Tako nekako ima i ona kakva vlast takva i opozicija
SDP
-
putokaz1
#58851 Re: SDP
- Billy The Pljuc
#58852 Re: SDP
Helem, čitam maloprije komentar nekog bota na vijesti i očitovanju SDP-a povodom maloumnog pudlice Skake i izbjegavanja istog da dočeka gradonačelnika Istanbula.
"hamidopasni66
prije 17m
Ti Damire Masicu krmojedu odvratni,sebe sramotis svakodnevno.Napravio si dijete tudjoj zeni,smece jedno,ti ces nekoga pozivati na red.Fuj.Unistili ste SDP.Nikad moga glasa necete dobiti.Fuj"
Pa sve mu jebem ima li iko normalan ovdje, jede frajer krmetinu - pa šta, napravio djete tuđoj ženi - je li je silovao možda, uništio SDP - ne ulazim u ovo, možda i jeste, meni se generalno gade svi od reda.
Na stranu svi "grijesi" prozvanog može li se fakat išta porediti sa ovim potezom goreimenovane pudlice, interesuje me mogu li se ti i takvi ljudi pogledati u ogledalu ujutro kad ustanu prije negoli se umiju???
"hamidopasni66
prije 17m
Ti Damire Masicu krmojedu odvratni,sebe sramotis svakodnevno.Napravio si dijete tudjoj zeni,smece jedno,ti ces nekoga pozivati na red.Fuj.Unistili ste SDP.Nikad moga glasa necete dobiti.Fuj"
Pa sve mu jebem ima li iko normalan ovdje, jede frajer krmetinu - pa šta, napravio djete tuđoj ženi - je li je silovao možda, uništio SDP - ne ulazim u ovo, možda i jeste, meni se generalno gade svi od reda.
Na stranu svi "grijesi" prozvanog može li se fakat išta porediti sa ovim potezom goreimenovane pudlice, interesuje me mogu li se ti i takvi ljudi pogledati u ogledalu ujutro kad ustanu prije negoli se umiju???
- madner
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#58854 Re: SDP
što se tiče toga, moje mišljenje je da je anp pozitivan korak željka komšića, a vlada ks je negativan korak njegove stranke i onih koji su ga ucjenjivali anpom da obori vladu ks. koliko vidim, a dobro vidim, njegova stranka se ni ne prepire sa bilo kime, dok sda i sbb itekako učestvuju u tomu.
sa druge strane, nepobitna činjenica jeste da mu nikšić nije niti milimetra pomogao u dobivanju anpa, a niti mu je ponudio bilo kakvu pomoć...
- madner
#58855 Re: SDP
Tako je, sve se vidilo na konferenciji 3 kralja, ko je bio kiseo a ko veseo.malakh wrote: ↑27/12/2019 19:34što se tiče toga, moje mišljenje je da je anp pozitivan korak željka komšića, a vlada ks je negativan korak njegove stranke i onih koji su ga ucjenjivali anpom da obori vladu ks. koliko vidim, a dobro vidim, njegova stranka se ni ne prepire sa bilo kime, dok sda i sbb itekako učestvuju u tomu.
sa druge strane, nepobitna činjenica jeste da mu nikšić nije niti milimetra pomogao u dobivanju anpa, a niti mu je ponudio bilo kakvu pomoć...
Kako je mogao?
-
zippoo87
#58856 Re: SDP
upada mi u oci ovo boldirano zadnjih 15 dana a niko da odgovori...pa mozda ti imas odgovor,obzirom da to ponavljasmalakh wrote: ↑27/12/2019 19:34što se tiče toga, moje mišljenje je da je anp pozitivan korak željka komšića, a vlada ks je negativan korak njegove stranke i onih koji su ga ucjenjivali anpom da obori vladu ks. koliko vidim, a dobro vidim, njegova stranka se ni ne prepire sa bilo kime, dok sda i sbb itekako učestvuju u tomu.
