Fora je da je Dodik Drašku psovao majku_BataZiv_0809 wrote: ↑25/12/2019 12:17Nije za BiH svako onaj koji Dodiku psuje majkuTomahawk11 wrote: ↑25/12/2019 12:10Zar nije bilo obrnuto_BataZiv_0809 wrote: ↑25/12/2019 11:46 Nije za BiH po automatizmu onaj koji Dodiku psuje mater. Tu ne mislim samo na Draška![]()
![]()
Draško Stanivuković
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#576 Re: Draško Stanivuković
- mO k3
#577 Re: Draško Stanivuković
Iskreno , dobro mu je rekao ... Drasko je hinja da je nema veceg ...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#578 Re: Draško Stanivuković
Aha ma ja mislio generalno i figurativno. Ko nije za Dodika nije po automatizmu za Bosnu...
-
zavrzlama
#579 Re: Draško Stanivuković
Ne moze drasko nista dodiku...Nato je na dodikovoj strani...ha ja 
- Edin H.
-
zavrzlama
#581 Re: Draško Stanivuković
Opozicija ima samo jedan nacin da skine dodika.
Jednostavno podrze sve reforme koje je dodik i snsd potpisao i prihvatio na nivou BIH...the end.....pametni ce skontat.
Jednostavno podrze sve reforme koje je dodik i snsd potpisao i prihvatio na nivou BIH...the end.....pametni ce skontat.
- Kikibombona
#582 Re: Draško Stanivuković
Ako cemo iskreno, njemacko izvinjene jevrejima je pateticno. Pobili su ih, MILIONE, te ih nisu obestetili na pravi nacin. Da je bilo pravde dali bi im 30% drzave. Ovako, jevreji su nabijeni na komadic zemlje i samo je pitanje kada ce dozivjeti novu kataklizmu. Tragicna je sudbina jevrejskog naroda a njemacka izvinjenja su mrtva patetika.Thorgerson wrote: ↑25/12/2019 09:32Angela Merkel, koja je btw rođena 10 godina poslije događaja u Ausvicu. I koja dolazi i nakon 70 jebenih godina na mjesto stradanja. Pa za 70 godina sa takvim tvojim i onima koji slicno razmisljaju, Srebrenice se niko nece sjecati, bice ono, neki zlocin pobijeno nesto ljudi, muslimani digli frku bezveze. To i jeste politika Srbije i RS-a. Dugorocan proces, ali bitno je negirati, negirati, negirati...
Znaci niste mi jasni ali nikako, od Srebrenice je proslo tek 25 godina. I to je tih godina, svaki dan ta ista Srebrenica NEGIRANA. Naravno da treba svakoga pitati i da osjeti taj sram, pa da je rodjen i 2005 godine. Kakve to veze ima?
Speaking to a gathering that included former Auschwitz inmates, she said she felt “deep shame in the face of the barbaric crimes committed by Germans here.”
“Nothing can bring back the people who were murdered here. Nothing can reverse the unprecedented crimes committed here. These crimes are and will remain part of German history and this history must be told over and over again,” she said.
Ista njemacka danas prodaje tenkove drzavi koja vrsi etnicko ciscenje u Siriji.
...
Da Nijemci nisu zgazeni u 2SR, znas kada bi priznali genocid? NIKAD.
...
Drasko je politicar i on mora voditi pragmaticnu politiku ako zeli doci na vlast. Ako je za 10% bolji od Dodika to je napredak za BiH.
- Kikibombona
#583 Re: Draško Stanivuković
Za BiH je najpogubnije masovno iseljavanje i kolektivna depresija. Kriminal i korupcija su smrtonosna rana na koju BiH krvari. Pitanje je koliko vremena imamo da sprijecimo sigurnu smrt.KatarinaKosaca wrote: ↑25/12/2019 09:57 Za BIH, za Bošnjake, ovaj dečko bi bio poguban. To što je hrabar pa se bori protiv korupcije i krađe je interna stvar.. ali za BIH je bolji Dodik od opozicije. Ne treba imati iluzije. Nego, postoji sklonost , da ne kažem glupost, kad ga se vidi da otkriva korupciju, da je to idealan kandidat koji će širiti ljubav prema Bošnjacima, voliti BIH, priznati genocid. Don"t dream derams. Jelena TRivić njegova koleginica je veličala četnički pokret. Ne znamo da li i četničko klanje na Drini.
