Koka ili jaje logika
Mi bezze naprdjujemo
stranacc wrote: ↑28/12/2019 15:28Zakon vecine.... Demokratija...sad jeli to zakon jaceg takodje...Lopov-eliminator wrote: ↑28/12/2019 15:24Naravno da ima ustavni sud. Ne radi se uopste o tome.
Radi se o tome da postoje ljudi poput tebe koji otvoreno promovisu zakon jacega i otvoreno podrzavaju krsenje pravnih akata. Nama koji zivimo u ovom Kantonu je itekako bitno.
Mi sve te njihove poteze itekako prozivljavamo na svojoj kozi, nismo negdje vani u USA ili negdje drugo na svijetu da ovo pratimo zbog ubijanja vremena gdje se moze palamuditi do mile volje o stvarima cije ce posljedice trpiti neko tamo drugi.
Sve ostalo je diktatura.
Ja i ?
stranacc wrote: ↑28/12/2019 15:04 18 ruku je dovoljno da mijenja i zakon i poslovnik..
DakleM dovoljno je 18 ruku
Dal je starija koka ili jaje je vec drugi par
Bezzese lozite
Yebe se njima i jednim i drugima za zakon i poslovnik
Budzet je bitan...idu novi izbori valja se odnekud finansirati
Ne budite naivni
Jeli se to osjeti vjerska netrpeljivost u vasim postovima?MaksprotivMarksa wrote: ↑28/12/2019 16:06 Pa vajominze... nije ovo skupstina, ovo je parainstitucija osnovana od strane zelenih morzeva, nije ni cudo, rusite ovu drzavu 29 godina i dobro vam ide, bice robija za sve to jednog lijepog dana![]()
Da, moj Bog je prokleo munafike, zeleni morzevi su upravo to, alejkumu selam.stranacc wrote: ↑28/12/2019 16:08Jeli se to osjeti vjerska netrpeljivost u vasim postovima?MaksprotivMarksa wrote: ↑28/12/2019 16:06 Pa vajominze... nije ovo skupstina, ovo je parainstitucija osnovana od strane zelenih morzeva, nije ni cudo, rusite ovu drzavu 29 godina i dobro vam ide, bice robija za sve to jednog lijepog dana![]()
Cuj zeleni!
Sramota
Zivio nash kiflA
Poslušajte pametnog čovjeka šta kaže

Dobija li Sarajevo svoga Sisija? Vlada Kantona Sarajevo ponaša se kao hunta!
Opet @stranacc pokazuje na sebi skolski primjer razmisljanja jednog SDA-ovca.pedeset wrote: ↑28/12/2019 16:17Poslušajte pametnog čovjeka šta kaže![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj ga Boga ti ti braniti sa ovim bolesnim, maloumnim komentarima.Novak20 wrote: ↑28/12/2019 17:36 Što je Sisi Muslimanskoj braći u Egiptu, to im je Kifla u KS.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://stav.ba/dobija-li-sarajevo-svog ... kao-hunta/
A da li ima baš 18,ako je Pleho Neutralan,Jasna bolesna a Poturak na Hadžu?
I otkaz kad das/dobijes imas otkazni rok. Nema ja odoh odmah na novi posao.stranacc wrote: ↑28/12/2019 14:26Sto cekati dok se vrati?MUNAFIK wrote: ↑28/12/2019 14:22I fino rekao javno evo ako brat Poturak ide na UMRU evo mi zakazujemo sjednicu ODAMH KAD SE ON VRATI... I jos naglasio covjek da nema nikakvog smisla sad ganjat kad nekog ima kad nema ako imaju 18 ruku... Samo to ne moze bit ZA SAT niti moze biti za DAN kako oni zele jer ima procedura.
Budi malo objektivan i reci da li ovo znaci ko god ima 18 ruku i ono kad god... Samo dodje uleti u salu i napravi nekakvu Skupstinu bez ikakvih provlcedura, službe, pravilnika itd...
Jedina nada sa SDA je sto imaju jos tuzilastvo pod kontrolom pa se u to uzdaju pa se vako sile, ali ruku na srce ovo je rusenje pravnog sistema i sto je najgore BEZ IKAKVE POTREBE... hajd da je njih Kifla razvlacio 2... 3 mjeseca pa oni sad presjekli oa ono nekako bi se moglo i razumit, ali ovako vala fakat me interesuje eto sta je razlog sta ti mislis eto?
Mozda se ne vrati...sto ne odmah?
Ko god ima 18 ruku treba mu automatski prepustiti da vodi vlast ...bilo gdje
Sa procedurama se se samo kupuje vrijeme i trose pare.
Cim ne budu imali 18 trebaju se automatski povuci..
Ovako se samo bezze lozi-pali narod i stvara konfuzija i mrznja
Zar ga uopće branim ?Opetja033 wrote: ↑28/12/2019 22:57Nemoj ga Boga ti ti braniti sa ovim bolesnim, maloumnim komentarima.Novak20 wrote: ↑28/12/2019 17:36 Što je Sisi Muslimanskoj braći u Egiptu, to im je Kifla u KS.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://stav.ba/dobija-li-sarajevo-svog ... kao-hunta/
Sisi je masovni ubica i diktator.
Da li će SDA imat 18 ruku u Januaru,jer ja kako znam zadnja sjednica je bilo 17?i Pleho neutralan