Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
mO k3

#74551 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

@ Hare

:thumbup: Puna podrška miletu !!!

Mile Srbine Bošnjaci su uz tebe !!
Leverage

#74552 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Maraschino wrote: 28/12/2019 10:19 To ti jos mangup. Nisi ti u SDP zbog ideologije(ona je na drugoj strani) nego si aktivan da ti neka fotelja zapadne(vidjeno dosta puta u Tuzli)
Ha-ha, vrlo smiješno.
red evil

#74553 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by red evil »

Leverage wrote: 28/12/2019 03:09 Ja sam rat proveo ovdje, otac mi je bio na liniji, baš me briga ako je neko osjetljiv. Ako ja mogu da diskutujem neostrašćeno o ovakvim temama smatram da treba svako. A ako neko nije u stanju nek izvoli ne diskutovati uopšte.

Upalite se k'o kutnjaci na svakog ko ne želi da neselektivno pljuje po svemu što vam nije po volji. Šta iko ima od tvog uriniranja po Njegošu? Mislim koga briga uopšte? Ti ćeš (i bilo ko drugi) kao osoba više vrijediti kad budeš u stanju o takvim temama neostrašćeno diskutovati. Tvoje spominjanje nekakvih velikosrpskih mantri i slično samo govori o tvojoj slabosti, da ne kažem strahu od takvih stvari. To što tebi smeta takav diskurs i vrijeđa tvoje nježne osjećaje mene baš briga, i dalje ću nastaviti raspakivati ovakve teme, tvoj srbofobni radar može nastaviti da pišti do mile volje.

Denis mene i ne zna lično, ali ti znaš da me se stidi. Denis nije moje vlasništvo da ga se odričem. Svoje stavove iznosim prema vlastitom promišljanju politike, ako se oni u nečemu slažu ili ne slažu sa Denisovim ili bilo čijim drugim, to je samo puka slučajnost.
Ako sam ja dobro razumio: neostrašćen pristup i način razmišljanja je traženje opravdanja i razumijevanja srpske ideologije klanja, ubijanja, silovanja, genocida i slično? Jedan od razloga zašto nemamo državu, nažalost, ovako i vrh države razmišlja, mislim probosansku stranu.
Lakat Jebić

#74554 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Lakat Jebić »

Better man i logovan dobili ozbiljnu konkurenciju. Analiticnu.
Šunj

#74555 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

http://ba.boljabosna.com/vijesti/tuzlak ... -T3w5_I_i4
Image
Mirza Šehanović, taksista iz Tuzle, bivši fudbaler i malonogometni trener, prosječni sin, suprug, brat i otac. Građanin BiH, koji ima prijatelje u Banjoj Luci, Mostaru, Zenici, Sarajevu, Bijeljini uputio je pismo narodnom poslaniku PDP-a Drašku Stanivukoviću…

Pismo prenosimo u cijelosti…

“Ipak si ti Draško providan. Misliš da si uhvatio Boga za jaja zato što se obučeš kao Šerlok Holms, ugladiš se kao tetkica i malo iznad prosjeka barataš jezikom. Govno možeš upakovati u najljepši ukrasni papir, staviti mašnicu na njega, ali i dalje ostaje govno.

Jasno si pokazao da su ti budući glasovi ipak prioritet u odnosu na bilo šta drugo.

Ne boli nas negiranje genocida u smislu “kozmetike” ili terminologije, o kojoj ti, tobože naivno zboriš, nego smo se jednom dobrano opekli, pa se sad pribojavamo da bi svako onaj ko traži deminutiv za genocid, isti i počinio da mu se ukaže prilika. Kad te novinar pita neke očigledne stvari, kao alibi navodiš da si tada “bio mali” ili “tek rođen”, a kad tebi to odgovara, naročito u Skupštini RS, barataš nekim pojmovima iz daleke prošlosti, kao da si stariji od Isusa tri dana.

Demagogiju nisi ti izmislio, još manje je tačno da si pokupio pamet cijelog svijeta.

Imao si sreću da ti je porodica imućna, pa si mogao eksperimentisati lomljenjem ćoškova asfalta, jer ako prođe- prođe, a ako opit ne uspije, opet imaš prostora i mogućnosti da započneš nešto novo.

