Demokratska fronta Željko Komšić

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#41226 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

stranacc wrote: 26/12/2019 20:05
pici wrote: 26/12/2019 18:45
stranacc wrote: 26/12/2019 16:04

Uvazeni,

Originalnost je uvijek bila vasha jaca strana

Jesi sad , ono, bash ,, kako ti najbolje znas

Zivota ti kako FadiLJ?

SelOm maxuz
fOdilj je sada vasH... ne poturajtega drugima, ostaje za premijera pederacije uz sdO, df, sbb i hdz... selam patriJote :bih:
Fadil je uvijek bio nash.
Vi cete njega od blata praviti kada ode.

Jel Zeljko jos vash ili ste ga skroz odjebali.? :sax:
nikad fOdilj nije bio nasH, nego vasH... to sto ste se kurvali 2014 su sdO i hdz pa vas naguzisHe šČepini 2015 koji su josH uvjek dio pederalne vlasti a od sad s smuČkom u paketu bOkirovi istroseni kondomi i cirilove pudle... selam :bih:

[url=https://postimages.org/]Image
zippoo87

#41227 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

nemoj hiN pici...i oni su necija djeca :D
ultima_palabra

#41228 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

hAZNADAR wrote: 26/12/2019 23:45
RunnerX wrote: 26/12/2019 22:59
ultima_palabra wrote: 26/12/2019 22:57Pa Lagumdzija i Komsic su sad u istom brodu, osnivaci SPIDa i Bakirovi potroseni kondomi.
Komšić još uvijek nije potrošen, ima tu još prostora za rastezanje.
Neki nikako da shvate da pljuvanjem Komsica - deklasiraju i ponizavaju sami sebe, odnosno tu politiku koju propagiraju.

Jer ako dopustis da te prevesla i potuce istroseni kondom - onda si ti slab igrac.

Priznajte brate muski poraz i nauci nesto iz toga.
Kondom je uvijek objekt, nikad subjekt. Znaci eventualno je njega neko mogao iskoristiti da nekoga potuce, a on sam nikako. Ne moze kondom sam guziti, mora ga se nataknuti na nesto...

A ovi su znali s kim ulaze u kolo, i da je ovo sasvim moguc scenarij... ali ipak su ostvarili tri stvari: pokazali da je moguca i drugacija vlast, objelodanili neke od aferima SDA i najvaznije, natjerali ih da potrose sve svoje kondome vec sada. Isto kako su zrtvovani pijuni SBiH i BPS, na narednim izborima isto ceka DF, SBB i ove SDP otpadnike. A jebeno je izaci na izbore sam protiv svih, bez obzira koliko si se ukorijenio u sve pore drustva.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#41229 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Državnički. Za razliku od mahalskih prepucavanja pobornika Republike Sarajevo, užih pogleda i nižeg intelekta, ali sektaške fanatičnosti i histerije.. https://youtu.be/UEHLhicMR5g
Škobo Habu

#41230 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

KatarinaKosaca wrote: 27/12/2019 03:54 Državnički. Za razliku od mahalskih prepucavanja pobornika Republike Sarajevo, užih pogleda i nižeg intelekta, ali sektaške fanatičnosti i histerije.. https://youtu.be/UEHLhicMR5g
Sada smo se približili NATO-u, nismo više u NATO-u?

Baš državnički.

No, nebitno. Bitno je više razbiti mit od "Republici Sarajevo" individuama poput tebe, koje konstantno, onako hinjski, poturaju tezu o anti-državnosti svih oni koji u Željku Komšiću ne vide ovdašnjeg mesiju. Naravno, lažnog.

Republika Sarajevo već odavno postoji, Kosačo. Stvorila je SDA. Stvorila na takav način da je Sarajevo, u odnosu na susjedne kantone, jedino mjesto u kome ima svrhe živjeti, dok se iz okolnih gradova, koji mu gravitiraju, bježi glavom bez obzira. Ili u Sarajevo, ako si se uspio utaliti u kakvu državnu firmu, ili se bježi vani.
Sarajevo, evo ima dvadeset godina, crpi sve ono najbolje iz susjednih kantona, od Goražda preko Olova, Breze do Fojnice. Svima vama kojima je mizerija raditi za 800 km. u Sarajevu, tu je jeftina radna snaga iz opština koje je SDA biološki desetkovala, a privrednu infrastrukturu uništila.
O migracijama iz Istočne Bosne da ne govorim.