pitao sam i na temi "komso",ali nema odgovora
dakle,mozes li mi pojasniti kako je Zeljko Komsic zasluzan za ANP...konkretno me zanima...je li to on licno Dodika ubijedio za ANP,je li on usvojio neki podzakon ili nesto sto je otkocilo i "natjeralo" Dodika na ANP...je li se licno sastajao i ubijedio strance da svi jednoglasno potpisu ANP
evo cijelo ovo vrijeme od kako je nastala ova pomama,vi ovo pisete a jos niko nije objasnio KAKO je ZK zasluzan za ANP
i nije cinicno,stvarno me zanima
- drug_profi
#58857 Re: SDP
Pa rekao je Zeljko sam kod Fejsa. Misli da se Dodik prepao da ce mu SDS i PDP preuzeti parlamentarne komisije i da se odlucio da popusti sa tim nekim programom reformi.
Pod uslovom da je to dovoljno dobro kao ANP, Komsiceva zasluga u svemu tome moze biti sto je zatezao oko Tegeltije, ali mi nije onda jasno zasto mu je ANP motiv da rusi vladu KS, kad je ocigledno Bakira morao također natjerati da se insistira na ANP. Jer da nije tako, postojanje Komsica je sasvim irelevantno.
Pod uslovom da je to dovoljno dobro kao ANP, Komsiceva zasluga u svemu tome moze biti sto je zatezao oko Tegeltije, ali mi nije onda jasno zasto mu je ANP motiv da rusi vladu KS, kad je ocigledno Bakira morao također natjerati da se insistira na ANP. Jer da nije tako, postojanje Komsica je sasvim irelevantno.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#58858 Re: SDP
damir arnut je to odlicno objasnio, a mislim da je gostovao na n1. druga stvar, komsic je najvise potencirao na anpu, konstantno ga gurao u prvi plan, nedozvolivsi da se zaboravi ili stavi po strani, vodio je agresivnu politiku po pitanju anpa i to je jedno od rijetkih pitanja, a i prilika u kojoj je probih strana bila u ofanzivi i sve odlicno odradila i na kraju poentirala za dobrobit svih nas.zippoo87 wrote: ↑27/12/2019 20:50 upada mi u oci ovo boldirano zadnjih 15 dana a niko da odgovori...pa mozda ti imas odgovor,obzirom da to ponavljas
dakle,mozes li mi pojasniti kako je Zeljko Komsic zasluzan za ANP...konkretno me zanima...je li to on licno Dodika ubijedio za ANP,je li on usvojio neki podzakon ili nesto sto je otkocilo i "natjeralo" Dodika na ANP...je li se licno sastajao i ubijedio strance da svi jednoglasno potpisu ANP
evo cijelo ovo vrijeme od kako je nastala ova pomama,vi ovo pisete a jos niko nije objasnio KAKO je ZK zasluzan za ANP
dokument nije napisan preko noci, pretpostavljam da se dugo radilo na istom i da su imali pomoc i od nekih eksperata, ili iz natoa ili nekoga tko je blizak natou, kako bi se sve to lijepo upakovalo i kako bi se pogodila srz koju nato trazi.
opozicija u rsu to zna, a sarovic je to kod senada ranije i najavio.
jebaji ga, kod nas je politika takva da se zbog prilagodbe jednoj strani, trazi i dlaka u jajetu kako bi se druga strana ocrnila. cinjenica da vlada muk u taboru sdpa, je jasan znak da je komsic uspio.
-
zippoo87
#58859 Re: SDP
bice da nemas odgovor ni timalakh wrote: ↑28/12/2019 00:17damir arnut je to odlicno objasnio, a mislim da je gostovao na n1. druga stvar, komsic je najvise potencirao na anpu, konstantno ga gurao u prvi plan, nedozvolivsi da se zaboravi ili stavi po strani, vodio je agresivnu politiku po pitanju anpa i to je jedno od rijetkih pitanja, a i prilika u kojoj je probih strana bila u ofanzivi i sve odlicno odradila i na kraju poentirala za dobrobit svih nas.zippoo87 wrote: ↑27/12/2019 20:50 upada mi u oci ovo boldirano zadnjih 15 dana a niko da odgovori...pa mozda ti imas odgovor,obzirom da to ponavljas
dokument nije napisan preko noci, pretpostavljam da se dugo radilo na istom i da su imali pomoc i od nekih eksperata, ili iz natoa ili nekoga tko je blizak natou, kako bi se sve to lijepo upakovalo i kako bi se pogodila srz koju nato trazi.