Zatim si vješto iskoristio nesretnu Davidovu smrt, krokodilskim suzama si ga oplakivao više nego roditelji. Sve zarad političkih poena, da prikupiš koji otrgli glas od ljudi kojima je Milorada preko glave, a nemaju alternativu kome drugom bi dali svoj glas. Da te i Davidov otac pročitao kao bukvar, govori i podatak da on nije žalio kad te Lukač ošamario. Naprotiv, Davor je jasno poručio: “Neka vas sve šamaraju!”.

Negiraš genocid, zvjersko ubijanje preko 8000 ZAROBLJENIH civila, a plačeš kao curica kad te čovjek malo zakači po licu.

Daleko od toga da opravdavam Lukačev potez, ali si ti ciljano išao da dobiješ taj udarac, što bi naš narod rekao:” tražio si lučem”…

Manipulator je riječ koja tebe najbolje opisuje, ništa ti u suštini nisi kvalitetniji čovjek od Lukača, a to je nama (mislim na NORMALNE, OBIČNE ljude, ne samo na Bošnjake) najbitnije.

Pošto si mješanac Tom Sojera i Nedjeljka Bajića Baje, ako ti gluma propadne, okušaj se u Zvezdama Granda.”

(Freshpress)
Dabogda se o sebi zabavili
Leverage

#74556 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

red evil wrote: 28/12/2019 11:30
Leverage wrote: 28/12/2019 03:09 Ja sam rat proveo ovdje, otac mi je bio na liniji, baš me briga ako je neko osjetljiv. Ako ja mogu da diskutujem neostrašćeno o ovakvim temama smatram da treba svako. A ako neko nije u stanju nek izvoli ne diskutovati uopšte.

Upalite se k'o kutnjaci na svakog ko ne želi da neselektivno pljuje po svemu što vam nije po volji. Šta iko ima od tvog uriniranja po Njegošu? Mislim koga briga uopšte? Ti ćeš (i bilo ko drugi) kao osoba više vrijediti kad budeš u stanju o takvim temama neostrašćeno diskutovati. Tvoje spominjanje nekakvih velikosrpskih mantri i slično samo govori o tvojoj slabosti, da ne kažem strahu od takvih stvari. To što tebi smeta takav diskurs i vrijeđa tvoje nježne osjećaje mene baš briga, i dalje ću nastaviti raspakivati ovakve teme, tvoj srbofobni radar može nastaviti da pišti do mile volje.

Denis mene i ne zna lično, ali ti znaš da me se stidi. Denis nije moje vlasništvo da ga se odričem. Svoje stavove iznosim prema vlastitom promišljanju politike, ako se oni u nečemu slažu ili ne slažu sa Denisovim ili bilo čijim drugim, to je samo puka slučajnost.
Ako sam ja dobro razumio: neostrašćen pristup i način razmišljanja je traženje opravdanja i razumijevanja srpske ideologije klanja, ubijanja, silovanja, genocida i slično? Jedan od razloga zašto nemamo državu, nažalost, ovako i vrh države razmišlja, mislim probosansku stranu.
Nisi dobro razumio.
155_mm

#74557 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Challenger_ wrote: 27/12/2019 21:00 Pošto evo sad izlazim, samo da poentiram: Đukanović ili njegovi vanjski sufleri su povukli prerizičan potez.

Ćao.

______
sto prerizican ako je sve u dogovoru sa bugojancem i dodikom? nije valjda da su se njih trojica urotila protiv SPC?
155_mm

#74558 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Maraschino wrote: 28/12/2019 00:37
Leverage wrote: 27/12/2019 20:06
Lakat Jebić wrote: 27/12/2019 20:04 Nemoj dalje majke ti...
Baš hoću, evo ovdje sam na raspolaganju takvim ko ti da ovo istjeramo do kraja.

Vaši uvriježeni stavovi na mnoge teme su obična sapunica, kad se malo zagrebe ispod površine vidi se sva besmisao tih stavova.

