Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Analiticarr

#99476 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

GandalfSivi wrote: 23/12/2019 22:04 Hajde jos jednom molim vas nemojte ga citirati. Lik vas uspjesno trola vise od godinu dana ba, i jos se pecate na to .Pa zar se nije dovoljno izofirao ljetos za sezonske karte, “otidji u klub i reci im da te je Celo poslao 😂😂😂” i jos se raspravljate sa njim...
Na ovoj temi pise momak kojeg sam vodio u Skotsku.
Taj navijac fk husref koji je trazio sezonsku kartu se nije pojavio nego kad je vidio da se je presao poslao mi poruku da nije u Sarajevu. Ima nik TODD nesto.

Lijecite se od ljubomore jer to je opasna bolest koja izjeda iznutra. FKS je nas najveci klub bez ijedne mrlje u svojoj bogatoj istoriji, a mi cemo uciniti sve da bude najveci u Regionu, ili barem isti kao Dinamo i Zvezda. Vi stovaoci jednog lika kojeg ste pokusali izdignuti iznad naseg kluba mozete to samo posmatrati i plakati. Zaustaviti nas ne mozete a ni plate vise necete dobijati.

FK SARAJEVO IZNAD SVIH
Analiticarr

#99477 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Dinostula wrote: 23/12/2019 22:24
GandalfSivi wrote: 23/12/2019 22:04 Hajde jos jednom molim vas nemojte ga citirati. Lik vas uspjesno trola vise od godinu dana ba, i jos se pecate na to .Pa zar se nije dovoljno izofirao ljetos za sezonske karte, “otidji u klub i reci im da te je Celo poslao 😂😂😂” i jos se raspravljate sa njim...
Ma neka mi dobaci Tomo IP on kao moderator vidi svaciju adresu za sekundu se moze saznati ko je lik.Pa meni iz Telemacha zvali samo sto sam spomenuo na forumu na imam problem sa netom. :D
IP adresu mozes mijenjati svakih 30 minuta.
Ako te zanima ko sam i sta sam mogao si me lijepo zamoliti na pp i ispunio bih ti zelju da se upoznas samnom. :thumbup:
Analiticarr

#99478 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Sliver wrote: 23/12/2019 22:31
Analiticarr wrote: 23/12/2019 22:28
Taj navijac fk husref koji je trazio sezonsku kartu se nije pojavio nego kad je vidio da se je presao poslao mi poruku da nije u Sarajevu. Ima nik TODD nesto.

Lijecite se od ljubomore jer to je opasna bolest koja izjeda iznutra. FKS je nas najveci klub bez ijedne mrlje u svojoj bogatoj istoriji, a mi cemo uciniti sve da bude najveci u Regionu, ili barem isti kao Dinamo i Zvezda. Vi stovaoci jednog lika kojeg ste pokusali izdignuti iznad naseg kluba mozete to samo posmatrati i plakati. Zaustaviti nas ne mozete a ni plate vise necete dobijati.

FK SARAJEVO IZNAD SVIH
Morel sta retroaktivno?
Hahaha :thumbup:
Ljudi smo, dogovoricemo se.
Logovan

#99479 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Kakvo silovanje teme od jedne osobe. :lol:
GandalfSivi

#99480 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

FK SARAJEVO IZNAD SVIH
Nemoj me vise citirati, svega ti. Ostalo ne bih spominjao, pogotovo ljubomoru, jer mi ne mozes biti ni blizu ni po povezanosti sa klubom a pogotovo ne po ostalim stvarima...
Analiticarr

#99481 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

GandalfSivi wrote: 23/12/2019 22:52

FK SARAJEVO IZNAD SVIH
Nemoj me vise citirati, svega ti. Ostalo ne bih spominjao, pogotovo ljubomoru, jer mi ne mozes biti ni blizu ni po povezanosti sa klubom a pogotovo ne po ostalim stvarima...
Citiranje nije zabranjeno.
Ljubomora je ruzna bolest.
Naravno da nismo ni blizu jer ja sam dio kluba a ti jedan od onih kojima je jedna osoba iznad svetinje. O ostalim stvarima je smijesno uopste trositi slova.
Analiticarr

#99482 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Logovan wrote: 23/12/2019 22:39 Kakvo silovanje teme od jedne osobe. :lol:
Nije jedna osoba. Vise vas je i temu ste skoro ugasili jer ne pisete nista o klubu nego o pojedincima. Ali sreca tu sam ja da udjem ponekad i dam vam do znanja da je ovo tema namjenjena navijacima naseg najveceg kluba, FK SARAJEVA i da necete uspjeti u svojim zlim namjerama.

