IZBORI 2018 (za koga glasati?)
-
#626 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Ljudi dragi ključno je to da izađete na izbore, znaci svi, apsolutno svi, stari i mladi !
Vecina nas, ogromna vecina nije zadovoljna situacijom u drzavi, drustvu, poslu, ma svemu da ne nabrajamo i znamo koje stranke i koji pojedinci su krivi za to.
Jedini nacin da se nesto promjeni je da se izađe na izbore i njima ne dadne glas, nema druge, znaci samo izađite pa čak i ako vam se niko drugi ne sviđa glasajte za manje zlo ako se tako moze reci.
Nemojte biti glupi i kuci ostati sa razmisljanjem "ne valja niko" to nece nista promjeniti.
Vecina nas, ogromna vecina nije zadovoljna situacijom u drzavi, drustvu, poslu, ma svemu da ne nabrajamo i znamo koje stranke i koji pojedinci su krivi za to.
Jedini nacin da se nesto promjeni je da se izađe na izbore i njima ne dadne glas, nema druge, znaci samo izađite pa čak i ako vam se niko drugi ne sviđa glasajte za manje zlo ako se tako moze reci.
Nemojte biti glupi i kuci ostati sa razmisljanjem "ne valja niko" to nece nista promjeniti.
-
#627 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
DonieBrasco wrote:Ljudi dragi ključno je to da izađete na izbore, znaci svi, apsolutno svi, stari i mladi !
Pa takvi koji ne izlaze na izbore ili šaraju listiće misle da su najpametniji.
-
#628 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Oni koji izadju i saraju u smislu da napisu "jebite se svi" su najgluplji, ti kao da nisu izasli.
Ja govorim o tome da treba izaci i ne dati glas ovim sto nas varaju i pljackaju 20 i kusur godina, nego glasati dati drugima. Voditi se logkom boli me K nemam kome dati glas ili "svi su isti" necu izaci na izbore se nista ne dobija.
Ja govorim o tome da treba izaci i ne dati glas ovim sto nas varaju i pljackaju 20 i kusur godina, nego glasati dati drugima. Voditi se logkom boli me K nemam kome dati glas ili "svi su isti" necu izaci na izbore se nista ne dobija.
-
#629 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
DonieBrasco wrote:Oni koji izadju i saraju u smislu da napisu "jebite se svi" su najgluplji, ti kao da nisu izasli.
Slažem se u potpunosti.
-
#630 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
i ja se slažem... bitno je glasati protiv ovihNovak20 wrote:DonieBrasco wrote:Oni koji izadju i saraju u smislu da napisu "jebite se svi" su najgluplji, ti kao da nisu izasli.
Slažem se u potpunosti.
- Maraschino
#631 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Svi su isti jer im je sistem to omogucio.
Glasao ti za bilo koga taj sam ne moze nista. Moraju karte da se poklope pa da svi zele isto. U vakvim okolnostima, nikada.
Ko god da dobije izbore njima ce sigurno biti bolje a narodu, cisto sumnjam. Oni su se jedino slozili oko svojih naknada tako da ko god dodje ima obezbijedjeno sve a mrvice su predvidjene za narod.
...tako da mi je sasvim svejedno ko ce tamo sjediti.
Glasao ti za bilo koga taj sam ne moze nista. Moraju karte da se poklope pa da svi zele isto. U vakvim okolnostima, nikada.
Ko god da dobije izbore njima ce sigurno biti bolje a narodu, cisto sumnjam. Oni su se jedino slozili oko svojih naknada tako da ko god dodje ima obezbijedjeno sve a mrvice su predvidjene za narod.
...tako da mi je sasvim svejedno ko ce tamo sjediti.
- fosna2014
#632 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Suhret Fazlic, Bihać, 04.10.2018
Predizborni govor ASDA-Pomak-Zajedno
https://www.facebook.com/pomakbihac/vid ... 197635570/
Predizborni govor ASDA-Pomak-Zajedno
https://www.facebook.com/pomakbihac/vid ... 197635570/
-
#633 Re: IZBORI 2018 (za koga glasati?)
Ja bi za DF i ZK on je Borac niakd neće s SDA
- MaksprotivMarksa
-