Sve znam i razumijem...hAZNADAR wrote: ↑26/12/2019 19:50Pa kada ja iz SveeeCke moram tebi objasniti da u Banjaluci sa prezirom docekaju svaku tu merhametli, dobronamjernu, srcedrapajucu,... inicijativu federalnih pacenika - tada znaj da je u pitanju dijagnoza tih pacenika.
Sta si mislio, da ce se dici multikulturalna i multinacionalna revolucija u BiH koja ce ujediniti narode, srusiti nacionalne stranke(a prvo Bakira) i sve to pod BiH zastavom bez entiteta?
U toj Banjaluci je Dodik dobio ekstra podrsku poslije skupova za Davida - samo zbog sarajevskog mjesanja. Isto tako i sve drugo.
Koliko puta i Bursac i Puhalo moraju podsjetiti, podvuci,... da su svi ti opozicionari, antidodikovci - isto RS patriote, negatori genocida, slavljenici Mladica...
Kao Banjalucanin ti isto tako podvlacim da sva ta srpska posla u gradu imaju neku skroz drugu pozadinu, motive, sliku,... ma koliko se tebi i slicnima cinilo da imate istu muku sa nekima. Ako mi ne vjerujes - idi na FB profil nekog medija u RS, komentare na neku vjest u nekom mediju u RS,... pa vidi sam da Srbi sami psuju Dodika samo do onog momenta kada se neki Meho ukljuci,... i poslije toga da ne kazem koja prica.
Slijepo vjerujete da samo multi-kulti sloga BiH spasava,... pa se hvatate za svaku slamku.
Samo sam objasnio zasto neki Bosnjaci podrzavaju Draska na FB i sl. I on je komentarom na FB napisao da je ponosan sto su ga Sarajlije srdacno docekale.