Demokratska fronta Željko Komšić

putokaz1

#41601 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Na lokalu je on svakako slab,tako da 2020 je Katatrofa
Man of steel

#41602 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Man of steel »

A da onaj kvazi umjetnik, protuha i klošarčina Damir Nikšić na veliko oduševljenje već zabrinjavajuće izluđenih poklonika nekakve šestorke, naziva Komšića izdajnikom je jedno novo dno koje je ovaj grad doživio.
putokaz1

#41603 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Man of steel wrote: 29/12/2019 00:19 A da onaj kvazi umjetnik, protuha i klošarčina Damir Nikšić na veliko oduševljenje već zabrinjavajuće izluđenih poklonika nekakve šestorke, naziva Komšića izdajnikom je jedno novo dno koje je ovaj grad doživio.
Damir Nikšić je Baba Vanga u Ljevici
Koga on nazove SDA igračem taj i bude SDA igrač :razz:
Pandakonda

#41604 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Pandakonda »

Man of steel wrote: 29/12/2019 00:12 Komšićeva politička borba je da on kao Hrvat iz Sarajeva može biti predsjednik BiH a i da Hrvat iz Sarajeva može biti premijer Kantona. Na njegovu žalost ostatak njegovih, sada već bivših, političkih partnera je odlučio da im je od rušenja nekih zidova u ovoj državi važnija ona milijada iz kantonalne sehare.

Može se on uhvatiti u rukice sa fić firićima iz Naše Stranke ili nesposobnjakovićima iz SDPa ali je skontao da osim šarene laže i političkog konfora na relaciji do Marijin Dvora ništa postići neće.

Bez obzira što samu njegovu političku pojavu smatram dijelom problema a čitavo političko djelovanjem naivnim, ni malo ne sumnjam da čovjek ima najbolje i najiskrenije namjere za sve građane ove države.

A ljude koji ga nazivaju izdajnikom i upućuju mu ovakve gadosti može biti samo sramota.
Pa da može biti Hrvat iz Sarajeva predsjednik dokazao je već sa dva mandata, a šta ga je spriječilo da predloži tog istog Nenadića ili nekog drugog Hrvata za premijersku poziciju prilikom pregovora ? Da li si upoznat da jedina stvar na kojoj je Komšić insistirao je bilo ministarstvo zdravstva i većina u upravnom odboru Zavoda za zdravstvo ? Nikakve hrvate nije spominjao i ne treba da spominje bilo kakvu etniju ako se već predstavlja kao građanska opcija. Do prije par godina i ja sam vjerovao u to da on ima dobre namjere ali iz dana u dan postaje očigledno da je njegov lični interes ipak ispred svega drugog.
putokaz1

#41605 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

7672-2760-5287
To je broj glasova DF Tuzla
Sad ako dobije 1000 nek budu presretni
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#41606 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Komšić je spao na to da ga brane glasači SDA.

sretno mu bilo.
512MB

#41607 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

zippoo87 wrote: 28/12/2019 16:40 jesi li ti u stanju razumjeti ovaj napisani tekst uopste ?
znaci sada je bitno ko je napisao,nema veze sto je sve 200% tacno
iskreno,ja sam mislio da se nasa dijaspora malo emancipovala gore i obrazovala a ti si zivi primjer da to nije tako

odlican tekst...bas do kosti ogoljuje projekat zvani Komsic
Dosta mi je kad ga taj HDZ bot pogrdno naziva "Ljiljan". Moji su ginuli za taj ljiljan, taman posla da dalje čitam bljuvotine tog papka.
Last edited by 512MB on 29/12/2019 00:34, edited 2 times in total.
zippoo87

#41608 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

Man of steel wrote: 29/12/2019 00:12 Komšićeva politička borba je da on kao Hrvat iz Sarajeva može biti predsjednik BiH a i da Hrvat iz Sarajeva može biti premijer Kantona. Na njegovu žalost ostatak njegovih, sada već bivših, političkih partnera je odlučio da im je od rušenja nekih zidova u ovoj državi važnija ona milijada iz kantonalne sehare.

Može se on uhvatiti u rukice sa fić firićima iz Naše Stranke ili nesposobnjakovićima iz SDPa ali je skontao da osim šarene laže i političkog konfora na relaciji do Marijin Dvora ništa postići neće.

