_Reds_ wrote: ↑24/12/2019 11:09
Chmoljo wrote: ↑24/12/2019 09:36
_Reds_ wrote: ↑24/12/2019 08:46
To što čuješ, opdnosno vidiš, a praviš se da ne čuješ.
To kao ti nakon što sam napisao više postova, a ujvatio se nečega što nikad nisam napisao.
Stvarno bih volio da mi nađeš gdje sam to JA pisao. Evo molim te nađi mi.
Drugo, od svega što sam napisao, iznos je najmanje bitan, ali ti si se naravno uhvatio toga. Onako neselektivno, adhominemski, pa ako se šta zakači, zakači se. Milijarda je samo simbolika u ovoj priči, budući da se KO SDA slomio objašnjavajući zašto je bitno da tu milijardu oni troše.
Bitno je nešto napisati. Koga boli kurac ima li to ikakve veze sa temom ili trenutnom pričom.
Bio si aktivan na temi na kojoj sam ja pitao, hajde da vidimo da li smo tu milijardu osjetili. Da bi se javili ovi tvoji pametnjakovići sa pričom, kakva milijarda, to je cca 200 miliona.
Simoblika ili ne, upotreblja se kada treba u različite svrhe, kad kome i zašto zatreba, pa jedan dan je i više od milijarde, drugi je 200 miliona.
Ah pa ja, bio sam aktivan i na forumu, pa bi me svakako trebao pitati i o kosmickom zracenju jer se negdje spominjalo. Nema veze sto ja ne napisah nista o tome, ali bio sam aktivan.
I ko je BOLAN moj? Ko su BOLAN moji?
Rece katarina, koja ovdje nema problem obracanja grupi a ne pojedincu.
U istoj toj grupi smo onda ja, opetja33, 51 state, chellenger, kikibombona, sarajevoxxx...
Da...
No, jos uvijek niko nije ponudio validan razlog obaranja vlade, osim nekih dobacivanja do natoa i strasnih hiljada koje je dobio zukorlic... Jes da te pare moze zaraditi na kili kokaina, al hej... Otkad je logika bitna.
Bitno je spinovati, daviti sa glupostima, republika sarajevo, kmecanje, nato nato nato
Bilo bi lijepo vidjeti koliko je danasnjih zukorlicevih kriticara branilo Mufty dzipove u Srebrenici.