Tempo wrote: ↑25/12/2019 11:57
Naslovnica wrote: ↑25/12/2019 11:52
Tempo wrote: ↑25/12/2019 11:21
nema on sta mislit. bosna i hercegovina je drzava. nosite se obojica u pizdu materinu sa svojim objasnjenjima i opravdanjima. dva acc-a znace da je drzava podjeljenja? serem ti se u logiku.
Ja sam objasnio šta sam mislio pod pojmom "podjeljena", do tebe je da li si razumio ili nisi, a svoje frustracije liječi na svojim ukućanima.
sta si objasnio? sta je on mislio ili sta si ti mislio?
bosna je drzava, clanica ujedinjenih nacija. unutrasnja struktura joj je kurac, ali ima drzavno predsjednistvo, drzavni parlament, valutu, vojsku, sudstvo, ustav, vijece ministara, dokumente, himnu i zastavu.
vi koji mislite da je acc znak drzavnosti... sta reci o vama, a ne dobiti ban?
Naravno da je Bosna i Hercegovina država, članica UN-a, i imamo sve to što si nabrojao.
Što ne mijenja činjenicu da imamo 2 entiteta sa svojim nadležnostima.
Konkretno, unutar tih entiteta postoje dvije entitetske firme (JPAC FBiH i Autoputevi RS).
Znači, izgradnja i upravljanje autoputevima je podjeljeno između entiteta, i, nažalost, jedan ACC Tag ne vrijedi za oba autoputa, uprkos činjenici da je Bosna i Hercegovna država i sve ono što si prije nabrojao.
Tema su autoputevi, moj osvrt je bio na autoputeve.
A što se tiče bana, ako ga već ne popiješ zbog onog gore što si napisao, onda možeš reći bilo šta.
edit. vidim da si fasovao ban, zaista si sam kriv i bez razloga si odreagovao onako kako si odreagovao.