Draško Stanivuković
-
hAZNADAR
#926 Re: Draško Stanivuković
Apelovo bih na moderaciju da sankcionise trolanje teme.
Da se vratimo ko sto kolega rece na reformske snage Jelenu i Stanivukovića.
Da se vratimo ko sto kolega rece na reformske snage Jelenu i Stanivukovića.
- Kaligrafija
- cyprus
#928 Re: Draško Stanivuković
Znači, Dodik is a good guy? OK, samo da se updatujemThorgerson wrote: ↑26/12/2019 09:01A cemu navodnici?
Dodik dolazi iz partizanske familije, tako da četnike ne može smisliti. Za razliku npr. od Stanivukovica i Trivicke koji su pročetnički nastrojeni. Sto Trivicka i javno iskazuje i ne krije.
Dalje, Dodik ne smije naravno reci da jeste za NATO, pa nije lud. Ali njegovi parafi na 53 stranice onog dokumenta, drugacije govore. I nemoj mi samo reci da eto Milorad Dodik sa svim svojim savjetnicima, koji su ubjedljivo obrazovaniji i isposobniji od ovih u federaciji ne zna da ovaj dokument ne znaci nista drugo do ANP.
Pa imas tabele i naslove poglavalja, te u koloni imaš akcije koje treba da se sprovode, te imaš vremenski okvir kada treba da se provode. Mozes ti ovaj dokument nazvati kako hoces. Ali zemlja koja je u MAP-u i posalje dokument u Brisel, taj dokument jeste ANP. A bojazan hoce li ga ili nece prihvatiti Brisel je smiješna, pa sastavili su ga predstavnici kvinte, uz NATO štab iz tog Brisela. I sta - poslace sebi dokument, koji ce odbaciti?
- cyprus
- mO k3
-
emric
#932 Re: Draško Stanivuković
Ako još ima naivnjaka koji gaje simpatije prema ovom debilu:
Ismijavanje genocida od strane jednog đikana u Srbiji:
A onda drugi đikan - Stanivuković ugostio ovog prvog u Sarajevu:
Tužno je kako Bošnjak zna biti naivan.
I podsjećanje na to da je negator genocida dok još nije bio ni poznat:"Za Dodika su osuđeni ratni zločinci narodni heroji, a za vas?", upitao je voditelj, a Stanivuković je rekao:
"Mislim da je bilo puno loših odluka ako pričamo o Haškom tribunalu i mislim da je to politički sud. Nisam saglasan sa svim odlukama Tribunala, ako me to pitate", rekao je mladi poslanik PDP-a u NSRS.
"Genocid u Srebrenici. Dodik ga negira, a vi?"
"Bio je veliki zločin i tragedija. Veliki zločin i tragedija koji su se desili, žao mi je zbog toga i spreman sam da to uvijek kažem", rekao je Draško, a Zukić mu je replicirao: "Je li i vi negirate genocid?"
"Zločin i tragedija i žao mi je što se to desilo", rekao je Stanivuković.
"Mnogi sudovi, kako u svijetu, tako i kod nas, su u mnogim segmentima politički. Historiju pišu pobjednici, znate koliko samo imate netačnih historijskih podataka. Bilo je zločina sa svih strana, ja sam se spreman izviniti za svaku žrtvu, jer je i moja porodica doživjela žrtvu. Spreman sam također da odem u Srebrenicu", rekao je Stanivuković za N1.
Ismijavanje genocida od strane jednog đikana u Srbiji:
A onda drugi đikan - Stanivuković ugostio ovog prvog u Sarajevu:
Tužno je kako Bošnjak zna biti naivan.
- emigrazione
#933 Re: Draško Stanivuković
Ma nije bolan niko naivan vidis da 95% ljudi isto misli o njima, to sto neka nana zagrli ovoga na carsiji nije nikakvo mjerilo...