opozicija u rsu to zna, a sarovic je to kod senada ranije i najavio.
jebaji ga, kod nas je politika takva da se zbog prilagodbe jednoj strani, trazi i dlaka u jajetu kako bi se druga strana ocrnila. cinjenica da vlada muk u taboru sdpa, je jasan znak da je komsic uspio.
ja nemam pojma sta je Damir Arnaut objasnio ,ja tebe ovdje pitam,pa objasni
iz ovog sto si napisao,Komsic je PRICAO o ANPu i to je kao natjeralo Dodika da se i on potpise ili je bilo malo "uvrtanja ruku" od strane SAD ambasadora ,malo im se pokaze njihovog prljavog vesa i ucijeni ih i odmah su spremni i majku prodati,samo da se njih ne dira ...pa kako od "zasluga" ZK,dodjosmo na to da su ipak stranci zavrnuli ruke i Dodiku i ostalim da se to potpise...nesto su svi istrgovali i dobili a nesto izgubili...
zasluge ZK su 1/3 u ANPu...ostale 2/3 su Dodikove i Dzaferoviceve...ovo su cinjenice a sve ostalo jalovi pokusaji da se spasi sto se spasiti da od Zeljka
meni samo nije jasno zasto izmisljate stvari koje ne postoje a one koje postoje o ZK,pokusavate sakriti ...pa nismo slijepi brate
evo za 15 dana od famoznog petka 13. su oborene sve Komsiceve tvrdnje zasto je izasao iz sestorke,zasto je i sta je radio oko ANPa,a vi i dalje po svom...ono zasto vjerovati svojim ocima,bolje da vama vjerujemo jel
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#58860 Re: SDP
Osim njegovih stalnih koalicionih partnera dodika niko drugi ne podrrzava. Cak i fanovi tih stranaka ovdje na forumu daju podrsku dodiku.
A sto se tice podrske opoziciji na nivou entiteta RS...oni su ipak samo na nivou RS, nikog to ne dotice osim njih samih. Sta kome podrska treba iz federacije? U medijima ne mozemo naci izjave o eventualnoj podrsci iz federacije.
Dakle, postoje oni koji dodika vide kao pozeljnog partnera za formiranje koalicije i oni koji sa dodikom nece u koaliciju.
Treba li ti ponoviti ko su koji?
Last edited by izvrsni direktor on 28/12/2019 08:19, edited 2 times in total.
- Styling
#58861 Re: SDP
- _Reds_
-
Heller
#58863 Re: SDP
Zbog ovakve demagogije nisam glasao za njega._Reds_ wrote: ↑29/12/2019 13:35 https://www.klix.ba/vijesti/bih/becirov ... /191229038
Sta ce Vojin na ovo reci ?
- malakh
#58864 Re: SDP
reci ce da je denis radikal i da se taj covjek sa ljevicom ni u putu nije sreo. i nece pogrijesiti ako to kaze.
- _Reds_
-
putokaz1
#58866 Re: SDP
Mujo:Jesil ti prešao kod Delića
Suljo:Jok ja sa SDA nikad
E tako je u Gradu Lukavcu,ali na selu
Suljo:Jok ja sa SDA nikad
E tako je u Gradu Lukavcu,ali na selu
-
zbiljovski
#58867 Re: SDP
Kako vrijeme prolazi vjerujem da će SD pomrsiti račune SDP-u u TK-u. Pretpostavljam da će sa DF-om imati zajedničkog kandidata ima i taj SPD i taj blok će olakšati posao SDA-u i njihovim kandidatima za načelnika.
Bio sam ubjeđen da će SDP sačuvati sve pozicije načelnika u TK-u, ali kako vrijeme odmiče, vidim da će to biti žestoka bitka.
