Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
The 51st State

#74526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by The 51st State »

Challenger_ wrote: 27/12/2019 20:52
The 51st State wrote: 27/12/2019 20:46
Challenger_ wrote: 27/12/2019 20:43

U pravu si, samo sto podsjeca na vrijeme kada su ovakve manifestacije prethodile tenkovimz, sutnja i nemustost reakcija potvrdjuje tvoj stav.
Ne budi naivan. Đukanović, Vučić i Dodik jesu protagonisti SRPSKE PROZAPADNE POLITIKE, asihorne ali jedinstvene, u kojoj je Đukanović br. 1, ali, mislim da je ovaj put broj Jedan otišao predaleko, da pokušava više nego što može.

Image

Zajedno na košarkaškoj utakmici CZ za koju obojica navijaju.
Ne znam, od svi balkanskih old skul politicara jedino je djukanovic opsto, ocigledno je rijec o politicaru koji precizno kalkulise i dosad nije imao zajeba, a da mu je ovo unutrasnjopoliticka bomba jeste, vjerovatno je procjenio da je zasticen dovoljno, rusi odjebani, srbijanski utjecaj sveden na nulu, ima uporiste u nato i zakon kao uskladjen sa eu, mislim da je to dovoljno aduta da pregrmi buru emociija i nezadovoljstva od srpskog stanovnistva.
Leverage

#74527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

The 51st State wrote: 27/12/2019 20:55 Ne postoji pogled bez optike, a inace molio bi te da ne imputiras istu, nije monopol sda na distanciranje od svega sto tukne na velikosrbizam.
Razumio sam te vrlo dobro, nema potrebe za daljnjim ubjedljivanjem., previse razdaljine u pogledima i to je to.
Ko spominje optiku, rekao sam SDA naočale.

Petljaš, gubiš se, bježiš jer nemaš nikakvih argumenata.

SDA i njihovi trabanti svakako da imaju monopol na patriotsko verglanje.
The 51st State

#74528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by The 51st State »

Leverage wrote: 27/12/2019 21:00
The 51st State wrote: 27/12/2019 20:55 Ne postoji pogled bez optike, a inace molio bi te da ne imputiras istu, nije monopol sda na distanciranje od svega sto tukne na velikosrbizam.
Razumio sam te vrlo dobro, nema potrebe za daljnjim ubjedljivanjem., previse razdaljine u pogledima i to je to.

A naocale su dio metalurgije.

Nista ne petljam za mene se radi o sovinistickom smecaru , a za tebe o nekakvom naciinal romanticaru, sta se tu ima diskutovati, doduse argumentacije ima ali previse udaljene startne pozicije da bi se neki smislen ishod diskusije izrodio.

Grijessi ili si tendeciozan u smislu da je to ko biva negativna pojava.
Leverage

#74529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

The 51st State wrote: 27/12/2019 21:05
Leverage wrote: 27/12/2019 21:00

A naocale su dio metalurgije.

Nista ne petljam za mene se radi o sovinistickom smecaru , a za tebe o nekakvom naciinal romanticaru, sta se tu ima diskutovati, doduse argumentacije ima ali previse udaljene startne pozicije da bi se neki smislen ishod diskusije izrodio.

Grijessi ili si tendeciozan u smislu da je to ko biva negativna pojava.
Optika je nauka o svjetlosti, a naočale su pomagalo bez kojeg se može vidjeti.

Ja sam Njegoša nazvao pravoslavnim popom koji kroz Gorski Vijenac pokazuje frustraciju i nemoć zbog stanja u kojem se nalaze pravoslavci u Osmanskoj imperiji. Ako to u tvom paralelnom svijetu znači nacionalni romantičar onda se bojim da je vrijeme da zaista skineš SDA naočale i počneš čitati moje postove onako kako su napisani.
palermo

#74530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by palermo »

Valjda NIP-ove naočale :? :D .....

jesam zloban :D odoh....
Maraschino

#74531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Leverage wrote: 27/12/2019 20:06
Lakat Jebić wrote: 27/12/2019 20:04 Nemoj dalje majke ti...
Baš hoću, evo ovdje sam na raspolaganju takvim ko ti da ovo istjeramo do kraja.

Vaši uvriježeni stavovi na mnoge teme su obična sapunica, kad se malo zagrebe ispod površine vidi se sva besmisao tih stavova.

