Sabit iztarcina
Moderator: O'zone
- Magarece_godine
#1 Sabit iztarcina
Pratite li Sabita? Znate li ko je lik iza profila?
- Nivelacija
#2 Re: Sabit iztarcina
Jebse tam nemo me ofirat fahro
-
#3 Re: Sabit iztarcina
Nađite ga, da ga odalamim ko Lukac Vuka. Dok mu status procitam i skontam, u komu padam. .
#4 Re: Sabit iztarcina
Dobar je, valja ono znati onako pisati
A imaju i ovi sa sličnim gramatičkim izričajem https://www.facebook.com/istaknutibosnjaci/, uvijek se "ubijem" od šege kad im pročitam post, valja to znati tako napisati
slično je ovde na forumu pisao @Hizo Ramidovic, možda se on krije iza toga svega

A imaju i ovi sa sličnim gramatičkim izričajem https://www.facebook.com/istaknutibosnjaci/, uvijek se "ubijem" od šege kad im pročitam post, valja to znati tako napisati

slično je ovde na forumu pisao @Hizo Ramidovic, možda se on krije iza toga svega

#5 Re: Sabit iztarcina
Tim ljudi, dijasporci vecinom.
-
#7 Re: Sabit iztarcina
Sabit, bosnjo i raja s biroa.....vazda poprave dan
- dječak sa šibicama
#8 Re: Sabit iztarcina
Stare fore nove budale, kad i kad su Pantela i Zigara drmali fejzbukom sa tim nakaradnim izricajem.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#9 Re: Sabit iztarcina
Juric Bozica za Bosnjake.
Bila je fora kad se 'ona' pojavila, trollala ljude, ovi se lozili..plus nespimenost, gluho bilo.
E onda se svi poceli furati na tu nepismenost, kao da je inako nema previse. Meni to vala nije smijesno.

#11 Re: Sabit iztarcina
Komplet društvo je u toj formi NEUKUSA
- cendlerbing
#12 Re: Sabit iztarcina
Sabit je parodija na neukus. 

#13 Re: Sabit iztarcina
I sama ga upravo tako doživljavam

#14 Re: Sabit iztarcina
Da znam i mnogi bi se iznenadili

#15 Re: Sabit iztarcina
Ko bi rekao da treba biti inteligentna osoba pa da napravis profil i zaradjujes pare na njemu, tipa ono kad pise da ce odma iskljuciti telemach, a ustekati moju tv :O, sad kad razmislim cim reklamira telecom mora da je u SDA, uskoro ce reklamirati ACFBIH
#16 Re: Sabit iztarcina
Ne moze ono svako raditi. Ja sam se pozitivno iznenadio kada sam saznao ko je u pitanju. Gospodin, prije svega 

#17 Re: Sabit iztarcina
Ne pratim ni Sabita ni Raju sa biroa ni ništa slično. Od Facebook stranica takve vrste najgori mi je Spotted.
#18 Re: Sabit iztarcina
Ista stvar je sa @hizo ramidovic - moraš biti kliker da na onako sarkastičan način izbaciš pojedince iz cipela.

Ahahhaa, kad se samo sjetim, kako je LaguNždiju "podržavao" dok su ga svi pljuvali. Pa onda SDA.

- Andreja Kežman
#19 Re: Sabit iztarcina
Meni je ovaj vid humora na nivou Mece Cazin.
Nisko, prenisko, ubode svaku dvadesetu.
Nisko, prenisko, ubode svaku dvadesetu.
- Magarece_godine
-
#21 Re: Sabit iztarcina
Hizo je izmislio svijet za ove jadnike po facebooku i youtube, koji pokusavaju biti smjesni
#22 Re: Sabit iztarcina
Kad se 90% "sala" svodi na nepravilnu gramatiku, a bez prave sale iza, nije to nikakav humor. Samo pokazuje koliko nm je los humor.. Uostalom, ljudi ovdje u zvijezde kuju Lud, Zbunjen, Normalan kao nekakvo remek djelo komedije. To samo po sebi dovoljno govori kakva nam je publika.
Ali na kraju dana ne moram ga pratiti, nit pratim, davno sam kliknuo da mi ne izbacuje ni kad raja nesto sheruje sa te i mnogih slicnih stranica. Pa ko uziva, nek uziva. Isto kao sto mi komsija po 20 puta gleda LZN epizode.. Necu mu ja razbijati TV zbog tog.
Ali na kraju dana ne moram ga pratiti, nit pratim, davno sam kliknuo da mi ne izbacuje ni kad raja nesto sheruje sa te i mnogih slicnih stranica. Pa ko uziva, nek uziva. Isto kao sto mi komsija po 20 puta gleda LZN epizode.. Necu mu ja razbijati TV zbog tog.
- cendlerbing
#23 Re: Sabit iztarcina
Hm, koliko se objektivno može reći za neki tip smisla za humor da je loš ili dobar?!
Moja mama zadnjih 10 dana ubi sa šalama o tome kako ćemo se vidjeti "dogodine"...meni to nimalo nije smiješno a žena svaki put sama sebi crče od smijeha.
I nije istina za 90% šala na bazi nepravilne gramatike. Šale su mu satira naših navika ili ljudi sa kojima se susrećemo.
Doduše, pomalo gubi na originalnosti, počeo se ponavljati pa u zadnje vrijeme nije toliko zanimljivo.
Moja mama zadnjih 10 dana ubi sa šalama o tome kako ćemo se vidjeti "dogodine"...meni to nimalo nije smiješno a žena svaki put sama sebi crče od smijeha.
I nije istina za 90% šala na bazi nepravilne gramatike. Šale su mu satira naših navika ili ljudi sa kojima se susrećemo.
Doduše, pomalo gubi na originalnosti, počeo se ponavljati pa u zadnje vrijeme nije toliko zanimljivo.
- Slo Burner
#24 Re: Sabit iztarcina
Pojedo se za gujcu, da mi znat ko je
#25 Re: Sabit iztarcina
Ne mozemo. Nema tu objektivnosti. Moze se mozda gledati koliko je kompleksna neka sala, da mozda govori vise stvari istovremeno.. Ali ni to nije mjera kvalitete humora. Sve je to subjektivno. Zato kazem, meni bezveze i to i LZN.. Ali na kraju dana kome se svidja ima pravo da prati koliko mu volja, meni ne smeta dok mi nije nametnuto, a nije.cendlerbing wrote: ↑27/12/2019 16:18Hm, koliko se objektivno može reći za neki tip smisla za humor da je loš ili dobar?!