Bez obzira što samu njegovu političku pojavu smatram dijelom problema a čitavo političko djelovanjem naivnim, ni malo ne sumnjam da čovjek ima najbolje i najiskrenije namjere za sve građane ove države.

A ljude koji ga nazivaju izdajnikom i upućuju mu ovakve gadosti može biti samo sramota.
ovo neki novi momenti,poltronski momenti
cekaj,ako ja tebe dobro razumijem,ti ustvari hoces da kazes da treba da pristanemo na LAZI ,UCJENE,SILU,KRSENJE ZAKONA i da nas bude sramota sto smo protiv toga ...je li to pristajes na ovaj primitivizam i sund koji nam je trenutno u drzavi,koji je nametnula SDA a prati i ZK a ti i tebi slicni bi da to bude moralna vertikala i standard ?
znaci po novim ZK "obrazli" standardima...pozeljno je biti ulizica,lazov,pijanica,prevtrljivac i smutljivac ,to je IN a ovi koji su protiv toga treba da se stide ?
:-)
Man of steel wrote: 29/12/2019 00:19 A da onaj kvazi umjetnik, protuha i klošarčina Damir Nikšić na veliko oduševljenje već zabrinjavajuće izluđenih poklonika nekakve šestorke, naziva Komšića izdajnikom je jedno novo dno koje je ovaj grad doživio.
a zasto je Damir Niksic sve ovo sto si napisao,moze li neki dokaz,obrazlozenje ili da ga popljujes onako,jer ti se ne svidja ?
hAZNADAR

#41609 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hAZNADAR »

Chmoljo wrote: 29/12/2019 00:27 Komšić je spao na to da ga brane glasači SDA.

sretno mu bilo.
To jednostavno nije tacno, ne svi glasaci SDA i ne samo SDA. Sirenje dezinformacija i mrznje ima vecu tezinu i odgovornost kada to radi moderator foruma.
Last edited by hAZNADAR on 29/12/2019 00:38, edited 1 time in total.
zippoo87

#41610 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

512MB wrote: 29/12/2019 00:32
zippoo87 wrote: 28/12/2019 16:40 jesi li ti u stanju razumjeti ovaj napisani tekst uopste ?
iskreno,ja sam mislio da se nasa dijaspora malo emancipovala gore i obrazovala a ti si zivi primjer da to nije tako

Dosta mi je kad ga taj HDZ bot pogrdno naziva "Ljiljan". Moji su ginuli za taj ljiljan, taman posla da dalje čitam bljuvotine tog papka.
malo si zaostao u ratu druze...sada je 2020.
takvi su ti i stavovi i pogledi na zivot...ucmali u mocvari staroj 25 godina

ne bi ti skodilo da procitas tekst...jer vi iz dijaspore kazete da pratite politiku tako sto citate portale ...pa procitaj onda,da barem budes informisan
zippoo87

#41611 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

hAZNADAR wrote: 29/12/2019 00:35

sretno mu bilo.
To jednostavno nije tacno. Sirenje dezinformacija i mrznje ima vecu tezinu i odgovornost kada to radi moderator foruma.
1000% je tacno i ovo smo konstatovali zadnjih 15 dana,ne treba admin da to potvri pa da "ima vecu tezinu"
ti si druze slijep pored ociju
muzicar_iz_parka

#41612 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by muzicar_iz_parka »

Vezano za argument da je DF tj Komšić morao rušiti vladu KS zbog podrške SDA za ANP.
Kakav je to patriotizam SDA kad stavljaju na kocku ANP zbog budžeta KS, zar takve strateški bitne odluke ne bi trebali biti iznad prepucavanja gdje će ko zasjesti na lokalnom nivou?
Vodeći se tom argumentnom linijom, ispada da bi ANP propao zbog nekih sitnih interesa da Komšić nije pristao na ucjenu.

Ono to jeste više za SDA temu, ali se prepliće sa DF.