Mitovi padaju kao kule od karata.
Bas si se pogubio.
Mladic ulazi 1995.god. alo '95.god. u Srebrenicu i sveti se Turcima. Ti ta stiva podrzavas.
Nije otisao u Njemacku da se sveti Svabama za Sumarice i ostala stratista nego Turcima u Srebrenici.
Last edited by Maraschino on 28/12/2019 00:48, edited 1 time in total.
Maraschino

#74532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

tvojkomsija wrote: 27/12/2019 20:24 Zalosno je kako nad Srbima u Crnoj Gori, Kosovu i BiH upravlja huskacka politika Beograda, i uvijek ih gurne u nepovoljne situacije. Da im se pusti da formiraju politiku skupa sa drzavom u kojoj zive, mnogo bolje bi prosli. Tako su i u tzv. RSK slusali Milosevica pa gdje su sad?
Ovdje Srbe spasava porodicne veze Vucic-Djukanovic u protivnom i krv bi do sada pala.
Leverage

#74533 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Maraschino wrote: 28/12/2019 00:37 Bas si se pogubio.
Mladic ulazi 1995.god. alo '95.god. u Srebrenicu i sveti se Turcima. Ti ta stiva podrzavas.
Nije otisao u Njemacku da se sveti Svabama za Sumarice i ostala stratista nego Turcima u Srebrenici.
Sa vama, patriotskim verglačima, stvarno nije moguće voditi ozbiljnu diskusiju.

Šta ti uopšte znači "podržavaš ta štiva", da li si našao za shodno da pročitaš moje postove i razumiješ šta sam ja tu zapravo ustvrdio? Da li si u stanju da razgovaraš o nečemu ne unoseći emocije? Da li tvoj mozak može išta bolje od linearnog zaključka "ne pljuje ostrašćeno po Gorskom Vijencu - podržava genocid i Mladića". Da li je to tvoj maksimum?

Ovim putem se zaista izvinjavam što je moj analitički um jednostavno previše kompleksan da bi ga ostrašćeni umovi tebe i sličnim tebi mogli pratiti.
Lakat Jebić

#74534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Lakat Jebić »

:lol: :lol:
Kaligrafija

#74535 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kaligrafija »

Leverage wrote: 28/12/2019 01:21
Maraschino wrote: 28/12/2019 00:37 Bas si se pogubio.
Sa vama, patriotskim verglačima, stvarno nije moguće voditi ozbiljnu diskusiju.

Šta ti uopšte znači "podržavaš ta štiva", da li si našao za shodno da pročitaš moje postove i razumiješ šta sam ja tu zapravo ustvrdio? Da li si u stanju da razgovaraš o nečemu ne unoseći emocije? Da li tvoj mozak može išta bolje od linearnog zaključka "ne pljuje ostrašćeno po Gorskom Vijencu - podržava genocid i Mladića". Da li je to tvoj maksimum?

Ovim putem se zaista izvinjavam što je moj analitički um jednostavno previše kompleksan da bi ga ostrašćeni umovi tebe i sličnim tebi mogli pratiti.
Sumadinac, onako mahalski da ti odgovorim, poserem ti se i na vladiku Radeta i na Gorski Vijenac, onako dubokoumno, ali ipak analiticki... I ne prodaji djeci muda pod bubrege, nije bila istraga Turaka, vec "istraga poturica", u vise navrata, praksa se prenosila, sa đeda na unuka, sa strica, na necaka... U raznim vremenskim razdobljima, haman pa svakih 50 godina, gdje su se sistematski ubijale komsije, bas kao i u ovom zadnjem ratu, samo zato sto su islamske vjere... Znaci nikakvi Turci, kao Turci, kao narod...! Kako je nazivao naseg poslanika Muhameda a.s...!? Haj reci, ako smijes..!? Serem ti se u Radetov lik i djelo...!
A ucitelj bi mu bio u rangu Kuste, talent, ali supak...!
Leverage

#74536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Sve nekakvi internet bojovnici, dođi u Tuzlu pa mi to lično reci.
Guadalajara

#74537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Guadalajara »

