Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prpa.ba wrote: ↑31/12/2019 10:52
Kolega, na prethodni komentar imam samo jednu, ali jako znacajnu primjedbu: nedostaje konstatacija o laznom predstavljanju izvjesnog gospodina Mirze Celika kao "Predsjedavajuceg Skupstine KS". Navedeno lice je tek jedan od nekoliko zastupnika opozicione SDA u Skupstini KS, a za prenosenje laznih tvrdnji lazno predstavljanih zastupnika moramo konstatirati da je Hayat d.o.o. dio fake news industrije.
S obzirom da Celik NIJE predsjedavajuci skupstine, hoce li isti snositi odgovornost za lazno predstavljanje i remecenje rada Skupstine i Kolegija?
Jer ako to ne bude prepoznato i kaznjeno, stvara opasan presedan za ostale zastupnike voljne prosipanja sile i zastrasivanja. Hoce li i protiv njega ici krivicna prijava kao sto je islo za Smilju?
Kolega, na prethodni komentar imam samo jednu, ali jako znacajnu primjedbu: nedostaje konstatacija o laznom predstavljanju izvjesnog gospodina Mirze Celika kao "Predsjedavajuceg Skupstine KS". Navedeno lice je tek jedan od nekoliko zastupnika opozicione SDA u Skupstini KS, a za prenosenje laznih tvrdnji lazno predstavljanih zastupnika moramo konstatirati da je Hayat d.o.o. dio fake news industrije.
A da ga neko tuzi zbog laznog predstavljanja?
Moglo bi se komotno iako, ponavljam, jedini kojeg treba zaganjati oko laznog predstavljanja je Zvonko Maric, zapravo Bajram Demic!
Zar njegov primjer nije dovoljan da zainteresira niti jednu redakciju u Sarajevu kako se to “visestruko moze mijenjati identitet”, kako Bajram fino rece u kameru Source.ba! Kako i zasto?
Pa Vucurevica nema vec 27 godina a nije ni medju zivima. A i ne puca se vec 24 ljeta...
Ovo sve ludo. Pa gdje je ovjerena odluka objavljena u Sluzbenom glasniku. Lik samo daje jos vise povoda da ga neko tuzi zbog laznog predstavljanja. Samo prikupljati dokaze.
Ne znam koji vam je? Pustite ih da rade sta hoće, neka krše grubo zakon, što više to bolje, jer će više ljudi vidjeti i malo razmisliti sta bi bilo da se zakon tako grubo krši kada su njihova prava u pitanju. Ne mora danas trebati, ali biti u situaciji da znaš da neko jači od tebe može da provodi zakon kako želi, nije ugodno i boriti će se svako onaj ko je svjestan sebe i činjenice da sutra on moze biti oštećen.
seoBIH wrote: ↑01/01/2020 16:40
Ne znam koji vam je? Pustite ih da rade sta hoće, neka krše grubo zakon, što više to bolje, jer će više ljudi vidjeti i malo razmisliti sta bi bilo da se zakon tako grubo krši kada su njihova prava u pitanju. Ne mora danas trebati, ali biti u situaciji da znaš da neko jači od tebe može da provodi zakon kako želi, nije ugodno i boriti će se svako onaj ko je svjestan sebe i činjenice da sutra on moze biti oštećen.
Ne postoji kod nas taj nivo svijesti.
U vrijeme SDA, "zakon jacega" je bio sve i to zele nastaviti. Upravo sada treba zatezati vise nego ikada na postovanju propisa, da se siledzijama pokaze djelima da ne mogu provoditi silu kako su navikli do sada.
Ovdje ce ljudi prije poviti rep cim vide da je neko jaci i odabrati put trazenja neke stele od nekog mocnika za nesto sto bi u startu trebalo biti omoguceno da se radi o uredjenoj drzavi, pa ako ne uspije ni to, onda odseliti vani. Upravo zato ovoliko ljudi bjezi iz BiH.
Stoga je obaveza pokazati im da sila nije iznad propisa.
strucnjakdemagog wrote: ↑01/01/2020 16:47
Čelik nije znao značenje riječi "transparentnost" dok se nije pojavila Fortina vlada. Sad on najavljuje da će oni biti transparentni.
Transparentnost na SDA nacin znaci da se tacno zna koliki je ciji procenat u talovina, da ne bi bilo zabune.
