Danas dao 300KM na nosace motora i eno je opet se trese kao Agadir
I i dalje klepećeeeee
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Zanima. Daj detaljnije sta je bio problem.
nemoj ti to radit, izgoriće štanedims wrote: ↑19/12/2019 11:51 Kupio sam novu Astru, turbo benzinac, sedan 1,4...Ima zadnje parking senzore. Zelio bi ugraditi i prednje ili kameru za prkiranje naprijed i nazad. Ovi u
AC Betanija mi kazu da je to sada dosta komplikovana ugradnja. Da li neko ima iskustva sa ovim i da li me neko moze posavjetovati i uputiti na pravo mjesto...
Ne petljaj, zadnji parking senzori su sve sto ti treba.nedims wrote: ↑19/12/2019 11:51 Kupio sam novu Astru, turbo benzinac, sedan 1,4...Ima zadnje parking senzore. Zelio bi ugraditi i prednje ili kameru za prkiranje naprijed i nazad. Ovi u
AC Betanija mi kazu da je to sada dosta komplikovana ugradnja. Da li neko ima iskustva sa ovim i da li me neko moze posavjetovati i uputiti na pravo mjesto...
Slab sam ja pregovarac...cijena je bila ona koju su oni u akciji postavili.Hvala ...sime_cipol wrote: ↑19/12/2019 12:51 Nahrani cuke i nista ne diraj. Sretno![]()
Jesi li uspio kakav popust izganjati ili je cijena bila fixna.
Hvala @drug_profidrug_profi wrote: ↑19/12/2019 12:55I ja imam sedanku sa istim motorm i nemam nigdje senzore i ne trebaju mi.
Sretno i da se navozas.
Ma volio bih vidjeti te pregovarace, narocito za auta koja su vec na akciji.nedims wrote: ↑19/12/2019 13:12Slab sam ja pregovarac...cijena je bila ona koju su oni u akciji postavili.Hvala ...sime_cipol wrote: ↑19/12/2019 12:51 Nahrani cuke i nista ne diraj. Sretno![]()
Jesi li uspio kakav popust izganjati ili je cijena bila fixna.
A Adem Opel nije svabo?!
Pa bice da nije po njihovom.
A mercedes sa renault motorom, ubraja li se on u svabe??drug_profi wrote: ↑26/12/2019 14:30Pa bice da nije po njihovom.
Po mom se ubraja, mada je tu svega nadrobljeno.
Da li je onda Dacia sa Mercedesovim motorom svabo?konektovan wrote: ↑26/12/2019 14:40
A mercedes sa renault motorom, ubraja li se on u svabe??
Sta kazu za to???