Kaligrafija wrote: 28/12/2019 02:11
Sumadinac, onako mahalski da ti odgovorim, poserem ti se i na vladiku Radeta i na Gorski Vijenac, onako dubokoumno, ali ipak analiticki... I ne prodaji djeci muda pod bubrege, nije bila istraga Turaka, vec "istraga poturica", u vise navrata, praksa se prenosila, sa đeda na unuka, sa strica, na necaka... U raznim vremenskim razdobljima, haman pa svakih 50 godina, gdje su se sistematski ubijale komsije, bas kao i u ovom zadnjem ratu, samo zato sto su islamske vjere... Znaci nikakvi Turci, kao Turci, kao narod...! Kako je nazivao naseg poslanika Muhameda a.s...!? Haj reci, ako smijes..!? Serem ti se u Radetov lik i djelo...!
:thumbup:
asker

#74538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Jos lik nesto s visine, jer niko ne razumije njegov intelekt...............a domet mu lijepljenje Denisovih slika po banderama. Neki dan napisa "ja sam SDP vojnik" :-)
Leverage

#74539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

asker wrote: 28/12/2019 02:31 Jos lik nesto s visine, jer niko ne razumije njegov intelekt...............a domet mu lijepljenje Denisovih slika po banderama. Neki dan napisa "ja sam SDP vojnik" :-)
Jesil me vidio da lijepim neke plakate il' si to sad na brzinu smislio? Otkud ti znaš šta sam ja i koji mi je domet? Što lupetaš opet?

Šta je problem s tim? Da pojasnim, pošto postoji šansa da čak ni to ne razumiješ, SDP nema vojsku, tj. nisam ja vojnik koji drži pušku, stražari ispred centrale i to, znači nije to ta priča. To znači da je SDP moja partija u okviru koje imam namjeru da djelujem i iz koje nemam namjeru da idem čim mi se nešto ne sviđa. Dakle, svoje političke stavove formiram u okviru SDP-a, nisam politički nezavisan. U tom smislu sam vojnik SDP-a.

Nažalost, nisam preveliki optimista da će i ovo biti dovoljno da razjasni tvoje dileme.
asker

#74540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Leverage wrote: 28/12/2019 02:39
asker wrote: 28/12/2019 02:31 Jos lik nesto s visine, jer niko ne razumije njegov intelekt...............a domet mu lijepljenje Denisovih slika po banderama. Neki dan napisa "ja sam SDP vojnik" :-)
Jesil me vidio da lijepim neke plakate il' si to sad na brzinu smislio? Otkud ti znaš šta sam ja i koji mi je domet? Što lupetaš opet?

Šta je problem s tim? Da pojasnim, pošto postoji šansa da čak ni to ne razumiješ, SDP nema vojsku, tj. nisam ja vojnik koji drži pušku, stražari ispred centrale i to, znači nije to ta priča. To znači da je SDP moja partija u okviru koje imam namjeru da djelujem i iz koje nemam namjeru da idem čim mi se nešto ne sviđa. Dakle, svoje političke stavove formiram u okviru SDP-a, nisam politički nezavisan. U tom smislu sam vojnik SDP-a.

Nažalost, nisam preveliki optimista da će i ovo biti dovoljno da razjasni tvoje dileme.
Dileme?
Vrlo dobro poznajem takvu sortu! Neki dan si se i Denisa odrekao kad je darnuo u brlog saopcenjem! Denis te se stidi!
Tvoj problem. Samo nemoj ove velikosrpske matre hinjski provlacit, narod osjetljiv, razvio istancan radar, detektuje u milisekundi.

Popisam se na Njegosa!
Leverage

#74541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Ja sam rat proveo ovdje, otac mi je bio na liniji, baš me briga ako je neko osjetljiv. Ako ja mogu da diskutujem neostrašćeno o ovakvim temama smatram da treba svako. A ako neko nije u stanju nek izvoli ne diskutovati uopšte.

Upalite se k'o kutnjaci na svakog ko ne želi da neselektivno pljuje po svemu što vam nije po volji. Šta iko ima od tvog uriniranja po Njegošu? Mislim koga briga uopšte? Ti ćeš (i bilo ko drugi) kao osoba više vrijediti kad budeš u stanju o takvim temama neostrašćeno diskutovati. Tvoje spominjanje nekakvih velikosrpskih mantri i slično samo govori o tvojoj slabosti, da ne kažem strahu od takvih stvari. To što tebi smeta takav diskurs i vrijeđa tvoje nježne osjećaje mene baš briga, i dalje ću nastaviti raspakivati ovakve teme, tvoj srbofobni radar može nastaviti da pišti do mile volje.