Mitovi padaju kao kule od karata.
Bas si se pogubio.
Mladic ulazi 1995.god. alo '95.god. u Srebrenicu i sveti se Turcima. Ti ta stiva podrzavas.
Nije otisao u Njemacku da se sveti Svabama za Sumarice i ostala stratista nego Turcima u Srebrenici.
najveca lsveta svabama je neoprati mu gizicu bas najbolje u starackom domu. taman ovi najmladiji sto su radovali pod htlerovom komandom prispjeli za starackog doma.
:D
spreca

#74559 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Šunj wrote: 28/12/2019 11:48 http://ba.boljabosna.com/vijesti/tuzlak ... -T3w5_I_i4
Image
Mirza Šehanović, taksista iz Tuzle, bivši fudbaler i malonogometni trener, prosječni sin, suprug, brat i otac. Građanin BiH, koji ima prijatelje u Banjoj Luci, Mostaru, Zenici, Sarajevu, Bijeljini uputio je pismo narodnom poslaniku PDP-a Drašku Stanivukoviću…

Pismo prenosimo u cijelosti…

“Ipak si ti Draško providan. Misliš da si uhvatio Boga za jaja zato što se obučeš kao Šerlok Holms, ugladiš se kao tetkica i malo iznad prosjeka barataš jezikom. Govno možeš upakovati u najljepši ukrasni papir, staviti mašnicu na njega, ali i dalje ostaje govno.

Jasno si pokazao da su ti budući glasovi ipak prioritet u odnosu na bilo šta drugo.

Ne boli nas negiranje genocida u smislu “kozmetike” ili terminologije, o kojoj ti, tobože naivno zboriš, nego smo se jednom dobrano opekli, pa se sad pribojavamo da bi svako onaj ko traži deminutiv za genocid, isti i počinio da mu se ukaže prilika. Kad te novinar pita neke očigledne stvari, kao alibi navodiš da si tada “bio mali” ili “tek rođen”, a kad tebi to odgovara, naročito u Skupštini RS, barataš nekim pojmovima iz daleke prošlosti, kao da si stariji od Isusa tri dana.

Demagogiju nisi ti izmislio, još manje je tačno da si pokupio pamet cijelog svijeta.

Imao si sreću da ti je porodica imućna, pa si mogao eksperimentisati lomljenjem ćoškova asfalta, jer ako prođe- prođe, a ako opit ne uspije, opet imaš prostora i mogućnosti da započneš nešto novo.

Zatim si vješto iskoristio nesretnu Davidovu smrt, krokodilskim suzama si ga oplakivao više nego roditelji. Sve zarad političkih poena, da prikupiš koji otrgli glas od ljudi kojima je Milorada preko glave, a nemaju alternativu kome drugom bi dali svoj glas. Da te i Davidov otac pročitao kao bukvar, govori i podatak da on nije žalio kad te Lukač ošamario. Naprotiv, Davor je jasno poručio: “Neka vas sve šamaraju!”.

Negiraš genocid, zvjersko ubijanje preko 8000 ZAROBLJENIH civila, a plačeš kao curica kad te čovjek malo zakači po licu.

Daleko od toga da opravdavam Lukačev potez, ali si ti ciljano išao da dobiješ taj udarac, što bi naš narod rekao:” tražio si lučem”…

Manipulator je riječ koja tebe najbolje opisuje, ništa ti u suštini nisi kvalitetniji čovjek od Lukača, a to je nama (mislim na NORMALNE, OBIČNE ljude, ne samo na Bošnjake) najbitnije.

Pošto si mješanac Tom Sojera i Nedjeljka Bajića Baje, ako ti gluma propadne, okušaj se u Zvezdama Granda.”

(Freshpress)
Dabogda se o sebi zabavili
Za koga sad Taxista navija...za dodika>
stranacc

#74560 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by stranacc »

Leverage wrote: 28/12/2019 02:16 Sve nekakvi internet bojovnici, dođi u Tuzlu pa mi to lično reci.
Jao.......
Pa da se rasplaces?
Leverage

#74561 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Post se ubuđo već, našo ga 10 stranica iza.

Primljen si u moj fan klub, položio si test.
stranacc

#74562 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by stranacc »

Leverage wrote: 28/12/2019 18:19 Post se ubuđo već, našo ga 10 stranica iza.

Primljen si u moj fan klub, položio si test.
Ma gledam ko te dira da te branim..
Kad nadjem to
Onda si mi pao u ocima

Ti treba da pobjedjujes "pametom"
Jok silom
:mrgreen:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#74563 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Spavaš li mirno američki direktore za sankcije? :izet:
Maraschino

#74564 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

prljavi Hare wrote: 28/12/2019 22:05 Spavaš li mirno američki direktore za sankcije? :izet:
kakvo spavanje, vise su to kosmari dok je preCednik pod sankcijama. nek ih stigne sva ta nepravda prema qardijanu. :evil:
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#74565 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

