Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Help
Android 10, mnostvo bagova what to do?
*Baterija ne moze da izdrzi ni vecinu dana...
*Tastatura guta slova ponekad, tipa kucam da on mijenja u a..
*Kamera očajna. Dodaje boje, čuje se zvuk leće kamere..
Eh cudno, jesi li probao sa najnovijom unchained verzijom kada ti ni starije ne rade?
@tinkerbell09
Koji uredjaj? Je li koristis gboard, imali su neki dan problem, samo deinstaliraj i trebalo bi proraditi.
Ako si nedavno updateovao, sacekaj malo, popravit ce se baterija. Ako imas samsung, oni su se zalili da se bas cuje ta leca zadnja, ali da to kao treba tako zbog OISa cini mi se da su govorili (kao da niko drugi nema OIS na kameri hah)
diablobih wrote: ↑24/12/2019 01:34
Eh cudno, jesi li probao sa najnovijom unchained verzijom kada ti ni starije ne rade?
@tinkerbell09
Koji uredjaj? Je li koristis gboard, imali su neki dan problem, samo deinstaliraj i trebalo bi proraditi.
Ako si nedavno updateovao, sacekaj malo, popravit ce se baterija. Ako imas samsung, oni su se zalili da se bas cuje ta leca zadnja, ali da to kao treba tako zbog OISa cini mi se da su govorili (kao da niko drugi nema OIS na kameri hah)
Samsung S10.. update u petak. koristim Samsung tipkovnicu. Bila neka Samsung neuronska i mislila da je do nje.. Eto nisam nista koristila na njemu, vec 5% manje
diablobih wrote: ↑24/12/2019 01:34
@tinkerbell09
Samsung S10.. update u petak. koristim Samsung tipkovnicu. Bila neka Samsung neuronska i mislila da je do nje.. Eto nisam nista koristila na njemu, vec 5% manje
Resetuj tel.. isto meni bilo na note.. bateriia dva sata, kamera zelena/zuta, tipkat nemoguce... update se prekidao par puta pa je bilo mozda zbog toga
diablobih wrote: ↑24/12/2019 12:53
Pa vjerovatno je pokusala restartovati mobitel ? Ako nisi ne znam sta si cekala Ako ni to ne uspije za par dana uradi hard reset, sta ces.
Morat cu fakat. Ne znam sta me vise od navedenih stvari nervira. Mozda najvise ova tastatura, ali ne odgovara mi google-ova jer vec godinama sam navikla na ovu Samsung hebem ti Android 10
diablobih wrote: ↑24/12/2019 12:53
Pa vjerovatno je pokusala restartovati mobitel ? Ako nisi ne znam sta si cekala Ako ni to ne uspije za par dana uradi hard reset, sta ces.
Morat cu fakat. Ne znam sta me vise od navedenih stvari nervira. Mozda najvise ova tastatura, ali ne odgovara mi google-ova jer vec godinama sam navikla na ovu Samsung hebem ti Android 10
Obicni restart jesi li pokusala? Pokusaj swiftkey tastaturu, ona je odlicna, mozes je srediti kako god zelis.
tinkerbell09 wrote: ↑23/12/2019 23:31
Help
Jel' ti kad ispao?
Zalila ga nečim?
Obavezno factory reset ili nosi u servis da ti urade downgrade na prethodni sistem (prije update-a)
tinkerbell09 wrote: ↑23/12/2019 23:31
Help
Jel' ti kad ispao?
Zalila ga nečim?
Obavezno factory reset ili nosi u servis da ti urade downgrade na prethodni sistem (prije update-a)
Ne.. morat cu factory reset, nema mi druge. Super je radio do update-a na Android 10, ali u nekoliko dana prijatelj isto uradio istu zamjerku ima na tastaturu, ali kamera mu je ok. Bukvalno roze tonove dodaje, nepodnosljivo.. i sve sam zivo probala, jer me mrzi taj factory reset, ali sta je tu je
Uplašiste me, danas dobio ovaj normalni update android 10 (nije beta) na Note 10+ i maltretirao sam ga pregledajući šta ima novo i još baterija na 50%, a punio juče. Kamera i tastatura kao i prije, ne primjećujem bolje osim što je na kameri nešto malo poredano praktičnije. Test baterije sutra, ali po ovome trenutnom može biti samo bolje.
Meni na rnk20pro ima neke bugove na 10, ali nista strasno. Malo se pojebalo automatsko osvjetljenje i par nebitnih stvarcica. Morao staviti novi gcam, jer stari ne fercera na 10, ali stock kamera ostala ista kao i gboard (realno bolji od samsungove tastature 100 puta, samo se treba navici). Poslije updatea na 10 bila su jos neka dva updatea, tako da se nadam da ce uskoro sve ispeglati.
Factory reset, popravio bateriju i tastaturu . Kamera i dalje problematična. Rubovi fotki su blurani.. predmete ne moze da fokusira, boje dodaje.. Vidjeh na stranim forumima, još se ljudi zali na isto. Nositi u servis ili cekati neki novi update?
tinkerbell09 wrote: ↑25/12/2019 22:38
Factory reset, popravio bateriju i tastaturu . Kamera i dalje problematična. Rubovi fotki su blurani.. predmete ne moze da fokusira, boje dodaje.. Vidjeh na stranim forumima, još se ljudi zali na isto. Nositi u servis ili cekati neki novi update?
Cekaj fix, servis će ti samo downgrade uraditi i tjt, još ako ćeš plaćati servis još jedan razlog da sacekas
Nisam siguran da li je baš pitanje za ove teme ali da probam, ipak. Imam jedan stari LG K10 telefon i planairam ga ponijeti sutra, van BiH, tačnije u Hrvatsku ali nisam siguran da li je otključan. Telefon je inače kupljen u mobilshopu na Ciglanama prije nešto više od dvije godine.
Pitanje glasi: Postoji li način da se provjeri da li je telefon otključan bez ubacivanja kartice sa druge mreže, naravno. Neka app ili neki code i sl.
Ne bih da kupujem karticu bez veze ako je neću moći koristiti. Samo to me zanima. Hvala.
Imam neki stari android box mk808b plus i sad me interesuje ima li neki app remote kojim bi mogao da se spojim sa mobitelom da ga koristim kao keyboard ili touchpad? Google tv remote ne fercera sat vremena trazi google tv na wifi mrezi, box ne prepoznaje kao tv
Nedavno sam nabavio galaxy a50, ali ne mogu da se naviknem na velicinu, prije sam koristio 5.3 inch mobitel, pa šta mi predlažete od mobitela te ili slične veličine, da probam šta možda na olx naći da zamjenim