Znači danas sutra, ako Dodik ili neko drugi ponudi ustupak od koga SDA ima koristi, oni će žrtvovati bilo koji državni interes samo da ostvare korist iz toga.
Man of steel

#41613 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Man of steel »

Pandakonda wrote: 29/12/2019 00:22

Pa da može biti Hrvat iz Sarajeva predsjednik dokazao je već sa dva mandata, a šta ga je spriječilo da predloži tog istog Nenadića ili nekog drugog Hrvata za premijersku poziciju prilikom pregovora ? Da li si upoznat da jedina stvar na kojoj je Komšić insistirao je bilo ministarstvo zdravstva i većina u upravnom odboru Zavoda za zdravstvo ? Nikakve hrvate nije spominjao i ne treba da spominje bilo kakvu etniju ako se već predstavlja kao građanska opcija. Do prije par godina i ja sam vjerovao u to da on ima dobre namjere ali iz dana u dan postaje očigledno da je njegov lični interes ipak ispred svega drugog.
Nenadića sam uzeo kao primjer a ni naivnost nisam isključio.

Ipak mislim da se Komšić uhvatio u koštac sa mnogo većim problemima u ovoj državi od tog zavoda, novih tramvaja i ovog kantona.

Želio je, a i postojala je mogućnost da se ide drugim puta međutim ona je odbijena zbog meni ni malo uvjerljivih razloga.
Chmoljo

#41614 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

sretno mu bilo.
To jednostavno nije tacno, ne svi glasaci SDA i ne samo SDA. Sirenje dezinformacija i mrznje ima vecu tezinu i odgovornost kada to radi moderator foruma.
hajde riječ po riječ u mom postu razloži i nađi gdje to širim mržnju u rečenici

"Komšić je spao na to da ga brane glasači SDA."

čekam.

EDIT: osim toga, ovo je posljednji put, znači POSLJEDNJI da mi nabijaš na nos moderiranje. to radiš svakom prilikom, ničim izazvan i predugo sam ti tolerisao. ovaj put te upozoravam, da ne budeš iznenađen - još jednom, i trajno ću te odstraniti. sit sam tvog bezobrazluka.
zippoo87

#41615 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

muzicar_iz_parka wrote: 29/12/2019 00:38 Vezano za argument da je DF tj Komšić morao rušiti vladu KS zbog podrške SDA za ANP.
Kakav je to patriotizam SDA kad stavljaju na kocku ANP zbog budžeta KS, zar takve strateški bitne odluke ne bi trebali biti iznad prepucavanja gdje će ko zasjesti na lokalnom nivou?
Vodeći se tom argumentnom linijom, ispada da bi ANP propao zbog nekih sitnih interesa da Komšić nije pristao na ucjenu.

Znači danas sutra, ako Dodik ili neko drugi ponudi ustupak od koga SDA ima koristi, oni će žrtvovati bilo koji državni interes samo da ostvare korist iz toga.
da naravno...ne bi ni trepnuli da to urade...pa pokazali su ovo u praksi 100 puta do sada
pa to je mafija,samo jos neukim i neinformisanim ovo nije jasno i naravno onim koji saradjuju sa tom istom mafijom ,pa imaju koristi od saradnje
Last edited by zippoo87 on 29/12/2019 00:42, edited 1 time in total.
hAZNADAR

#41616 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hAZNADAR »

zippoo87 wrote: 29/12/2019 00:38

sretno mu bilo.
1000% je tacno i ovo smo konstatovali zadnjih 15 dana,ne treba admin da to potvri pa da "ima vecu tezinu"
Konstatovao ko,... hejrteri sa klixa? Gubitnici na politickoj sceni koji ne mogu ni kanton imati?
Last edited by hAZNADAR on 29/12/2019 00:43, edited 1 time in total.
zippoo87

#41617 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

hAZNADAR wrote: 29/12/2019 00:41
zippoo87 wrote: 29/12/2019 00:38

Konstatovao ko,... hejrteri sa klixa? Gubitnici na politickoj sceni koji ne mogu ni kanton imati?