SARAJEVO IZNAD SVIH!
Logovan

#99483 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Analiticarr wrote: 23/12/2019 23:45 Nije jedna osoba. Vise vas je i temu ste skoro ugasili jer ne pisete nista o klubu nego o pojedincima. Ali sreca tu sam ja da udjem ponekad i dam vam do znanja da je ovo tema namjenjena navijacima naseg najveceg kluba, FK SARAJEVA i da necete uspjeti u svojim zlim namjerama.

SARAJEVO IZNAD SVIH!
Charuga, Tomahawk, dajte smirite ovog trola. :-) Otkud njemu pravo da se obraća nama ostalima na ovakav način, popljuvao sve i jednog forumaša sa naše teme. :-) Tema u govnima zbog njega.
Analiticarr

#99484 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Logovan wrote: 24/12/2019 00:09
Analiticarr wrote: 23/12/2019 23:45 Nije jedna osoba. Vise vas je i temu ste skoro ugasili jer ne pisete nista o klubu nego o pojedincima. Ali sreca tu sam ja da udjem ponekad i dam vam do znanja da je ovo tema namjenjena navijacima naseg najveceg kluba, FK SARAJEVA i da necete uspjeti u svojim zlim namjerama.

SARAJEVO IZNAD SVIH!
Charuga, Tomahawk, dajte smirite ovog trola. :-) Otkud njemu pravo da se obraća nama ostalima na ovakav način, popljuvao sve i jednog forumaša sa naše teme. :-) Tema u govnima zbog njega.
Sto? Smeta ti ovo boldirano? Zao mi je sto patis ali to je tako.
NIJEDAN POJEDINAC NIJE I NIKAD NECE BITI IZNAD FKS! :kiss:
Tomahawk11
Globalni moderator

#99485 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

UEFA je ažurirala listu najboljih klubova Evrope, odnosno listu klubova koji su učestvovali u Kupu prvaka i Ligi prvaka od 1955. godine do danas.
Na prvom mjestu nalazi se, naravno, najuspješniji Real Madrid. Kraljevi su 50 godina učestvovali u elitnom evrpskom klupskom takmičenju i osvojili su čak 13 titula.

Na drugom mjestu je Bayern, trećem Barcelona, a potom slijede Manchester United, Juventus, Milan, Liverpool, Benfica, Porto i Ajax.

Najbolji klub iz BiH u Kupu prvaka/Ligi prvaka je Sarajevo. Bordo tim zauzima 216. poziciju od 520 ekipa, učestvovao je pet puta (UEFA broji i nastupe u kvalifikacijama za Ligu prvaka) i u 16 utakmica je ostvario 4 pobjede, 2 remija i 10 poraza.
Tomahawk11
Globalni moderator

#99486 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Relacija Analiticarr - ostali forumaši sa teme, imate svi opciju (važi za obje strane) kome se ne čita, add foe ili jednostavno ignorišeš pisanje.
Treba poštovati i drugačije mišljenje, stavove koji su suprostavljeni onima koje imamo...ne može sve biti pravolinijski i kako bi mi htjeli.
GandalfSivi

#99487 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

A jos i iz familije koja je bila uz klub kada ovakvi nisu znali ni za grad :D
Raigor Stonehoof

#99488 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Tomahawk11 wrote: 24/12/2019 08:10 Relacija Analiticarr - ostali forumaši sa teme, imate svi opciju (važi za obje strane) kome se ne čita, add foe ili jednostavno ignorišeš pisanje.
Treba poštovati i drugačije mišljenje, stavove koji su suprostavljeni onima koje imamo...ne može sve biti pravolinijski i kako bi mi htjeli.
Treba postovati misljenje, ali ono nije misljenje nikoga normalnog. On nas trola evo godinu, vec si ga kaznjavao zbog toga a sad iz nekog razloga pustas da mu to prolazi. Dobio je trajni ban iz istog razloga iz kojeg ga sad stitis od svih drugih ucesnika na temi.

Dohavizaj se Tomo pliz
Tomahawk11
Globalni moderator

#99489 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Ne štitim nikog, ako ćemo banovati zbog drugačijeg mišljenja, hajmo ugasiti forum.
Ne sviđa ti se, stavi ga na foe.
Trudite se da jedni druge ne vrijeđate, a banovati se neće zato što neko drugačije misli.
Tačno je i da je bio ranije banovan zbog konstantno iste priče vezano za Husrefa.
Husref je out, zamoljen je da tu traku više ne vrti.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#99490 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Onda....

Husref Musemic jedan je od nas!

:D
Tomahawk11
Globalni moderator

#99491 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Pitar sa Kariba wrote: 24/12/2019 09:18 Onda....

