pa nije im to potrebno. Treba im samo da imaju sve svoje ruke u kokain koaliciji plus boss.
E sad je tu trgovina.
Boss je uvijek imao visoku cijenu.
pa nije im to potrebno. Treba im samo da imaju sve svoje ruke u kokain koaliciji plus boss.
Ma ne volimo mi to, ali su nam sirovine i seljaci koji nas vode nametnuli takav javni diskurs. Oduprijeti se mozemo samo kulturom i postenjem.Kikibombona wrote: ↑31/12/2019 02:33 Forto kultura.
Treba nam vise ovakvih ljudi u politici. Mislim da je on, kao i cijela NS, kulturoloski 20-30 godina ispred vremena kada je BiH u pitanju.
Mi generalno volimo grub, sirov nastup, volimo hajke, uvrede itd. Kultura dijaloga - nula.
I kao takav, i njegovi, izdvaja se od većine, i zbog toga ih mnogi i ne vole. Plaše se napretka, jer su naučeni i nagovoreni da žive u prošlostiKikibombona wrote: ↑31/12/2019 02:33 Forto kultura.
Treba nam vise ovakvih ljudi u politici. Mislim da je on, kao i cijela NS, kulturoloski 20-30 godina ispred vremena kada je BiH u pitanju.
Ma ne volimo, pusti to. To nam je nametnuto kao norma ponasanja od onih kojima je cilj sto neobrazovaniji narod da lakse vladati mogu.Kikibombona wrote: ↑31/12/2019 02:33.
Mi generalno volimo grub, sirov nastup, volimo hajke, uvrede itd. Kultura dijaloga - nula.
Aferim, odlična primjedba!izvrsni direktor wrote: ↑31/12/2019 07:50 Recimo, najbolji primjer da narod uopceno ne mrzi obrazovane i kulturne je da cak ni botovi ne pokusavaju nekog ubijediti da je forto los ili nesposoban, nemaju argumenata za to nikakvih, niko od njih ni ne pokusava reci da su prethodni bili bolji od ove vlade.
a poznato je da nemaju obraza i da im nije problem lagati, ovaj put ne mogu jer vlada takva atmosfera da su ljudi zadovoljni radom ovih, iako su kulturni i obrazovani.
I pride bijelog BMW dzipa za glas za neku odluku, vise se i ne sjecam koju. Dzipa danas voza zet Armin.Pandakonda wrote: ↑31/12/2019 00:13 Radeljas je hladno uzeo poziciju direktora ZZZ za svoju ruku tako da boga pitaj šta sad nude
Naravno. To je jasno i pticama na grani. S tim sto vodje Sindikata vise nisu legalne. Istekao im mandat. Ne znam ni ko vodi te ljude u strajk. Vlada i da im ponudi nesto ne s kim potpisati. Sve plan sultanije sa se izvrsi pritisak.
Jedna crtica iz teksta:muha_sa wrote: ↑31/12/2019 08:41 šta vi hocetevisoko obrazovani na vlasti vam smetaju
![]()
https://zurnal.info/novost/22659/od-inz ... oktoratima
To su DF-pudlica prljava posla.

Pogledaj zavrsnicu razgovora. Forto kaze, a vidi se da govori iskreno, da zeli od nove vlade da nastavi raditi dobre stvari, da se zeli voziti u novim trolejbusima.Styling wrote: ↑31/12/2019 06:39Ma ne volimo mi to, ali su nam sirovine i seljaci koji nas vode nametnuli takav javni diskurs. Oduprijeti se mozemo samo kulturom i postenjem.Kikibombona wrote: ↑31/12/2019 02:33 Forto kultura.