Uvlacenje adminu na klix forumu je odavno jedan od najboljih viceva na netu na nasem jeziku.
hahahah tacno sam znao da ces nesto napisati za moderatora...jadan si druze,zao mi te
vidis da si obicna sprdancija ovdje,samo te raja ismijava...svaki ti je post karikatura sam od sebe
Chmoljo

#41618 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

hAZNADAR wrote: 29/12/2019 00:41

Uvlacenje adminu na klix forumu je odavno jedan od najboljih viceva na netu na nasem jeziku.
naprimjer ovako kao što radiš.

pročitaj gore upozorenje i/ili sjaši sa tom demagogijom, ili nađi sebi drugo mjesto za piskaranje.
Man of steel

#41619 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Man of steel »

zippoo87 wrote: 29/12/2019 00:33
cekaj,ako ja tebe dobro razumijem,ti ustvari hoces da kazes da treba da pristanemo na LAZI ,UCJENE,SILU,KRSENJE ZAKONA i da nas bude sramota sto smo protiv toga ...je li to pristajes na ovaj primitivizam i sund koji nam je trenutno u drzavi,koji je nametnula SDA a prati i ZK a ti i tebi slicni bi da to bude moralna vertikala i standard ?
znaci po novim ZK "obrazli" standardima...pozeljno je biti ulizica,lazov,pijanica,prevtrljivac i smutljivac ,to je IN a ovi koji su protiv toga treba da se stide ?
Uspio si napisati nekoliko redaka a niisi upotrijebio riječi najbolja vlada, potrudi se malo više.
putokaz1

#41620 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

1789-1731-3023
2018-2016-2014
Glasovi DF Lukavac sad ako dobio 1000 sretni su :lol:
zippoo87

#41621 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

Man of steel wrote: 29/12/2019 00:44
zippoo87 wrote: 29/12/2019 00:33
Uspio si napisati nekoliko redaka a niisi upotrijebio riječi najbolja vlada, potrudi se malo više.
:? :?
o cemu ti junace ? kakva vlada ?
tema ZK,junace...jesi li to i ti slijep pored ociju ?
512MB

#41622 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

zippoo87 wrote: 29/12/2019 00:36

ne bi ti skodilo da procitas tekst...jer vi iz dijaspore kazete da pratite politiku tako sto citate portale ...pa procitaj onda,da barem budes informisan
Dakle to je ta politika lijevice, jebo genocid i UZP, sta se kačiš na to, bilo prije 20 godina :oops:

I sad Željko lopov ovo ono?

Neću da trošim vrijeme na fašističke bljuvotine, preletio, vidio o čemu je rječ i halalio. Pa te nebuloze čitamo svakodnevno od kolege Novaka i kompanije...
Chmoljo

#41623 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

gledaj ti samo dijapazona optužbi jebem ti život

od konakovićeg desničarenja, do nepriznavanja genocida.

gospodo, hajde se odlučite šta je u pitanju.

mi, svi "ostali", znamo šta je na drugoj strani u pitanju - pare. jadovima su uvijek pare. ni genocida, ni agresije, ni uzpa. samo pare.
Man of steel

#41624 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Man of steel »

muzicar_iz_parka wrote: 29/12/2019 00:38 Vezano za argument da je DF tj Komšić morao rušiti vladu KS zbog podrške SDA za ANP.

Komšićeva bitnost za program reformi upućen NATOu se ogleda u tome da je on a ne Čović sjedio u stolici predsjedništva. I tu mislim da prestaje sva njegova uloga u tome.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci na svako pitanje o ANPu odgovorio sa "ne znam Senade", danas se šepuri kao da ga je on sam dobio.

A u stvari jedino pametno što je uradio je da je izabrao pravu stranu i pored kantonalne sehare.
zippoo87

#41625 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

512MB wrote: 29/12/2019 00:47
zippoo87 wrote: 29/12/2019 00:36

Dakle to je ta politika lijevice, jebo genocid i UZP, sta se kačiš na to, bilo prije 20 godina :oops:

I sad Željko lopov ovo ono?
kada ostanes bez argumenata ili ti ga "municije",hajmo malo na nacionalizam,rat,UZP,Aliju,Karadzica ,itd itd

druze,rat je davno zavrsen a vidimo ko te teme koristi da opstane na vlasti...sigurno ne NS,SDP,NiP
i konstatovali smo da nema ljevice i gradjanskog koncepta...mozemo se svi zahvaliti tvom idolu Zeljku na tome
Post Reply