-
90minut
#934 Re: Draško Stanivuković
Baš tako procitao 50 pozitivnih komentara na klixu o Drašku i sve stavio u isti koš bez obzira što ostalih 95 posto ne vjeruje rođenoj majci, a ne srbinuemigrazione wrote: ↑27/12/2019 06:49 Ma nije bolan niko naivan vidis da 95% ljudi isto misli o njima, to sto neka nana zagrli ovoga na carsiji nije nikakvo mjerilo...
-
Benjo34
#935 Re: Draško Stanivuković
Politička scena i Rep Srpske i Srbije je takva da ma koliko si pametan, priznavanje genocida ti donosi političko samoubistvo. Zatrovanost nevjerovatno.
U Federaciji, Bošnje Draška simpatišu samo zbog toga što se suprostavlja Dodiku, a ako malo bolje razmislite, Dodik i jest najbolji mogući Srbin za BiH. Srbuje, okuplja većinu oko sebe ali kad treba za državu popusti ( Vidili smo to kod ANP).
U Federaciji, Bošnje Draška simpatišu samo zbog toga što se suprostavlja Dodiku, a ako malo bolje razmislite, Dodik i jest najbolji mogući Srbin za BiH. Srbuje, okuplja većinu oko sebe ali kad treba za državu popusti ( Vidili smo to kod ANP).
- mayab
#936 Re: Draško Stanivuković
Moj Drale, znaš li ti koja je i čija je ovo zastava , zašto će ona tu, iza tvojih leđa ?

- tataćusak
#937 Re: Draško Stanivuković
Pa dodik kad je pocinjao puna su mu usta bila bosne i amerike, kad je dosao na vlast druga je prica. Slican je i ovaj, samo sto je dodik u pocetku bio bolji od draska
- tataćusak
#938 Re: Draško Stanivuković
Jos da dodam da je drasko fulio sa ovom pricom maximalno jer je izgubio i podrsku bosnjaka koji su mu davali medijski prostor.
-
90minut
#939 Re: Draško Stanivuković
Dodo zna kad dođe do neprobojnog zida tad mora stati tako je bilo upravo s zadnjom situacijom svjestan je da ne smije bilo kakav pogrešan potez napraviti u vidu dizanja pravih tenzija tako da je i popustio kao i svaki put do sada.Benjo34 wrote: ↑27/12/2019 07:27 Politička scena i Rep Srpske i Srbije je takva da ma koliko si pametan, priznavanje genocida ti donosi političko samoubistvo. Zatrovanost nevjerovatno.
Jednostavno se to zove politika.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#940 Re: Draško Stanivuković
Ne bih ja rekla da je Dodik puno autonom u odlučivanju. On za sve ide po upute u Beograd. A za ovako važnu stvar dolaze upute iz Moskve. Nije slučajno skoro Rusija rekla da neće širiti dijapazon interesnih zona. Da nije Vučić namignuo, ne bi Dodik ništa uradio... Nećemo ga sad praviti uzornim Bosancem...
- Thorgerson
#941 Re: Draško Stanivuković
Može li mi neko samo pojasniti je li neko tjera naše vojnike da idu u Afganistan ili se oni otimaju da idu dole. I Mirko i Edin i Goran? Jer vidim to im je glavna priča protesta protiv NATO-a.
Pa o čemu pričaju ove budale, kaže tjeraće nam djecu. Ko će ti tjerat djecu. Ako pristupiš vojsci, punoljetan si valjda znaš šta to znači jeboga. Ako nećeš ne moraš. Prema njihovoj priči, ako uđemo u NATO svaki dan, svaki sat se može desit da ti neko pokuca na vrata u kancelariju i odvede te u Afganistan, Irak il sta ja znam.
Sukobi traju od 2001. I jedna fun fact, u BiH je više ljudi poginulo u ovom periodu na cestama u saobracajnim nesrecama nego što je poginulo vojnika u Afganistanu.
Toliko.