Previše je operativaca otišlo u SD, Bijedić, Delić, Žarko i sekretar su ljudi od terena i uglavnom su se okružili terenskim ljudima što u konačnici donosi rezultat.
Bio sam ubjeđen da će SDP sačuvati sve pozicije načelnika u TK-u, ali kako vrijeme odmiče, vidim da će to biti žestoka bitka.
Previše je operativaca otišlo u SD, Bijedić, Delić, Žarko i sekretar su ljudi od terena i uglavnom su se okružili terenskim ljudima što u konačnici donosi rezultat.
-
putokaz1
#58868 Re: SDP
Ma jok bazbiljovski wrote: ↑08/01/2020 22:23 Kako vrijeme prolazi vjerujem da će SD pomrsiti račune SDP-u u TK-u. Pretpostavljam da će sa DF-om imati zajedničkog kandidata ima i taj SPD i taj blok će olakšati posao SDA-u i njihovim kandidatima za načelnika.
Bijedić i Žarko više ne postoje politički,a Delić je Marioneta SDA marioneta nešto ko Bibija Kerla i onaj jutros s Skupštine
Jedini koji možda ima šanse da ostane Načelnik je Delić(Zbog Ucjena,''Kakve takve'' seoske popularnosti,kontrole CIKa...),ali zavisi od Poteza SDA-SDP-PDA...
Ako 2016 SDP načelnici njih 3 nisu mogli bit smijenjeni kad su protiv njih bili Jak DF(Sad nepostoji),i NS,kako će sad ih neko dotaknuti.
SD jedva i postoji i to:Lukavac 3 Vijećnika a SDP ima 4,Banovići 2,Tuzla 2,Gradačac 1 ili 2
DF nestaje s TK kao i svugdje,SBB slabi,ja se više bojim NIP-a nego SD-a,Opasniji je za SDP aktuelni Načelnik Srebrenika ,bivši SDA,nego Čitav SD TK
Živinice su Upitne zbog Jakog rezultata SDA 2018,ali Načelnik je jači tu od stranke
Vidjet ćemo
SDP do pobjede
-
Heller
#58869 Re: SDP
U Tuzli je Bijedić omražen likzbiljovski wrote: ↑08/01/2020 22:23 Kako vrijeme prolazi vjerujem da će SD pomrsiti račune SDP-u u TK-u. Pretpostavljam da će sa DF-om imati zajedničkog kandidata ima i taj SPD i taj blok će olakšati posao SDA-u i njihovim kandidatima za načelnika.
- ultima_palabra
#58870 Re: SDP
Onaj Igor Stojanovic ozbiljno djeluje, nakon dugo vremena da SDP izbaci nekoga solidnog.
- Control panel
#58871 Re: SDP
U SDP-u odavno nema fajtera. Sve neka limunada, kite mlitave. Eh kad se sjetim nekih davnih skupstina i fajtova.ultima_palabra wrote: ↑08/01/2020 23:45 Onaj Igor Stojanovic ozbiljno djeluje, nakon dugo vremena da SDP izbaci nekoga solidnog.
Ovo sad da nema konskovica nista. Klub Sdp-a veliko nista.
- Roccohljup
#58872 Re: SDP
Nek vrate Damira NControl panel wrote: ↑09/01/2020 08:51U SDP-u odavno nema fajtera. Sve neka limunada, kite mlitave. Eh kad se sjetim nekih davnih skupstina i fajtova.ultima_palabra wrote: ↑08/01/2020 23:45 Onaj Igor Stojanovic ozbiljno djeluje, nakon dugo vremena da SDP izbaci nekoga solidnog.
Ovo sad da nema konskovica nista. Klub Sdp-a veliko nista.
- Banksy
#58873 Re: SDP
Sve je kadrovski krahiralo, ne samo SDP,
Peca, Mektić, Komšić, to su današnji kadrovi...
Peca, Mektić, Komšić, to su današnji kadrovi...
-
putokaz1
- drug_profi
#58875 Re: SDP
Slaviša Šućur je bio dobar u javnim nastupima i u parlamentu. Zašto njega nema više nigdje?