Republika Sarajevo je tu već odavno, i ona nije nikakva novina. Oni koju su za to trebali biti žrtvovani već odavno su doprinjeli toj žrtvi. Nema dalje.

Sve ostalo je samo preseravanje.
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#41231 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

izvrsni direktor wrote: 26/12/2019 22:18 Primijetio sam da branioci komsica su ujedno i branioci dodika na drugoj temi
A sto to nebi branili!? :?

Oba su potisali papir zbog kojeg se tamo neki tuku. :D
Styling

#41232 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Zasto niko javno ne pita Komsica zasto su on i Bakir napravili od gotovog veresiju i zasto su pristali da o konacnom clanstvu u NATO ponovo mora biti odlucivanje u Presjednistvu i Parlamentu? Moze on neukima palamuditi o ANP, ali izbjegava ispricati drugi dio price.
KatarinaKosaca

#41233 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Škobo Habu wrote: 27/12/2019 07:00
KatarinaKosaca wrote: 27/12/2019 03:54 Državnički. Za razliku od mahalskih prepucavanja pobornika Republike Sarajevo, užih pogleda i nižeg intelekta, ali sektaške fanatičnosti i histerije.. https://youtu.be/UEHLhicMR5g

Baš državnički.
Jo9k. državnički je mahalski nagađat jel Jasna D otišla u Ameriku ili nije :D - Državnički je histerisat oko mahalaštine ko će dat glas jel 18 nil 19 :lol: :lol: A ti guslaj o SDA.. briga me i za SDA i za vaše FGR mahalaštine. Bitna je samo BIH :bih:
Milenkov buraz

#41234 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Milenkov buraz »

Styling wrote: 27/12/2019 08:16 Zasto niko javno ne pita Komsica zasto su on i Bakir napravili od gotovog veresiju i zasto su pristali da o konacnom clanstvu u NATO ponovo mora biti odlucivanje u Presjednistvu i Parlamentu? Moze on neukima palamuditi o ANP, ali izbjegava ispricati drugi dio price.
Ovo me podsjeća na onu famoznu reformu policije koja je trebala ukinuti entitetske policije i formirati funkcionalnu policiju na nivou BiH. Ali našao se pametan i potpisao maglu.
Milenkov buraz

#41235 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Milenkov buraz »

KatarinaKosaca wrote: 27/12/2019 08:17
Škobo Habu wrote: 27/12/2019 07:00

Baš državnički.
Jo9k. državnički je mahalski nagađat jel Jasna D otišla u Ameriku ili nije :D - Državnički je histerisat oko mahalaštine ko će dat glas jel 18 nil 19 :lol: :lol: A ti guslaj o SDA.. briga me i za SDA i za vaše FGR mahalaštine. Bitna je samo BIH :bih:
BiH? Misliš po onoj BOkirovoj da je Općina Centar važnija od 100 drugih? Na stranu sve ali biti toliki mazohista i mahalaš/mahalašica pa rušenje Vlade KS pravdati nekakvom pričom o BiH je zaista produkt plitkog razmišljanja. Fakat smiješno kakvu glupost slušam od DF i SDA minder efendija. Žveljko je svog Zlatnog ljiljana dao za Zlatni fildžan i on na to ima puno pravo samo hajde nemoj misliti da je neko naivan i da povjeruje u tu ublehu da im je BiH važnija.
KatarinaKosaca

#41236 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Milenkov buraz wrote: 27/12/2019 08:24 BiH? Misliš po onoj BOkirovoj da je Općina Centar važnija od 100 drugih? Na stranu sve ali biti toliki mazohista i mahalaš/mahalašica pa rušenje Vlade KS pravdati nekakvom pričom o BiH je zaista produkt plitkog razmišljanja. Fakat smiješno kakvu glupost slušam od DF i SDA minder efendija. Žveljko je svog Zlatnog ljiljana dao za Zlatni fildžan i on na to ima puno pravo samo hajde nemoj misliti da je neko naivan i da povjeruje u tu ublehu da im je BiH važnija.
Zato su nam Bakšiš efendija Kifla i njegove mecene Ademović i Alispahić otvorili puteve perspektive i integracija...ali prema Zukorliću u Sandžaku :D Više ne znate kud udarate od gluposti. A vlada vam još nije ni pala... idite računajte ko će glasat ko neće :lol: :lol: i čija ruka fali
Prpa.ba