Nasi narodi su veoma mali i stari. Ako ovakvo stanje potraje jos 20-30 godina ovdje ce zivjeti manje od 2 miliona izuzetno starih ljudi. Game over.
...
BiH je jedna drzava, sistem spojenih posuda. Ako u F kriminal i korupcija dozive poraz, prenijet ce se na cijelu drzavu i obratno.
- madner
#584 Re: Draško Stanivuković
Dodik je puno sposobniji i opasniji protivnicki igrac od bilo koga u RSu.
To sto nije sovinista u tom smislu nije plus nego minus, puno lakse je njemu dobiti podrsku nego nekom ekstremnijem.
Sto se tice Draska, mogao bi biti jos gori ako bi uspio.
To sto nije sovinista u tom smislu nije plus nego minus, puno lakse je njemu dobiti podrsku nego nekom ekstremnijem.
Sto se tice Draska, mogao bi biti jos gori ako bi uspio.
-
zavrzlama
#585 Re: Draško Stanivuković
Nije dodik sposoban,nego ko hljeb treba rusima i srbiji...
Ovo oko nato je smisljena igra,gdje su velikosrbi odigrali maestralno...dodik protiv natoa,a opozicija jos gori protivnik,znaci poslana poruka zapadu da je 100% srba u BIH protiv Nato..srbi igraju politiku mar-nemoj...bi ja ali oni nece,a obadvije strane imaju isti cilj.
Dva dnevnika na RTS i rat u BIH....srbija nemoze nazad,a bih srbi su im jeftino topovsko meso..
Zapad nema sta ponudit srbiji da se odrekne pretenzija na BIH...alternativa je nedtanak BIH ili beogradski pasaluk
- madner
#586 Re: Draško Stanivuković
Dodik kreira Srpsku politiku, ne obrnuto. Objektivno jeste sposoban, sigurno najsposobniji političar iz RSa. Ima plan, gura plan, zna koliko može gurati.zavrzlama wrote: ↑25/12/2019 18:09
Nije dodik sposoban,nego ko hljeb treba rusima i srbiji...
Ovo oko nato je smisljena igra,gdje su velikosrbi odigrali maestralno...dodik protiv natoa,a opozicija jos gori protivnik,znaci poslana poruka zapadu da je 100% srba u BIH protiv Nato..srbi igraju politiku mar-nemoj...bi ja ali oni nece,a obadvije strane imaju isti cilj.
Dva dnevnika na RTS i rat u BIH....srbija nemoze nazad,a bih srbi su im jeftino topovsko meso..
Zapad nema sta ponudit srbiji da se odrekne pretenzija na BIH...alternativa je nedtanak BIH ili beogradski pasaluk
Nemaju šta igrati, činjenica je da ih je NATO bombardovao i slomio sne. Ova igra je samo za domaću javnost, gdje opozicija vidi šansu da napadne Dodika na polju gdje ih uzima godinama.
Srbija i Hrvatska drže sebi opcije otvorene i to će biti tako dok BiH ne bude u stanju da ih zatvori.
Zapad ima itekako šta ponuditi, cijeli ovaj Njemački projekt zvani Vučić je zasnovan na toj ponudi. Ali slabost BiH je problem, nema niko u Srbiji razlog da odustane.
- Point.
#587 Re: Draško Stanivuković
Na koji način je ovaj Draško dokazao da je četnik? Nisam fakat upratio, pa ako ima ko da postavi link gdje to dokazuje.
Ne treba imati nikalve iluzije, svakom političaru u RS je taj entitet svetinja, države BiH se sjete kad im gori pod nogama. Koliko puta je Davor samo spomenuo država a mislio RS. Ljudi žive u nekom maginarnom svijetu.
