Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
newklear wrote: ↑18/11/2019 08:58
Je li ovo format "pravog" (full) TN-a?
RV253482490CN
Jeste, to je pravi TN. Poslato je preko China post-a koji je u posljednje vrijeme katastrofalno spor.
Kako znati da se radi o China post, ovo mi još nije stiglo, prošlo više od mjesec dana... najčešće piše Economy Shipping (Economy Int'l Postage) - je li to znači da se radi o China post?
Sada hoću da naručim neki bežični miš, ali bih volio da izbjegnem ovu vrstu dostave...
CN na kraju je China Post
HK Hong Kong Post
SG Singapure Post
Mr.Who wrote: ↑26/12/2019 09:30Ja čekam narudžbe od 08.10 i 14.10. tako da ....
Tu smo negdje. Ja od 06.10. i 19.10. Mislio sam da sam ubjedljivo najgori, da niko ne čeka ni blizu kao ja. Jesu li ti obje sa trackingom ? Ja ne računam vremena onim bez trackinga, jer je za njih normalno da kasne, ali ove sa trackingom itekako pratim što kasne.
Mr.Who wrote: ↑26/12/2019 09:30Ja čekam narudžbe od 08.10 i 14.10. tako da ....
Tu smo negdje. Ja od 06.10. i 19.10. Mislio sam da sam ubjedljivo najgori, da niko ne čeka ni blizu kao ja. Jesu li ti obje sa trackingom ? Ja ne računam vremena onim bez trackinga, jer je za njih normalno da kasne, ali ove sa trackingom itekako pratim što kasne.
Jedna je s trackingom i vrti se po aerodromu u Kini, tri puta se pojavljuje na trackingu da je na aerodromu.Druga je bez trackinga.
Mehemed wrote: ↑28/12/2019 15:49
Ima, item not as described. Ako si odabrao sivu boju prilikom narudžbe a dobio ljubičastu imaš pravo da se žališ.
I kakve imam opcije, da li ce vratiti dio novca ili cijeli iznos, da li cu morati vratiti artikal i slicno
Vidjet cu to veceras detaljno kad dodjem kuci
Btw hvala
Djelimični povrat novca, zavisi šta je u pitanju da li će se isplatiti slati nazad da ti pošalje drugi artikal u pravoj boji ili će biti puno isplativija opcija djelimičnog povrata novca da zadržiš takvo kakvo jeste.
sarajevo-x.com wrote: ↑28/12/2019 16:41I kakve imam opcije, da li ce vratiti dio novca ili cijeli iznos, da li cu morati vratiti artikal i slicno
Btw hvala
Odakle si narucio? Obicno se dogovorite ili kupac sam ponudi da ti posalje drugi paket... ako ti trazi da saljes tu majicu nazad, neka kupac plati postarinu.
sarajevo-x.com wrote: ↑28/12/2019 16:41I kakve imam opcije, da li ce vratiti dio novca ili cijeli iznos, da li cu morati vratiti artikal i slicno
Btw hvala
Odakle si narucio? Obicno se dogovorite ili kupac sam ponudi da ti posalje drugi paket... ako ti trazi da saljes tu majicu nazad, neka kupac plati postarinu.
Ma narucio sa ebay neki store 97 % positive u pitanju su one vece kuhinjske vage nije sad da boja artikla igra neku ulogu ali bi se siva uklopila u kuhinju (jos odabrao bas sivu) a ovako poslao mi plavu
Poslao sam im poruku pa cu vidjeti sta ce odgovoriti
a joooj, oni ce ti poslat sve nijanse sive ako treba samo da im ne napises negativni review uslikaj mu plavu vagu i reci Yobro what the hell!? Now I wanna 50 shades of grey!!
Digla_da_kreci wrote: ↑28/12/2019 23:52
a joooj, oni ce ti poslat sve nijanse sive ako treba samo da im ne napises negativni review uslikaj mu plavu vagu i reci Yobro what the hell!? Now I wanna 50 shades of grey!!
Trude se bas, mislim ne bi to bilo ovako da boja igra ulogu kao npr odjeca i slicno a ovako hajde bar radi, tacna je, relativno brzo stiglo
Btw kako ide taj refund kada se dogovorimo putem poruka ?