#41237 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Potpuno objektivan i neostrascen post, nedostaje samo spominjanje PausalForte, BaksisEfendije, Zukorlica, helikoptera i kako ipak nisi za odlazak postojece vlade. :mrgreen:
Prpa.ba

#41238 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Evo dok sam pisao popravila je par elemenata, sad samo PausalForto i helikopter i moze jedan zlatni bakir (ili ljiljan) za nasu katu. :lol:
KatarinaKosaca

#41239 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Prpa.ba wrote: 27/12/2019 08:28
Potpuno objektivan i neostrascen post, nedostaje samo spominjanje PausalForte, BaksisEfendije, Zukorlica, helikoptera i kako ipak nisi za odlazak postojece vlade. :mrgreen:
Ne, ali nisam ni za ovu histeriju. A jedino za helikopter što sam rekla je da treba. DAkle, lažeš
KatarinaKosaca

#41240 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Prpa.ba wrote: 27/12/2019 08:28 Evo dok sam pisao popravila je par elemenata, sad samo PausalForto i helikopter i moze jedan zlatni bakir (ili ljiljan) za nasu katu. :lol:
Jel Jasna D u AmeriKi il nije? :D
cvrčak_na_hedonizmu

#41241 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Čak je Šanko prihvatljiv, ako je na pravoj strani :D
kluz franjo

#41242 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

Da je Željko kojim slučajem forumaš, Kata ga ne bi "sa vrteške skidala"...
Najnovija "državnička" kritika (ili mahalsko prepucavanje, užih pogleda i nižeg intelekta, ali sektaške fanatičnosti i histerije):
"Kanton nije htio da obezbjedi sredstva za proslavu Nove godine. Zašto? Zato što to Grad radi. Zato što je tamo gradonačelnik iz druge stranke. To su apsurdne stvari. To se prije nije dešavalo."
Naravno i već po običaju, istina i činjenice "trenutno nisu dostupne" kod korisnika ŽK.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /191107128
Vlada Kantona Sarajevo će sa ukupnim procijenjenim iznosom od 167.200 KM učestvovati u sufinansiranju organizacije javnog dočeka Nove 2020. godine u Sarajevu.
Patton44

#41243 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 27/12/2019 08:31
Ko i kifla
Prpa.ba

#41244 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

KatarinaKosaca wrote: 27/12/2019 08:29 Ne, ali nisam ni za ovu histeriju. A jedino za helikopter što sam rekla je da treba. DAkle, lažeš
Do mene je, toliko puta sam procitao "BaksisEfendija" i "histerija" da mi kompleksnije rijeci poput "helikopter" potpuno promaknu. Moje isprike. :mrgreen:
KatarinaKosaca wrote: 27/12/2019 08:30 Jel Jasna D u AmeriKi il nije? :D
Navodno jeste i navodno ce glasati po savjesti, a u svakom slucaju je svejedno jer je BOSS opet bozija ruka u skupstini. Sto se mene tice, bolje da Vlada padne, nego da ovisi o BOSS-ovoj rucici. :mrgreen:
KatarinaKosaca

#41245 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Nije. nisam ja kao vi. Da ginem za voljenu stranku i sve što ona nudi, pa se onda razoĆaram, pa ponovo ginem za drugog, itd... Šanko bio i ostao ne šupak, nego šupčina. Gdje sam napisala drugačije? Dakle, izmišljaš. UZmi citat pa elegantno diskutuj, izvuci citat od prije 10 godina, a ovakvo mahalsko podmetanje samo o tvom stanju psihe govori...
KatarinaKosaca

#41246 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Prpa.ba wrote: 27/12/2019 08:35 Navodno jeste i navodno ce glasati po savjesti, a u svakom slucaju je svejedno jer je BOSS opet bozija ruka u skupstini. Sto se mene tice, bolje da Vlada padne, nego da ovisi o BOSS-ovoj rucici. :mrgreen:
E, vidiš to je državnička politika :D Te kalkulacije oko ruke za sitne privilegije FGR :D
Milenkov buraz

