelo. Ako je tebi drago zbog toga i nama je. Svi moramo biti braca i saradjivati i graditi Bosnu i Srbiju Turskim I Qatarskim miljardama :D

Jer kao sto je Erdogan rekao, mi smo braca, izmedju ans ima mnogo slicnosti, uvijek smo zivijeli skupa! Samo neka nam pare i milijardske projekte kontrolise Turska a medije Al Jazeera i N1. Ja apsolutno to lajkujem. I tamo idemo skupa u bolju buducnost; sve fino i upakovano. :D
General War

#433 Re: CRNA GORA

Post by General War »

Tanja36 wrote: 02/01/2020 21:47

Erdogan vise voli Vucica nego Bakira? Pa Erdogan i Bakirov otac pripadaju egzaktno istoj politickoj struji Islamsko Bratstvo. Ta struja je jaka jos u Pakistanu i Maleziji recimo. Samo sto se to u Bosni zove SDA a u Turskoj AKP. Evo sta je Erdogan izjavljivao 1993. kada je rat bio u Bosni kao gradonacelnik Istanbula: "Turska vojska mora se slati u Bosnu":

U njihovoj vanjsko politickoj doktrini "Strategijska dubina" (koja je za balkan jos uvijek ista; fino pise da je Srbija najveca prijetnja za Turske interese i hegemoniju na balkanu. A da bi se Srbija kontrolisala bitno je Albaniju naoruzati, Bosnjake povezati putevima a u Srbiju investirati kako bi ih se kontroliralo parama. " (Kraj citata).

I sada pogodi sta Turci upravo rade anno 2020? :D Sve ono sto pise u Strategijskoj Dubini Turci sada provode u dijelo. Ako je tebi drago zbog toga i nama je. Svi moramo biti braca i saradjivati i graditi Bosnu i Srbiju Turskim I Qatarskim miljardama :D

Jer kao sto je Erdogan rekao, mi smo braca, izmedju ans ima mnogo slicnosti, uvijek smo zivijeli skupa! Samo neka nam pare i milijardske projekte kontrolise Turska a medije Al Jazeera i N1. Ja apsolutno to lajkujem. I tamo idemo skupa u bolju buducnost; sve fino i upakovano. :D
Bogami ti ih vodi kuci ako su ti dobri, ja se ne sjecam nicega dobrog od Turaka od istorije naovamo...neka vas...niti se bosnjaci povezuju putevima, niti muslimansko bratstvo ima bilo kakvu pozitivnu ulogu..kad onako posorase se medju sobom, sta bi tek ovdje mogli raditi.
General War

#434 Re: CRNA GORA

Post by General War »

rajvosaxo wrote: 02/01/2020 21:45 Pošto je taj NATO tako ofalio, ovo je đenerale najbolji trenutak da napadnete.
Uzeo bih godisnji da mogu rahat gledati traktorijadu edition 2020.
I ja bi vala, da vidim prvo kmeku i giv pis a chens...koje kurcenje bez pokrica.
General War

#435 Re: CRNA GORA

Post by General War »

RunnerX wrote: 02/01/2020 21:39 Treba znati kad odustati moj đenerale.
General War wrote: 02/01/2020 21:19A koliko ono imate stanovnika? Pa cemo kasnije po glavi stanovnila :mrgreen:
Crna Gora ima 620.000 stanovnika, dakle nešto malo više od Kantona Sarajevo.

Međutim, kad bi vi krenuli u nastavak realizacije plana iz 1918. godine, ta brojka bi bila mnogo veća, nekih osam miliona otprilike. Upravo toliko vojnika NATO snage imaju na raspolaganju.

Znaš, jer i oni imaju plan, samo njihov je onaj iz 1999.
A sto nije NATO gadjao Crnu Goru kad vas je bilo + srba? Sto su se uplasili ili sto nisu imali sta gadjati? :D
trocadero

#436 Re: CRNA GORA

Post by trocadero »

RunnerX wrote: 02/01/2020 21:11 Nisi znao da Crna Gora spada u red zemalja sa najvećim brojem pomoraca po glavi stanovnika?
Sa najvećim brojem pomoraca-švercera "bijelog" po glavi stanovnika.
Plus na školskom vojnom brodu 50kg kokaina nije mala šala. :D
Haman2

#437 Re: CRNA GORA

Post by Haman2 »

Drašković: I vojska koja je na Mojkovcu izginula za Srbiju zvala se crnogorska vojska

Image
Foto: Vijesti.ba

Lider SPO-a i bivši šef diplomatije Srbije i Crne Gore Vuk Drašković na Twitteru je komentirao aktuelnu situaciju u Crnoj Gori i ponašanje Srbije nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Podsjetimo, ovaj zakon usvojen je prošle sedmice u crnogorskom parlamentu, što je izazvalo burne reakcije u dvije zemlje.

