Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
oaza85 wrote: ↑24/12/2019 14:55
Cekaj, frajer godinu dana zateze formiranje vlasti, sabire nake skupstine, proglasava akte o nekoj neutralnosti, skace po bijelom svijetu i lobira da zakoci ANP, i ti na kraju zakljucis, ma bio je on spreman da to sve prihvati, al’ nije htio dok se sda nije ponovo uvalila u sarajevski kanton.
Mislim, zemljace, mnogo je, a ti kako ho’s.
Pa zatezao je kako bi Bakir i Komšić pristali na ovo što su pristali. Prvo se nadao da će formirati VM bez ičega, pa kad je vidio da to ne ide pristao je na ovaj Program reforme, na kraju bi pristao i na ANP ali Bakir se zadovoljio sa 20 i nekom stranicom sumnjivog sadržaja.
Prije godinu dana niko nije ni pomišljao da ANP neće biti proslijeđen u NATO. Sad nam pričaju da je ANP nešto što se tako i ne zove. Zašto se pristalo na to, jel bilo toliko važno uvesti Dodika u VM?
Sad kazes da je svakako bio spreman na ANP, sad da se ipak nadao da ce formirati VM bez icega.
Malo mi se gubis, al’ nema veze.
Ne gubim se ja nego ti jer je za tebe previše komplikovano da razumiješ političko nadmudrivanje.
Bio je spreman na ANP ali naravno da je pokušao da prođe jeftinije, kao i neko ko se cjenka za neki artikal, spreman je da plati 50 ali volio bi da dobije za 30.
Ako ti je ovo problem da razumiješ zamisli tek kako bi razumio kompleksnije političke procese.
Mudrije imati politiku koja se samo svodi samo na bjeg od i pokusaj izolacije najvece stranke u drzavi sa najvecim brojem glasova na izborima? Ja od tkzv ljevicara jos nisam cuo nista drugo osim necemo sa SDA. Ocigledno je da je tu vise socijalnih, kulturoloskih,... razloga od politickih.
Samo vi njega branite.
Što ga više branite, to ga više ukopavate.
Mada, ne znam može li dublje
Ovo je naprotiv bas obrnuta situacija. Ovi napadi na njega i kakvi napadi, koji nivo i rezonovanja i izrazavanja,... samo pokazuju kakva mraka je izgubila na politickoj sceni. Zeljko je samo manje zlo od dojucerasnjih hababa kojima je dvije decenije valjao. Ja ba, Zeljko ukopan i potonuo kod onih kojih te toliko mnogo da demokratski ne mogu biti vlast ni u kantonu. Strasna stvar. Svijet je malo veci od djelica Sarajeva.
Ovo je naprotiv bas obrnuta situacija. Ovi napadi na njega i kakvi napadi, koji nivo i rezonovanja i izrazavanja,... samo pokazuju kakva mraka je izgubila na politickoj sceni. Zeljko je samo manje zlo od dojucerasnjih hababa kojima je dvije decenije valjao. Ja ba, Zeljko ukopan i potonuo kod onih kojih te toliko mnogo da demokratski ne mogu biti vlast ni u kantonu. Strasna stvar. Svijet je malo veci od djelica Sarajeva.
Tako je. Ima Komšo da razvali na sljedećim izborima.
Može samo pijan vrata da razvali u nekoj kafančini
hAZNADAR wrote: ↑24/12/2019 14:25
Mudrije imati politiku koja se samo svodi samo na bjeg od i pokusaj izolacije najvece stranke u drzavi sa najvecim brojem glasova na izborima? Ja od tkzv ljevicara jos nisam cuo nista drugo osim necemo sa SDA. Ocigledno je da je tu vise socijalnih, kulturoloskih,... razloga od politickih.
Samo vi njega branite.
Što ga više branite, to ga više ukopavate.
Mada, ne znam može li dublje
Lupa samo da bi napisao “tkz ljevicari”
Naravno da ne zna sta su u kantonu uradili jer ga to gore u sveCkoj ne zanima. Bitno je samo ideolosko naprdjivanje
Može samo pijan vrata da razvali u nekoj kafančini
Moj glas ima a ja nikada do sada nisam izasao na izbore. Sad hocu. S tri rucice je smirio onakvog dodika. Sa vise rukica mozda bi smirio i Bakira.Prati li iko sta se desava u RS zbog NATOa?
Hafis wrote: ↑23/12/2019 12:10
Kako će imati? Ta nije Enis Bešlagić ili Emir Hadzihafizbegović pa da se prikači nekakvom doprinosu kulturi R Hrvatske.
Ne vidim kako bi ga dobio, pogotovo sada, osim što tvrdi da mu je otac Hrvat.
Dobro ga puštaju ikako do prođe kroz nju.
U pravu si, trebalo bi ga kao one studente iz Nigerije kad se idući put pojavi u Zagrebu.
Pa ne bih baš tako radikalan pristup. Tu treba odgojno-pedagoški koncept za neodgojene odrasle osobe . Ali, to je već priča za neki pdf o kulturi dijaloga, ophođenju s javnostima i odnosu prema sredstvima ovisnosti i ostalim štetnim tvarima.
Leverage wrote: ↑24/12/2019 15:04
Pa zatezao je kako bi Bakir i Komšić pristali na ovo što su pristali. Prvo se nadao da će formirati VM bez ičega, pa kad je vidio da to ne ide pristao je na ovaj Program reforme, na kraju bi pristao i na ANP ali Bakir se zadovoljio sa 20 i nekom stranicom sumnjivog sadržaja.
Prije godinu dana niko nije ni pomišljao da ANP neće biti proslijeđen u NATO. Sad nam pričaju da je ANP nešto što se tako i ne zove. Zašto se pristalo na to, jel bilo toliko važno uvesti Dodika u VM?
Sad kazes da je svakako bio spreman na ANP, sad da se ipak nadao da ce formirati VM bez icega.
Malo mi se gubis, al’ nema veze.
Ne gubim se ja nego ti jer je za tebe previše komplikovano da razumiješ političko nadmudrivanje.
Bio je spreman na ANP ali naravno da je pokušao da prođe jeftinije, kao i neko ko se cjenka za neki artikal, spreman je da plati 50 ali volio bi da dobije za 30.
Ako ti je ovo problem da razumiješ zamisli tek kako bi razumio kompleksnije političke procese.
Ma ti si moj IDOL
Covjece , cime vas hrane?
Sta mecu ute sendvice?
Nachi boze
Bio dodik spreman na ANP
Frajer do neki dan nije bio spreman ni na A od anp...
stranacc wrote: ↑24/12/2019 19:34
Ma ti si moj IDOL
Covjece , cime vas hrane?
Sta mecu ute sendvice?
Nachi boze
Bio dodik spreman na ANP
Frajer do neki dan nije bio spreman ni na A od anp...
Strasno yebote
i kako je Komsic ubijedio Dodika na "ANP" ?
ako mozes malo to elaborirati i objasniti
Il ne citas , jal ne znas da citas
Dodik je bio spreman na ANP , ali je zeljko to syebao pa je ispalo nesta mrsavije ..neke picke materine sta ja znam
According to leverage
ti si napisao da Dodik nije bio spreman ni na A od ANPa,to je ovo boldirano a ja tebe pitam,kako je to Komsic ubjedio Dodika da pristane na taj tzv. ANP...mozes li mi pojasniti ?