The 51st State wrote: 27/12/2019 19:59 hipotetika u odbrani kretenskih korelacija...
:thumbup:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#74566 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Maraschino wrote: 29/12/2019 01:21
prljavi Hare wrote: 28/12/2019 22:05 Spavaš li mirno američki direktore za sankcije? :izet:
kakvo spavanje, vise su to kosmari dok je preCednik pod sankcijama. nek ih stigne sva ta nepravda prema qardijanu. :evil:
Stara poslovica sjevernoameričkih indijanaca kaže:"Bolje razbiti sedam ogledala nego neopravdano nametnuti
ničim izazvane sankcije Guardianu,manja je nesreća." :mrgreen:
bingov buraz

#74567 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Da se Dodo i mladi Arkančić dogovore šta je stari srpski pozdrav,"soljenje" ili tri prsta,nema smisla ovako eno i raja zviždi zbog toga :lol:
banjaluka078

#74568 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by banjaluka078 »

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... nom-519060

Zvižde preCjedniku k'o da su zaboravili kako njegovi mlate one koji zvižde u dvorani https://www.youtube.com/watch?v=THDBa9rYEeE
vatrogasac

#74569 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

I kad kažu....sad je gotov stvarno, on se opet ispravi.

Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#74570 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Challenger_ »

155_mm wrote: 28/12/2019 18:07
Challenger_ wrote: 27/12/2019 21:00 Pošto evo sad izlazim, samo da poentiram: Đukanović ili njegovi vanjski sufleri su povukli prerizičan potez.

Ćao.

______
sto prerizican ako je sve u dogovoru sa bugojancem i dodikom? nije valjda da su se njih trojica urotila protiv SPC?
Nisam napisao da se dogovorio sa Vučićem i Dodikom.
zavrzlama

#74571 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

Ako stab odluci da skine dodika sa vlasti a instslira szp vjetovstno ce pokusat s odlaskom dodika proglasit nevazece sve sto je dodik i snsd potpisao na nivou BIH...to je igra...
vatrogasac

#74572 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

zavrzlama wrote: 29/12/2019 15:10 Ako stab odluci da skine dodika sa vlasti a instslira szp vjetovstno ce pokusat s odlaskom dodika proglasit nevazece sve sto je dodik i snsd potpisao na nivou BIH...to je igra...
Ne bi trebalo da tako može. Zato je Dodik i njegova stranka na obećanjima i programu dobili izbore i to je što je potisano je potpisano kao volja većine građana. To što se oni svakih malo nešto predomisle je njihov problem. Ustvari, što sinoć reče Avdić kod Senada sve je to potpisano sa državom, a ne entitetima. Od 12. minute.

zavrzlama

#74573 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

vatrogasac wrote: 29/12/2019 15:21
zavrzlama wrote: 29/12/2019 15:10 Ako stab odluci da skine dodika sa vlasti a instslira szp vjetovstno ce pokusat s odlaskom dodika proglasit nevazece sve sto je dodik i snsd potpisao na nivou BIH...to je igra...
Ne bi trebalo da tako može. Zato je Dodik i njegova stranka na obećanjima i programu dobili izbore i to je što je potisano je potpisano kao volja većine građana. To što se oni svakih malo nešto predomisle je njihov problem. Ustvari, što sinoć reče Avdić kod Senada sve je to potpisano sa državom, a ne entitetima. Od 12. minute.

Za srbe...moze,nakon smjene vlasti sazovu skupstinu i jednoglasno proglase prenesene nadleznosti nevazecim jer su ko fol plod pritisaka mrskog zapada na naivnog dodika...

Ovo sto se sad desava je blaga predigra onog sto slijedi.
Challenger_

#74574 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Challenger_ »

Ovo što se dešava kod Srba je jedan globalni trend potpune erozije političkih autoriteta. Počelo je u Britaniji (Brexit), nastavilo se u USA (izbor Trumpa), a evo ga sada i na Balkanu: Milo, Mile, a mislim da će i Vučić imati ozbiljne probleme.

Mislim da se ovoj srpskoj priči trebaju dodati i bošnjačka imena, sarajevska, na relaciji B. Izetbegović - Konaković.

Biće ovdje svega.
Challenger_

#74575 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Challenger_ »

Samo mi jedna stvar sada nije jasna. Da li su vanjski sufleri precjenili snagu lokalnih igrača (Đukanovića, npr) ili svjesno i voljno stvaraju haos sa određenim ciljem.

Iako, ulog bacam na prvu opciju - precjenili, totalno...
Locked