Drašković je podsjećanjem na događaj iz prošlosti poslao poruku.

- Ne tražimo neprijatelja u Crnoj Gori, niti u bilo čemu što je njeno. I ona vojska što je na Mojkovcu izginula za Srbiju zvala se crnogorska vojska - napisao je Vuk Drašković.

(Vijesti.ba / Avaz)
RunnerX

#438 Re: CRNA GORA

Post by RunnerX »

General War wrote: 02/01/2020 22:15A sto nije NATO gadjao Crnu Goru kad vas je bilo + srba? Sto su se uplasili ili sto nisu imali sta gadjati? :D
Zato što su znali odakle dolazi zlo.

Sa druge strane, hoćeš li nam reći šta je u Crnoj Gori radio 'sedmi bataljon' za vrijeme NATO bombardovanja? Reci nam onako iz glave, nemoj koristiti Google.
General War

#439 Re: CRNA GORA

Post by General War »

RunnerX wrote: 02/01/2020 23:24
General War wrote: 02/01/2020 22:15A sto nije NATO gadjao Crnu Goru kad vas je bilo + srba? Sto su se uplasili ili sto nisu imali sta gadjati? :D
Zato što su znali odakle dolazi zlo.

Sa druge strane, hoćeš li nam reći šta je u Crnoj Gori radio 'sedmi bataljon' za vrijeme NATO bombardovanja? Reci nam onako iz glave, nemoj koristiti Google.
Pa otkud vi sa njima?
..I nije mi poznat sedmi bataljon...ko je komandovao?
Kikibombona

#440 Re: CRNA GORA

Post by Kikibombona »

Navijaci Zvezde zapalili crnogorsku zastavu.

Kakva usrana stoka...

Nema nista jadnije i gluplje od navijaca Zvezde i Partizana. Drzava Srbija da ima pameti zabranila bi ove dvije ekstremisticke organizacije koje nanose ogromnu stetu drzavi.

Da tragedija bude potpuna, drzava ih podrzava.
RunnerX

#441 Re: CRNA GORA

Post by RunnerX »

8-)
SmokingMan

#442 Re: CRNA GORA

Post by SmokingMan »

@Kikibombona nije ti nepoznato da su pojedini političari u Srbiji background navedenih "navijačkih" grupa, bio bi nelogično da se nije dogodio folklor u njihovoj režiji.
RunnerX

#443 Re: CRNA GORA

Post by RunnerX »

Milanović: Na čelu pobune u Crnoj Gori je četnički vojvoda Mandić, spremni su na sve
Kandidat SDP-a za predsjednika Hrvatske smatra da iza aktuelnih dešavanja u Crnoj Gori stoji "Beograd, čaršija"

Aktuelna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i kandidat SDP-a Zoran Milanović su, između ostalog, upitani o aktuelnim dešavanjima i protestima u Crnoj Gori, vezanim za nedavno usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Grabar-Kitarović je, odgovarajući na pitanje koliko su "previranja u Crnoj Gori opasna", poručila da se ne želi miješati u unutrašnje stvari Crne Gore, te kazala kako se nada da će se to pitanje riješiti, ali i da postoji mogućnost organizovanja izbora, ako ne dođe do rješenja.

Milanović je ocijenio da predsjednica Hrvatske ima dvostruke kriterijume kada je u pitanju miješanje u poslove druge države. On smatra da iza aktuelnih dešavanja u Crnoj Gori stoji "Beograd, čaršija", i kazao da svakog dana razgovara sa ljudima u našoj državi.

Kazao je da su ljudi koji su na čelu pobune "ljudi kojima se sudi u pokušaju rušenja vlasti 2016. godine".