Srce mi se cijepa jer paušali nisu mogli biti isplaćeni ,kakve su šanse da pečat nestane zauvijek
Ovi se ne sale, mogli bi ga i u zatvor strpat, sad imaju sve poluge u svojim rukama, od novina, portala, sudstva, policije. Samo im taj prokleti pečat fali da zapečate. A s istim tim Kiflom su usli nakon izbora u vlast na kantonalnom nivou, sad im isti taj takav ne valja. Zanimljivo je da su se svi okomili na Komsica, i neka su, a ovaj drugi sto je rekao skakat s vlastitog Tornja, ko eto on fin il' sta vec. Ne znam kako ovi politicari imaju obraza izac pred narod, valjda racunaju na sveopstu zatucanost i glupost, kratku pamet ili su toliko ogrezli u aroganciji da im je potpuno svejedno. Kurvaluk opsti.
Srce mi se cijepa jer paušali nisu mogli biti isplaćeni ,kakve su šanse da pečat nestane zauvijek
Ovi se ne sale, mogli bi ga i u zatvor strpat, sad imaju sve poluge u svojim rukama, od novina, portala, sudstva, policije. Samo im taj prokleti pečat fali da zapečate. A s istim tim Kiflom su usli nakon izbora u vlast na kantonalnom nivou, sad im isti taj takav ne valja. Zanimljivo je da su se svi okomili na Komsica, i neka su, a ovaj drugi sto je rekao skakat s vlastitog Tornja, ko eto on fin il' sta vec. Ne znam kako ovi politicari imaju obraza izac pred narod, valjda racunaju na sveopstu zatucanost i glupost, kratku pamet ili su toliko ogrezli u aroganciji da im je potpuno svejedno. Kurvaluk opsti.
SBB je stranka na koju nikada ne mozes cvrsto racunati. Fahro je lik koji goni samo u svom pravcu i zavisno od toga sta mu je povoljnije u tom trenutku, to bira.
Ovaj drugi se cijelo rijeme prodavao kao ljevicar, za progres, iskljuciv bio protiv SDA prije izbora, i onda zaokret 180 stepeni. To je nejvece razocarenje. Da li ga je to posavjetovao Ceda ili Sanko u 3 ujutro mortus pijani zajedno s njim.
Pa je l' ti rekao Komšić kad je gostovao kod Senada da ga boli neka stvar šta građani pišu po društvenim mrežama. Sve ti je jasno.
Ja bih ipak napomenuo da ŽK nije doživio nikakav zaokret od 180°... Čitava protekla predizborna kampanja mu je bila bazirana na nacionalističkim strastima, i već tada je bilo vrlo vidljivo njegovo sadejstvo sa SDA... Ilustracije radi, već tada su ga promovisale i profašističke fb stranice poput VOX-a i Mimologije rame uz rame sa Bakirom... A kad te takvi hvale, onda se dobro trebaš zapitati na kakvom si to putu...
cyprus wrote: ↑01/01/2020 22:57
Ja bih ipak napomenuo da ŽK nije doživio nikakav zaokret od 180°... Čitava protekla predizborna kampanja mu je bila bazirana na nacionalističkim strasima, i već tada je bilo vrlo vidljivo njegovo sadejstvo sa SDA... Ilustracije radi, već tada su ga promovisale i profašističke fb stranice poput VOX-a i Mimologije rame uz rame sa Bakirom... A kad te takvi hvale, onda se dobro trebaš zapitati na kakvom si to putu...
Dobra ti je ova "predizborna kampanja mu je bila bazirana na nacionalističkim strasima" a to je vidljivo jer ga neko drugi promovise. To u rangu kad za muskarca tvrde da je zena jer sjedi kad pisa.
Ja bih ipak napomenuo da ŽK nije doživio nikakav zaokret od 180°... Čitava protekla predizborna kampanja mu je bila bazirana na nacionalističkim strasima, i već tada je bilo vrlo vidljivo njegovo sadejstvo sa SDA... Ilustracije radi, već tada su ga promovisale i profašističke fb stranice poput VOX-a i Mimologije rame uz rame sa Bakirom... A kad te takvi hvale, onda se dobro trebaš zapitati na kakvom si to putu...
Dobra ti je ova "predizborna kampanja mu je bila bazirana na nacionalističkim strasima" a to je vidljivo jer ga neko drugi promovise. To u rangu kad za muskarca tvrde da je zena jer sjedi kad pisa.
Rekoh ilustracije radi... Postoje i druge ilustracije... Npr. Nihad Hebibović i Emir Suljagić, koji su mu bili nosioci kampanje... Optuživanje BH bloka da u njemu ima elemenata i HB bloka... I slične nacionalističke maloumnosti...
Rekoh ilustracije radi... Postoje i druge ilustracije... Npr. Nihad Hebibović i Emir Suljagić, koji su mu bili nosioci kampanje... Optuživanje BH bloka da u njemu ima elemenata i HB bloka... I slične nacionalističke maloumnosti...
Sve neki drugi sta je Zeljko Komsic izjavio da mu se moze pripisati da je nacionalista?