Ne treba imati nikalve iluzije, svakom političaru u RS je taj entitet svetinja, države BiH se sjete kad im gori pod nogama. Koliko puta je Davor samo spomenuo država a mislio RS. Ljudi žive u nekom maginarnom svijetu.
- Bloo
- Globalna šefica
#588 Re: Draško Stanivuković
Yep.Point. wrote: ↑25/12/2019 19:54 Na koji način je ovaj Draško dokazao da je četnik? Nisam fakat upratio, pa ako ima ko da postavi link gdje to dokazuje.
Mada dosta ljudi i ovdje kad kaže država misli samo na FBIH?
Neki pojedinci nisu nikada otišli u RS (neki neće ni na Jahorinu). Kao tamo su "oni" ergo Srbi.
- Point.
#589 Re: Draško Stanivuković
To za FBiH fakat ne znam, nisam često u Federaciji. Ma ima žalosnih primjera, pade mi na pamet onaj Ante iz zapadnog Mostara. Bez međusobnog kontakta i izmjene informacija nema napretka. Inače dobijaš palestinizaciju i jednog i drugog i trećeg tora.Bloo wrote: ↑25/12/2019 19:58Yep.Point. wrote: ↑25/12/2019 19:54 Na koji način je ovaj Draško dokazao da je četnik? Nisam fakat upratio, pa ako ima ko da postavi link gdje to dokazuje.
Mada dosta ljudi i ovdje kad kaže država misli samo na FBIH?
Neki pojedinci nisu nikada otišli u RS (neki neće ni na Jahorinu). Kao tamo su "oni" ergo Srbi.
- Sanjarko
#590 Re: Draško Stanivuković
Ima ova s njim sto cetnicku ideologiju podrzava, govori ako sam shvatio dobro protiv NATO-a, za RS da je itd.Point. wrote: ↑25/12/2019 19:54 Na koji način je ovaj Draško dokazao da je četnik? Nisam fakat upratio, pa ako ima ko da postavi link gdje to dokazuje.
Upratio sam negdje da mu je stric bio VRS neki pripadnik kao ovaj Lukac. Rekli udarile dvije kuce jedna na drugu.
- Bloo
- Globalna šefica
#591 Re: Draško Stanivuković
Ja živim u FBIH.
Čula direktno od radnih kolega i kolegica (uglavnom Bošnjaka).
Ne idu u RS opšte, Srbe zovu "oni"...nije im jasno što mi mlađi idemo tamo.
To je dio moje zemlje/države. Ne možeš biti stranac u vlastitoj zemlji. Razumijem ja teret rata i sjecanja i da je neugodno gledati razne grafite po TRebinju i plakate po RS-u, ali to neće otići ako odlucis da ne ides tamo i da ignorises.
Ne mogu govoriti BiH je moja država i ignorisati postojanje RS-a tako sto necu govoriti o RS i ici tamo, a kad se potegne prica o otCEPljenju, onda drama.
Kao zapisano je to da je dio BiH, ali nekako cemo ignorisati da postoje.
- Point.
#592 Re: Draško Stanivuković
Ako ćemo realno, oni da drugačije govore nigdje ih ne bi bilo. Znaju da samo drugačijom metodom srbovanja mogu dokučiti do običnog naroda. Svjesni su da samo ta priča prolazi.Sanjarko wrote: ↑25/12/2019 20:29Ima ova s njim sto cetnicku ideologiju podrzava, govori ako sam shvatio dobro protiv NATO-a, za RS da je itd.Point. wrote: ↑25/12/2019 19:54 Na koji način je ovaj Draško dokazao da je četnik? Nisam fakat upratio, pa ako ima ko da postavi link gdje to dokazuje.
Upratio sam negdje da mu je stric bio VRS neki pripadnik kao ovaj Lukac. Rekli udarile dvije kuce jedna na drugu.
- Point.
#593 Re: Draško Stanivuković
Slažem se.Bloo wrote: ↑25/12/2019 20:31Ja živim u FBIH.