Pa o čemu pričaju ove budale, kaže tjeraće nam djecu. Ko će ti tjerat djecu. Ako pristupiš vojsci, punoljetan si valjda znaš šta to znači jeboga. Ako nećeš ne moraš. Prema njihovoj priči, ako uđemo u NATO svaki dan, svaki sat se može desit da ti neko pokuca na vrata u kancelariju i odvede te u Afganistan, Irak il sta ja znam.
Od ovog broja USA: 2,313* UK: 456. Pa veće su šanse da ćete ovdje neko zgazit sa autom, da ćeš negjde zglajzat nego što će poginut u Afganistanu.As of 5 August 2018, there have been 3,459 coalition deaths in Afghanistan
Sukobi traju od 2001. I jedna fun fact, u BiH je više ljudi poginulo u ovom periodu na cestama u saobracajnim nesrecama nego što je poginulo vojnika u Afganistanu.
Toliko.
Last edited by Thorgerson on 27/12/2019 09:08, edited 3 times in total.
- spreca
#942 Re: Draško Stanivuković
Politika srba u BiH,Crnoj Gori,Makedoniji,Kosovu se vodi u Beogradu centralizovano,kome to vise nije jasno....Vucic u Rzgovoru sa Djukanovicem se kao ogradio od zakona o VEroispovesti a ono sinoc "ustanak" u CG skupstini,isto kao kad Rudonja u njegovom prisustvu kaze da nema Bosne i da mu se jebe za Bosnom Pickousti cuti i Likuje....Velikosrpska ideja ce uvijek postojati sve dok ih se stavi na mjesto i uvijek ce biti ti koji ce dizati tenzije na ovom jebenom Balkanu.
-
swanfilter
#943 Re: Draško Stanivuković
Osim Amera i Britanaca svi ostali su po bazama. I pitanje je koliko uopste vide od Afganistana ili neke druge drzave ...
- mayab
#944 Re: Draško Stanivuković
Već je neko meni ovde napisao na forumu, pa ću ponoviti i ja tebi:Thorgerson wrote: ↑27/12/2019 09:01 Može li mi neko samo pojasniti je li neko tjera naše vojnike da idu u Afganistan ili se oni otimaju da idu dole. I Mirko i Edin i Goran? Jer vidim to im je glavna priča protesta protiv NATO-a.
Pa o čemu pričaju ove budale, kaže tjeraće nam djecu. Ko će ti tjerat djecu. Ako pristupiš vojsci, punoljetan si valjda znaš šta to znači jeboga. Ako nećeš ne moraš. Prema njihovoj priči, ako uđemo u NATO svaki dan, svaki sat se može desit da ti neko pokuca na vrata u kancelariju i odvede te u Afganistan, Irak il sta ja znam.![]()
Od ovog broja USA: 2,313* UK: 456. Pa veće su šanse da ćete ovdje neko zgazit sa autom, da ćeš negjde zglajzat nego što će poginut u Afganistanu.As of 5 August 2018, there have been 3,459 coalition deaths in Afghanistan
Toliko.
"ĐE ĆEŠ ARGUMENTIMA, RAZUMOM I LOGIKOM MEĐU SRBE I O SRBIMA!!?"
- spreca
#945 Re: Draško Stanivuković
To svi znaju da je laz,ali u datom momentu mu nema ko odgovoriti a pogotovu kad su na strani iste ideje....Cesto se cuje u nekim intervijuima sa nekim od srpskih predstavnika politike da oni nece u NATO jer ih je bombardovao,niti jedan od(SA) TV voditelja nije pitao a zasto su vas bobardovali,ali eto ako hoce Srbija onda ce i oni i nem veze sto su ih bombardovali...ovdje je najvise trgovanja a oni uvijek trguju da bi sta bilo istrgovali .....sad imaju tvrdi stav o NATO i Kosovo i cekaju bil se sta moglo usicariti preko Drine sto se oni nadajuThorgerson wrote: ↑27/12/2019 09:01 Može li mi neko samo pojasniti je li neko tjera naše vojnike da idu u Afganistan ili se oni otimaju da idu dole. I Mirko i Edin i Goran? Jer vidim to im je glavna priča protesta protiv NATO-a.