Husref Musemic jedan je od nas!

:D
Vazda bio :thumbup:
Nadzorna_ploca

#99492 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

EKSKLUZIVNO:

Novi trener FK Sarajeva je...

ANALITICAR.

Iako jedan od investitora nije mogao vise da gleda kako HM unistava klub i odlucio je stvar uzeti u svoje ruke i podici klub do neslucenih visina.

Idemo majstore.
Analiticar iznad svih i Sarajevo sa njim!
Logovan

#99493 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: 24/12/2019 08:10 Relacija Analiticarr - ostali forumaši sa teme, imate svi opciju (važi za obje strane) kome se ne čita, add foe ili jednostavno ignorišeš pisanje.
Kakvo drugacije misljenje, frajer vrijedja druge, jos i trola kako smo svi navijaci Musemica, a eto jedino on je navijac Sarajeva. :-) Ne mora ban biti, ali neka smiri sa onakvim nacinom obracanja. Spominje nase zle namjere prema Sarajevu. :? :-)
Evo mogu i ja reci Analiticar je zlo kluba, treba ga odmaknuti od kluba, ima zle namjere, navijac je FK Sabrina i ponavljati ovo po 100 puta u toku dana. Hoce li biti trolanje ako napisem jedno te isto svaki dan po 100 puta, normalno da hoce.
Manual

#99494 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Manual »

Jeli ovo fakat, ili avaz lupa:
Image
turbofolk

#99495 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by turbofolk »

Tomahawk11 wrote: 24/12/2019 08:06
UEFA je ažurirala listu najboljih klubova Evrope, odnosno listu klubova koji su učestvovali u Kupu prvaka i Ligi prvaka od 1955. godine do danas.
Na prvom mjestu nalazi se, naravno, najuspješniji Real Madrid. Kraljevi su 50 godina učestvovali u elitnom evrpskom klupskom takmičenju i osvojili su čak 13 titula.

Na drugom mjestu je Bayern, trećem Barcelona, a potom slijede Manchester United, Juventus, Milan, Liverpool, Benfica, Porto i Ajax.

Najbolji klub iz BiH u Kupu prvaka/Ligi prvaka je Sarajevo. Bordo tim zauzima 216. poziciju od 520 ekipa, učestvovao je pet puta (UEFA broji i nastupe u kvalifikacijama za Ligu prvaka) i u 16 utakmica je ostvario 4 pobjede, 2 remija i 10 poraza.
Tomahawk samo za šampione i za najbolje navija :thumbup:

Za Real Madrid, a od ovih većih, za FK Sarajevo :D
Raigor Stonehoof

#99496 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Tomahawk11 wrote: 24/12/2019 09:13
Ali vrti.

pored toga, zar je dozvoljeno lazno predstavljanje?
Tomahawk11
Globalni moderator

#99497 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Raigor Stonehoof wrote: 24/12/2019 13:31
Ali vrti.

Ko se lažno predstavlja?

Analitičar?

Možemo li utvrditi da (ni)je ono za što se predstavlja?

Druga stvar, svakako se nije obavezno da ne kažem da je protiv pravila otkrivati nečiji identitet na forumu.

Neće više vrtiti. Nema potrebe da bilo ko priča priču koja više nema veze sa temom.
Dinostula

#99498 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Raigor Stonehoof wrote: 24/12/2019 13:31
Ali vrti.

Nemas za to pravilo da banujes nekog samo zato ako laze ko je pa ovdje je 99% ljudi koji ne smiju da kazu imenom i prezimenom ko su.Nego sto Tomo kaze samo foe ako ti smeta nema druge.

Nego hajmo razglabati o pametnijim stvarima ima li kakvih naznaka o pojacanjima ? Ne svidja mi se sto je Husref dobio nogu samo zato sto valja Guzinu i kompaniju jos gledati u timu.
GandalfSivi

#99499 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Sliver wrote: 24/12/2019 14:06 Ma ja bih to samo zajebavo, ako nam moderacija dozvoli, u ovoj pauzi do pocetka rjesavanja trenersko-igracke krizaljke, tj u nedostatku kvalitetnog materijala za raspravu.
Okay bi to bilo, ali svaki put kada vidim da ima novih komentara, poletim na forum da vidim da li se sta novo desava u klubu. Oduzima mi to previse vremena, a znas koliko stotina eura mogu zaraditi za te 2-3 minute :izet:
Analiticarr

#99500 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Tema se zove FK SARAJEVO, Aktuelnosti. Prestanite trolazi, ima raje koja udje ovdje sa namjerom da procita nesto korisno, vezano za nas klub.
Hvala.
Locked