saljes ocu i majci i ulazes u kucu ovdje,da se imas gdje vratiti kada te gore "otkace" sa sistemastranacc wrote: ↑28/12/2019 17:16Dok ti nije taj ignore se aktiviraozippoo87 wrote: ↑28/12/2019 17:14majko moja mila...sta bi mi bez vas i vase pameti
ko danas sve ima prava i mogucnosti da pise
ovaj supljoglavac kod mene ide na ignore...glupost je zarazna,da se osiguram
aj guslaru zdravo...a ti nastavi "Pomagati"...samo pokusaj konkretno,recimo stipendiraj neko dijete u BiH,da ne bude dijete mutavo kao ti
vozdrica
Pogledaj koliko para se ulije ...kao rijeka.... u bih
Sta mislis to vanzemaljci salj?
Osiguran si ti sto se tice gluposti i prelaznosti![]()
jer nisi se gore ni za 20+ godina emancipovao,uklopio,nisi stekao prijatelje,nisi izgradio zivot...nisi uspio
necu reci da si kriv za to,okolnosti su bile uzasne ali nisi se ni trudio da nesto naucis gore i prilagodis zemlji u kojoj zivis
tebi je tijelo u dijaspori a glava u Bih a to je najgora moguca kombinacija,jer ti ne da da se u drzavi stanovanja emancipujes a ne da ti istovremeno ni da u drzavi iz koje si otisao racionalno razmisljas...jer razmisljas emocijama a ne glavom i ne sagledas cinjenice
bolje bi bilo da je ta izbjeglicka dijaspora ulozila malo u sebe u zemljama koje su ih primile,naucila jezik,osposobila se i napredovala,pa bi onda bili domaci i u zemlji stanovanja i u zemlji porijekla a ovako ste gosti i tamo i vamo
nije tema i moze se previse generalizovati,ali molim te,nemojte nam vise pomagati...te pare iz dijaspore i prikrivaju svu jad ovog sistema...jer ljudi ne umiru od gladi a osim da jedu ,nemaju nista drugo...ni novca ni prava i to je prava slika i prilika BiH
ovo danas silovanje sistema,silovanje prava i pravde...u reziji SDA,DFa i SBBa...to je prava slika BiH...neobrazovanost,bahatost,kriminal,nepostivanje svega,nista vise nije sveto...samo daj meni i daj meni odmah...a sutra neka sve nestane,to nikoga ne zanima
i ti svojim neznanjem podrzavas ove siledzije i govoris nama koji smo ovdje da mi ustvari ne "vidimo siru sliku"...eto ti je vidis ...aj bjezi,poceti cu psovati pa ce me boo u banovice...lakse je ignorisati neznalice,nego se spustati na njihov nivo