Čula direktno od radnih kolega i kolegica (uglavnom Bošnjaka).
Ne idu u RS opšte, Srbe zovu "oni"...nije im jasno što mi mlađi idemo tamo.
To je dio moje zemlje/države. Ne možeš biti stranac u vlastitoj zemlji. Razumijem ja teret rata i sjecanja i da je neugodno gledati razne grafite po TRebinju i plakate po RS-u, ali to neće otići ako odlucis da ne ides tamo i da ignorises.
Ne mogu govoriti BiH je moja država i ignorisati postojanje RS-a tako sto necu govoriti o RS i ici tamo, a kad se potegne prica o otCEPljenju, onda drama.
Kao zapisano je to da je dio BiH, ali nekako cemo ignorisati da postoje.
Zvuči kao onaj film The Village.
-
Sociolog
#594 Re: Draško Stanivuković
Koji Stanivukovic ekstrem negira Genocid..negira odluke Haskog tribula kaze Politicki sud...koji ekstrem i sovinista ovaj gori od Seselja

- Sanjarko
#595 Re: Draško Stanivuković
Pa bas ne znam je li tako. Narod mozda vise oni loze i pune im glave iako i narodu je vec puna glava i nalozen je, odprije. Ne znam sta da ti kazem.Point. wrote: ↑25/12/2019 20:47Ako ćemo realno, oni da drugačije govore nigdje ih ne bi bilo. Znaju da samo drugačijom metodom srbovanja mogu dokučiti do običnog naroda. Svjesni su da samo ta priča prolazi.Sanjarko wrote: ↑25/12/2019 20:29Ima ova s njim sto cetnicku ideologiju podrzava, govori ako sam shvatio dobro protiv NATO-a, za RS da je itd.Point. wrote: ↑25/12/2019 19:54 Na koji način je ovaj Draško dokazao da je četnik? Nisam fakat upratio, pa ako ima ko da postavi link gdje to dokazuje.
A ovo sto *Bloo* govori je rjedze kod nas BeBa.
- Point.
#596 Re: Draško Stanivuković
Ma političari pričaju ono što narod želi da sluša. Zato i opstaju.Sanjarko wrote: ↑25/12/2019 20:57Pa bas ne znam je li tako. Narod mozda vise oni loze i pune im glave iako i narodu je vec puna glava i nalozen je, odprije. Ne znam sta da ti kazem.
A ovo sto *Bloo* govori je rjedze kod nas BeBa.
-
LSD
#597 Re: Draško Stanivuković
Stanivuković, kao i citava mu stranka (PDP) na celu sa pocasnim predsjednikom Ivanićem, su izvorni velikosrpski nacionalisti. Desničari, konzervativci, tradicionalisti...srbovanje je suština njihovog postojanja, kao uostalom svake stranke u RS-u...a srbovanje podrazumjeva velicanje ratnog zlocina, mržnju prema drugom (nesrpskom), negiranje genocida - to su zajednicke karakteristike svakog politicara u manjem entitetu...RS kao genocidna tvorevina je trajna vrijednost koja se mora braniti po svaki cijenu...naziv stranke je tu nebitan (SNSD, SDS,PDP, radikali Poplašena itd) nebitno potpuno....ostalo je borba za vlast.
- Sanjarko
#598 Re: Draško Stanivuković
Fazon je sto ovo nisu politicari po definiciji. Nego politikanti i oportunisti uveliko, ima i predatora i hostaplera.
Ovaj Lukac meni izgleda kao predator. Pa sami pojedini Srbi kazu za njega da je sociopata ili psihopata mozda, kako sam upratio.
Da nema emocija.
- Point.
#599 Re: Draško Stanivuković
U očima Lukača se može vidjeti iskonsko zlo.
- Sanjarko
#600 Re: Draško Stanivuković
Varljive su oci. Na ponasanje sam mislio i djela a i glas. Bije ga los glas, djela su mu kako sam upratio rdzava, a i ponasanje mu je sumnjivo.Point. wrote: ↑25/12/2019 21:11U očima Lukača se može vidjeti iskonsko zlo.