Pa o čemu pričaju ove budale, kaže tjeraće nam djecu. Ko će ti tjerat djecu. Ako pristupiš vojsci, punoljetan si valjda znaš šta to znači jeboga. Ako nećeš ne moraš. Prema njihovoj priči, ako uđemo u NATO svaki dan, svaki sat se može desit da ti neko pokuca na vrata u kancelariju i odvede te u Afganistan, Irak il sta ja znam.![]()
- Thorgerson
#946 Re: Draško Stanivuković
spreca wrote: ↑27/12/2019 09:12 To svi znaju da je laz,ali u datom momentu mu nema ko odgovoriti a pogotovu kad su na strani iste ideje....Cesto se cuje u nekim intervijuima sa nekim od srpskih predstavnika politike da oni nece u NATO jer ih je bombardovao,niti jedan od(SA) TV voditelja nije pitao a zasto su vas bobardovali,ali eto ako hoce Srbija onda ce i oni i nem veze sto su ih bombardovali...ovdje je najvise trgovanja a oni uvijek trguju da bi sta bilo istrgovali .....sad imaju tvrdi stav o NATO i Kosovo i cekaju bil se sta moglo usicariti preko Drine sto se oni nadaju
Oni žele jednu labavu granicu. Na to su navikli. Tamo je to svakako ionako već jedna teritorjia, da ima Drina, iam granica, ali ko da je i nema. Dakle, jedna granica gdje će srbijanska vojska po potrebi moći ponovo da uđe sa tenkovima, artiljerijom. Jer to im je onda uvijek leverage, ta činjenica da imaju Srbiju iza leđa, pa se zato i mogu kurčit. Ono...zlu ne trebalo, bolje da tu nije NATO.
- RunnerX
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#948 Re: Draško Stanivuković
Čuj što...pa agresija NATO-aspreca wrote: ↑27/12/2019 09:12
To svi znaju da je laz,ali u datom momentu mu nema ko odgovoriti a pogotovu kad su na strani iste ideje....Cesto se cuje u nekim intervijuima sa nekim od srpskih predstavnika politike da oni nece u NATO jer ih je bombardovao,niti jedan od(SA) TV voditelja nije pitao a zasto su vas bobardovali,ali eto ako hoce Srbija onda ce i oni i nem veze sto su ih bombardovali...ovdje je najvise trgovanja a oni uvijek trguju da bi sta bilo istrgovali .....sad imaju tvrdi stav o NATO i Kosovo i cekaju bil se sta moglo usicariti preko Drine sto se oni nadaju
- spreca
#949 Re: Draško Stanivuković
Ali su ipak odbili NATO agresiju i pobjedili Ameriku kao i uvijek gologuzi hocu reci golorukiTomahawk11 wrote: ↑27/12/2019 09:58Čuj što...pa agresija NATO-aspreca wrote: ↑27/12/2019 09:12
To svi znaju da je laz,ali u datom momentu mu nema ko odgovoriti a pogotovu kad su na strani iste ideje....Cesto se cuje u nekim intervijuima sa nekim od srpskih predstavnika politike da oni nece u NATO jer ih je bombardovao,niti jedan od(SA) TV voditelja nije pitao a zasto su vas bobardovali,ali eto ako hoce Srbija onda ce i oni i nem veze sto su ih bombardovali...ovdje je najvise trgovanja a oni uvijek trguju da bi sta bilo istrgovali .....sad imaju tvrdi stav o NATO i Kosovo i cekaju bil se sta moglo usicariti preko Drine sto se oni nadaju![]()
- emigrazione
#950 Re: Draško Stanivuković
NATO je savez država, dakle nije ih bombardovao NATO nego SAD, VB, Danska, Nemačka itd...Francuska sa posebnim merakom koja tada mensečini nije ni bila u NATO-u, dakle mlatio ih je sav normalan svijet nije samo NATO