Denis mene i ne zna lično, ali ti znaš da me se stidi. Denis nije moje vlasništvo da ga se odričem. Svoje stavove iznosim prema vlastitom promišljanju politike, ako se oni u nečemu slažu ili ne slažu sa Denisovim ili bilo čijim drugim, to je samo puka slučajnost.
Kaligrafija

#74542 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kaligrafija »

Leverage wrote: 28/12/2019 02:16 Sve nekakvi internet bojovnici, dođi u Tuzlu pa mi to lično reci.
Jel to dosao internet u sumu!? Kad se nema sta reci, onda dodji, pa mi reci...! Sumadijski rokenrol... Nema vise rijeci i argumenata, onda bi guslar za noz ili kalasnjikov... Gdje nestade pjesnik i intelektualac u tebi...!? Jesi zajebat... Ostavite broj i adresu na sekretarici...! Stranka te prati...!
Leverage

#74543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Ne mogu da vjerujem da si očekivao ikakav odgovor na onakav post. Kad postaviš neki smislen post možda i dobiješ nekakav odgovor.

Za prijetnje koje si iznio pozvan si da ih ponoviš lično, do tad ih ne smatram ozbiljnim.
Kaligrafija

#74544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kaligrafija »

Leverage wrote: 28/12/2019 03:09 Ja sam rat proveo ovdje, otac mi je bio na liniji, baš me briga ako je neko osjetljiv.
Mi ti to ovako kazemo, ja sam rat proveo ovde u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bihacu... Itd. Moj otac, dedo, brat, nana, ja, on, je bio u Armiji BiH, pa onda da se pohvali jos kaze jedinicu, neka... Brdska, Slavna, Viteska... Pa onda ako je bio negdje medju bas zajebanim, da se pohvali, Laste, Crni Labudovi, kod rahmetli Izeta Nanica Buzimska, Vikicevci... Zavisno od mjesta, do mjesta... Od grada, do grada...
Dze bolan ovde, dze na kojoj liniji, kod koga!? To ti nama reci... Neka je Njegoseva garant, bar ja tako mislim...! :lol:
Kaligrafija

#74545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Kaligrafija »

Leverage wrote: 28/12/2019 03:14 Ne mogu da vjerujem da si očekivao ikakav odgovor na onakav post. Kad postaviš neki smislen post možda i dobiješ nekakav odgovor.

Za prijetnje koje si iznio pozvan si da ih ponoviš lično, do tad ih ne smatram ozbiljnim.
Haj nadji gdje ti ja prijetim!? Ti si meni, ja tebi nisam, opet ta sumadijska demagogija...! Svi protiv Vas, a ne znas ni sta pises... Promijenila se vremena moj sumadinac, mi smo ti se svi radikalizovali, omladina nam jos zadrtija... Nema vise merhameta...! A Bgm ni bratstva i jedinstva...!
Leverage

#74546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Tvoj problem je taj što ovdje mnogi znaju ko sam ja, a niko ne zna ko si ti.

Poyy.
vatrogasac

#74547 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

AKTUELNO Član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a

Dodik: Za medresu u Banjoj Luci 500.000 KM
Point.

#74548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Uh al se zakuValo ođe, bem ti led.

Čitajući neke postove SDP bojnika, čovjek prosto vapi da se učlani u tu stranku.

NOT!
Maraschino

#74549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Leverage wrote: 28/12/2019 03:14 Ne mogu da vjerujem da si očekivao ikakav odgovor na onakav post. Kad postaviš neki smislen post možda i dobiješ nekakav odgovor.

To ti jos mangup. Nisi ti u SDP zbog ideologije(ona je na drugoj strani) nego si aktivan da ti neka fotelja zapadne(vidjeno dosta puta u Tuzli)
Kaligrafija wrote: 28/12/2019 02:11
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#74550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

vatrogasac wrote: 28/12/2019 08:22
AKTUELNO Član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a

Dodik: Za medresu u Banjoj Luci 500.000 KM
Kao što rekoh,puna podrška Guardianovoj politici mira i uvažavanja vjerskih zajednica! :kiss:

Zašto šuti američki generalni direktor za upravljanje sankcijama? :?

FREE GUARDIAN!!! :izet:
Locked