#41247 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Milenkov buraz »

KatarinaKosaca wrote: 27/12/2019 08:27
Milenkov buraz wrote: 27/12/2019 08:24 BiH? Misliš po onoj BOkirovoj da je Općina Centar važnija od 100 drugih? Na stranu sve ali biti toliki mazohista i mahalaš/mahalašica pa rušenje Vlade KS pravdati nekakvom pričom o BiH je zaista produkt plitkog razmišljanja. Fakat smiješno kakvu glupost slušam od DF i SDA minder efendija. Žveljko je svog Zlatnog ljiljana dao za Zlatni fildžan i on na to ima puno pravo samo hajde nemoj misliti da je neko naivan i da povjeruje u tu ublehu da im je BiH važnija.
Zato su nam Bakšiš efendija Kifla i njegove mecene Ademović i Alispahić otvorili puteve perspektive i integracija...ali prema Zukorliću u Sandžaku :D Više ne znate kud udarate od gluposti. A vlada vam još nije ni pala... idite računajte ko će glasat ko neće :lol: :lol: i čija ruka fali
Pa nije li Kifla najbolji izdanak BOkira? Ja bih na tvome mjestu preskočio njegovo spominjanje. Dok je bio u talu sa BOkirom bio je dobar a danas više nije? Nedosljednost je odlika DF simpatizera, takav je i sam Precednik. Zukorilić, Sandžak? Grohotom se smijem da SDA/SBB simpatizeri koji su doveli kompletno Pljevlje i pola Sanždaka u Sarajevo prigovaraju nekome o Zukorliću i Sandžaku. :lol: :lol: :lol: Pa ja sam tebe nekad na ovom forum i cijenio, fakat sam bio lud. :run:
cvrčak_na_hedonizmu

#41248 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

KatarinaKosaca wrote: 27/12/2019 08:35

Nije. nisam ja kao vi. Da ginem za voljenu stranku i sve što ona nudi, pa se onda razoĆaram, pa ponovo ginem za drugog, itd... Šanko bio i ostao ne šupak, nego šupčina. Gdje sam napisala drugačije? Dakle, izmišljaš. UZmi citat pa elegantno diskutuj, izvuci citat od prije 10 godina, a ovakvo mahalsko podmetanje samo o tvom stanju psihe govori...
Nema nas, nešto si pomiješala opasno :D i što shvataš lično, nisam ja pisao o Šanki, ti si :stidljiv:

Znam da voliš Šanku, jebiga, šta ću kad imam solidno pamćenje, kao što rekoh čak je i Šanko prihvatljiv, ako je na pravoj strani i nije podmetanje, samo se sjeti šta si pisala o tom istom Šanki, Šanko savjetnik Lažova i kandidat za ministra ispred Lažova i sad to ne smeta, al nikako :strik:

baš swatka situacija, love is in the air :ruza:
KatarinaKosaca

#41249 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Milenkov buraz wrote: 27/12/2019 08:37 Pa nije li Kifla najbolji izdanak BOkira? Ja bih na tvome mjestu preskočio njegovo spominjanje. Dok je bio u talu sa BOkirom bio je dobar a danas više nije? Nedosljednost je odlika DF simpatizera, takav je i sam Precednik. Zukorilić, Sandžak? Grohotom se smijem da SDA/SBB simpatizeri koji su doveli kompletno Pljevlje i pola Sanždaka u Sarajevo prigovaraju nekome o Zukorliću i Sandžaku. :lol: :lol: :lol: Pa ja sam tebe nekad na ovom forum i cijenio, fakat sam bio lud. :run:
:shock: Ja to rekla... Jesi li ti dobar u glavu :run:
Last edited by KatarinaKosaca on 27/12/2019 08:45, edited 1 time in total.
pemanapemani

#41250 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Meni je samo drago što sada građani mogu psovati BANU i jebavati mater sandžaklijama, a da se to smatra proBiH patriotskom odlukom.

Ja sam vazda govorio da je BANU isto smeće kao i ANU RS i HAZU BiH. :D
Post Reply