Fadil je uvijek bio nash.
Vi cete njega od blata praviti kada ode.
Jel Zeljko jos vash ili ste ga skroz odjebali.?
Staklobih wrote: ↑26/12/2019 15:53 Konaković je u stilu agresora 1992 godine krenuo osvajanjem strateških tačaka. Prvo je pokušao instalirati Zukorlića za reisa čime bi u potpunosti razjedinio bošnjake i doveo ih u zabludu. Plan je podrazumijevao da preko svojih direktora VIK-a Envera Hadžiahmetovića i direktora Hitne Pomoći Adema Zalihića građanima Sarajeva život učini nepodnošljivim ostavljajući ih bez vode i zdravstvenih usluga kao u najcrnjim danima ovog grada. Atakovao je i na televiziju gdje bismo gledali propagandu viđenu na PTPC-u. Hvala dragom Bogu pa su patriote ove zemlje to prepoznali na vrijeme i spriječili u posljednjem momentu iako sada trpe udarce zbunjenih građana, ali vrijeme će pokazati da je nova većina spasila Sarajevo i BIH.
Koliko se ja sjecam jedina osoba koja je tepala Dodiku je bivsi predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdzija...onako bas je bilo emotivno i slatko kad ga nazove "Micko". Bas u stilu pravih socijaldemokrata.izvrsni direktor wrote: ↑26/12/2019 22:18 Primijetio sam da branioci komsica su ujedno i branioci dodika na drugoj temi
Na kojoj, bas me interesuje gdje si to vidio da iko na forumu brani Dodika.izvrsni direktor wrote: ↑26/12/2019 22:18 Primijetio sam da branioci komsica su ujedno i branioci dodika na drugoj temi
Pa Lagumdzija i Komsic su sad u istom brodu, osnivaci SPIDa i Bakirovi potroseni kondomi.hrasno38 wrote: ↑26/12/2019 22:32Koliko se ja sjecam jedina osoba koja je tepala Dodiku je bivsi predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdzija...onako bas je bilo emotivno i slatko kad ga nazove "Micko". Bas u stilu pravih socijaldemokrata.izvrsni direktor wrote: ↑26/12/2019 22:18 Primijetio sam da branioci komsica su ujedno i branioci dodika na drugoj temi
Pa jesu li u koaliciji ili nisuizvrsni direktor wrote: ↑26/12/2019 22:18 Primijetio sam da branioci komsica su ujedno i branioci dodika na drugoj temi
Komšić još uvijek nije potrošen, ima tu još prostora za rastezanje.ultima_palabra wrote: ↑26/12/2019 22:57Pa Lagumdzija i Komsic su sad u istom brodu, osnivaci SPIDa i Bakirovi potroseni kondomi.
I mene je sokiralo kada sam vidio da postoje forumasi kojima je dodik pogodna opcija iz RS. Nekima cak i najbolja politicka opcija iz RShAZNADAR wrote: ↑26/12/2019 22:49Na kojoj, bas me interesuje gdje si to vidio da iko na forumu brani Dodika.izvrsni direktor wrote: ↑26/12/2019 22:18 Primijetio sam da branioci komsica su ujedno i branioci dodika na drugoj temi
A mene sokira kada neko ne konta pricu koja je godinama prisutna na forumu kako Dodik najbolje rastura RS. Pa,... ukljuci vijuge. Ili ti je vazno samo da se Komsi moze jos sta pridodati u ovoj hajci pa je sad i Dodikov.izvrsni direktor wrote: ↑26/12/2019 23:13I mene je sokiralo kada sam vidio da postoje forumasi kojima je dodik pogodna opcija iz RS. Nekima cak i najbolja politicka opcija iz RShAZNADAR wrote: ↑26/12/2019 22:49Na kojoj, bas me interesuje gdje si to vidio da iko na forumu brani Dodika.izvrsni direktor wrote: ↑26/12/2019 22:18 Primijetio sam da branioci komsica su ujedno i branioci dodika na drugoj temi
Neki nikako da shvate da pljuvanjem Komsica - deklasiraju i ponizavaju sami sebe, odnosno tu politiku koju propagiraju.RunnerX wrote: ↑26/12/2019 22:59Komšić još uvijek nije potrošen, ima tu još prostora za rastezanje.ultima_palabra wrote: ↑26/12/2019 22:57Pa Lagumdzija i Komsic su sad u istom brodu, osnivaci SPIDa i Bakirovi potroseni kondomi.
a zasto je tebi tesko priznati da je Zeljko LAZOV ?hAZNADAR wrote: ↑26/12/2019 23:45Neki nikako da shvate da pljuvanjem Komsica - deklasiraju i ponizavaju sami sebe, odnosno tu politiku koju propagiraju.RunnerX wrote: ↑26/12/2019 22:59Komšić još uvijek nije potrošen, ima tu još prostora za rastezanje.ultima_palabra wrote: ↑26/12/2019 22:57Pa Lagumdzija i Komsic su sad u istom brodu, osnivaci SPIDa i Bakirovi potroseni kondomi.
Jer ako dopustis da te prevesla i potuce istroseni kondom - onda si ti slab igrac.
Priznajte brate muski poraz i nauci nesto iz toga.
Budi sretan da te ove godine gdje ne sretnu mogao bi ih pamtiti do kraja zivota.ultima_palabra wrote: ↑26/12/2019 22:57Pa Lagumdzija i Komsic su sad u istom brodu, osnivaci SPIDa i Bakirovi potroseni kondomi.hrasno38 wrote: ↑26/12/2019 22:32Koliko se ja sjecam jedina osoba koja je tepala Dodiku je bivsi predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdzija...onako bas je bilo emotivno i slatko kad ga nazove "Micko". Bas u stilu pravih socijaldemokrata.izvrsni direktor wrote: ↑26/12/2019 22:18 Primijetio sam da branioci komsica su ujedno i branioci dodika na drugoj temi
Znam da su godine pristisle, ali moras malo bolje pratiti desavanja
Slika i prilika obozavatelja opskurnog lika i (ne)djela Zeljka Komsica.hrasno38 wrote: ↑27/12/2019 00:02Budi sretan da te ove godine gdje ne sretnu mogao bi ih pamtiti do kraja zivota.ultima_palabra wrote: ↑26/12/2019 22:57Pa Lagumdzija i Komsic su sad u istom brodu, osnivaci SPIDa i Bakirovi potroseni kondomi.
Znam da su godine pristisle, ali moras malo bolje pratiti desavanja
Zasto mislis da bi mi bilo tesko? Ja nemam ovdje emocija. Sta je to slagao pa da mora u zatvor ili da dobje zabranu bavljenja politikom?
ja nemam pojma o cemu ti sada pises...nesto buncas ocitohAZNADAR wrote: ↑27/12/2019 00:16Zasto mislis da bi mi bilo tesko? Ja nemam ovdje emocija. Sta je to slagao pa da mora u zatvor ili da dobje zabranu bavljenja politikom?
A ocito je nekima tesko priznati poraz. Ja da sam izgubio, da je moja strana izgubila,.... bilo bi me sramota da je pobjednik neka mizerija poput istroseni kondom i sl.