Na pitanje da li sukob u našoj državi može eskalirati, Milanović je kazao kako smatra da ne može, te dodao da se radi "o pobuni i pritisku jedne grupe ljudi".

"Mislim da ih je premalo, ali to su ljudi koji su spremni na sve. Na njihovom čelu je Mandić, četnički vojvoda i prijatelji u Crnoj Gori imaju punu podršku".

Grabar-Kitarović je takođe istakla da Crna Gora ima njenu punu podršku kada je riječ o stabilnosti.
Kikibombona

#444 Re: CRNA GORA

Post by Kikibombona »

SmokingMan wrote: 02/01/2020 23:45 @Kikibombona nije ti nepoznato da su pojedini političari u Srbiji background navedenih "navijačkih" grupa, bio bi nelogično da se nije dogodio folklor u njihovoj režiji.
Zato kazem, time je tragedija veca, jer imaju podrsku vlasti i cesto djeluju po nalogu vlasti.

Svaki potez navijaca Zvezde i Partizana, koji su ikad napravili, je autogol za Srbiju i srpski narod.

...

Nacionalisti i ekstremisti su suvise glupi da bi to shvatili.
General War

#445 Re: CRNA GORA

Post by General War »

RunnerX wrote: 02/01/2020 23:408-)
sta je, maca pojela jezik? da onda ne pitam ko je bio u savjetu odbrane YU kad se sedmi bataljon formirao?
RunnerX

#446 Re: CRNA GORA

Post by RunnerX »

Ne đenerale, apsolviran si.

Znam da si ti jedan od onih koje koliko god puta da zakucaš, uvijek imaju još nešto da kažu. Od mene ti je dosta.

Svaki naredni sekund potrošen na tebe, bio bi previše.

:bih: :bih:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#447 Re: CRNA GORA

Post by sime_cipol »

General War wrote: 02/01/2020 22:11
Tanja36 wrote: 02/01/2020 21:47

Bogami ti ih vodi kuci ako su ti dobri, ja se ne sjecam nicega dobrog od Turaka od istorije naovamo...neka vas...niti se bosnjaci povezuju putevima, niti muslimansko bratstvo ima bilo kakvu pozitivnu ulogu..kad onako posorase se medju sobom, sta bi tek ovdje mogli raditi.
Turcima ste placali desetinu, vjerovatno najmanji porez u istoriji Srba 8-)
Vucko npr uzima 19% PDV, da ostalo ne racunam :D
General War

#448 Re: CRNA GORA

Post by General War »

RunnerX wrote: 03/01/2020 00:03 Ne đenerale, apsolviran si.

Znam da si ti jedan od onih koje koliko god puta da zakucaš, uvijek imaju još nešto da kažu. Od mene ti je dosta.

Svaki naredni sekund potrošen na tebe, bio bi previše.

:bih: :bih:
A ha, Ok eto ako sam apsolviran...onda znaci neces prodavati bas ofirno M pod B?
SmokingMan

#449 Re: CRNA GORA

Post by SmokingMan »

Kikibombona wrote: 02/01/2020 23:52
SmokingMan wrote: 02/01/2020 23:45 @Kikibombona nije ti nepoznato da su pojedini političari u Srbiji background navedenih "navijačkih" grupa, bio bi nelogično da se nije dogodio folklor u njihovoj režiji.
Zato kazem, time je tragedija veca, jer imaju podrsku vlasti i cesto djeluju po nalogu vlasti.

Svaki potez navijaca Zvezde i Partizana, koji su ikad napravili, je autogol za Srbiju i srpski narod.

...

Nacionalisti i ekstremisti su suvise glupi da bi to shvatili.

Vala iako je prilog zastario to ne znači da ga ne treba iznova čitati. Tačno po sredini, ni desno ni lijevo.... :thumbup:

https://www.elektrobeton.net/armatura/d ... cija/#ftn1
General War

#450 Re: CRNA GORA

Post by General War »

sime_cipol wrote: 03/01/2020 00:15
Turcima ste placali desetinu, vjerovatno najmanji porez u istoriji Srba 8-)
Vucko npr uzima 19% PDV, da ostalo ne racunam :D
..I usput ocaparili glavu Bosanskom Kralju, jbg, neko placao desetinu a neko se brzo snasao da ne placa djaba..jel de? :D
Locked