Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote: ↑30/12/2019 09:28
Najbolje ne ulaziti u veze. Što da se čojk džaba opterećuje
Imaju aplikacije u slučaju fiziološke potrebe bez ikakvih obaveza, a i u krajnjem slučaju pufovi i plaćanje. Kad se više ne bude mogao dignuti pomiriti se sa time, a ne da ti žena broji i zbog toga i na kraju možda i napusti
Hakiz iz Tuzle
Ih što bi to nekad godilo... bez brige i pameti, a u stvarnosti kad se vežeš za nekog džaba sva ta priča
Bilo bi super kad bi se preferencije mogle mijenjati vlastitom voljom.
Onda bi se moglo odluciti da se npr ne bude gej, i sl.
Možeš spustiti kriterije ili prihvatiti da sa svojim kriterijima ne možeš u stvarnosti dobiti ono što želiš. Ili možeš birati drukčije osobe itd.
Moje je misljenje i licno iskustvo da je iskreno i stvarno "spustanje kriterija" nemoguce.
Moze se covjek tjerati na nesto iz ovih ili onih razloga, ali to nije to. Kontraproduktivno mucenje samog sebe.
Podsvijest se pita. Ako npr meni kao muskarcu neka zena nije seksualno privlacna, jednostavno nema erekcije.
Nisam na to mislila, već u kontekstu teme. Sve se svodi na to da ako želiš drukčiju vezu od onih koje inače imaš, moraš ili promijeniti izbor partnera (ako stalno ciljaš isti tip, koji ti u suštini ne odgovara) ili se moraš ti promijeniti, tj. prihvatiti da želiš tačno onakve veze kakve i partnere biraš.
Euridika wrote: ↑30/12/2019 11:41
Možeš spustiti kriterije ili prihvatiti da sa svojim kriterijima ne možeš u stvarnosti dobiti ono što želiš. Ili možeš birati drukčije osobe itd.
Moje je misljenje i licno iskustvo da je iskreno i stvarno "spustanje kriterija" nemoguce.
Moze se covjek tjerati na nesto iz ovih ili onih razloga, ali to nije to. Kontraproduktivno mucenje samog sebe.
Podsvijest se pita. Ako npr meni kao muskarcu neka zena nije seksualno privlacna, jednostavno nema erekcije.
Nisam na to mislila, već u kontekstu teme. Sve se svodi na to da ako želiš drukčiju vezu od onih koje inače imaš, moraš ili promijeniti izbor partnera (ako stalno ciljaš isti tip, koji ti u suštini ne odgovara) ili se moraš ti promijeniti, tj. prihvatiti da želiš tačno onakve veze kakve i partnere biraš.
A ja sam mislio da ima samo jedan tip zena, one sta zele da ih partner udari toljagom po glavi i odvuce u svoju vilu sa dva bazena, grijana naravno :O
moonca wrote: ↑30/12/2019 01:07
Svi zanemarujete - placaenu pomoc u kuci --
Zanemarujemo zato što nas otprilike 99,99% koji pišemo je nemamo niti se krećemo u društvu ljudi koji ju imaju.
..aj- nije kao sto je bilo- nikada nije, da se toliko narucuje hrana, dostave, izlasci vani da bi se jelo- itd.. kao i ta pomoc--- nije to toliko nedostupno, kako ti se sada, kao djevojci cini..
Licno- mislim da previse analiziras suprotan pol -----nikada neces znati kako ce reagovati -dok ne budete dijelili isti prostor.
Meni je nakon svega isprobanog najprihvatljivije i najugodnije s osobom moje dobi s kojom dijelim sličan mentalitet, istorijski i prostorni kontekst.
Niti su mi privlačne akrobacije i dokazivanje mlađih muškaraca, niti dosadni autoritet i snishodljivost starijih muškaraca.
moonca wrote: ↑30/12/2019 01:07
Svi zanemarujete - placaenu pomoc u kuci --
Zanemarujemo zato što nas otprilike 99,99% koji pišemo je nemamo niti se krećemo u društvu ljudi koji ju imaju.
..aj- nije kao sto je bilo- nikada nije, da se toliko narucuje hrana, dostave, izlasci vani da bi se jelo- itd.. kao i ta pomoc--- nije to toliko nedostupno, kako ti se sada, kao djevojci cini..
Licno- mislim da previse analiziras suprotan pol -----nikada neces znati kako ce reagovati -dok ne budete dijelili isti prostor.
Nemam mi US standard i gomilu nezaposlenih Meksikanaca