Jaran bacio suplju i mene je trzno.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dinostula
#99451 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-
Company85
#99452 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- budzetlija
#99453 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jel danas predstavljanje tog Custovica ili bas cekaju utorak 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#99454 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Valjda to završe u ovoj sedmici.
-
last mohicans
#99455 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... evo/361636
Eki Zenga i pet kandidata, nije skuplji od Husrefa, ali zna Sabrina da more za manje para iste kvalitete. Ehh, ko nama politiku kluba vodi. Vidjet cemo te Sabrina, ako fulis, zajebala si i šefa i stanicu.
Eki Zenga i pet kandidata, nije skuplji od Husrefa, ali zna Sabrina da more za manje para iste kvalitete. Ehh, ko nama politiku kluba vodi. Vidjet cemo te Sabrina, ako fulis, zajebala si i šefa i stanicu.
- budzetlija
#99456 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovdje Sabrina nije A rekla, ovo pise ona gnjida sto su ga satro navijaci kidnapovali, da je izmisljen tekst samo slijepac ne vidilast mohicans wrote: ↑23/12/2019 14:18 https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... evo/361636
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#99457 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Članak naučnofantastičnog sadržaja.
Svi su rekli, niko ništa nije rekao i svi bi da budu anonimni, ali su nešta otkrili
Da vidimo koga to mogu dovesti za ''puno manje para''
Svi su rekli, niko ništa nije rekao i svi bi da budu anonimni, ali su nešta otkrili
Da vidimo koga to mogu dovesti za ''puno manje para''
-
al-em
#99458 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije ih sabrina povela u vijentam pa pljuju na svakom cosku.
- Logovan
#99459 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Joj članka.last mohicans wrote: ↑23/12/2019 14:18 https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... evo/361636
- budzetlija
#99460 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa to, i onda se zale kako ne mogu raditi svoj posao
Na drugom forumu procita za ovog debila, kao nudio se da radi kao PR sta li vec, ovi ga odjebali i od tada ne prestaje sa sranjima
- GandalfSivi
#99461 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jarane, ti ocekujes od bilo koga sa Radio Sarajeva da napise pismen i smislen clanak? Ja davno, davno odustao, bez obzira o cemu pisu...budzetlija wrote: ↑23/12/2019 14:47
Pa to, i onda se zale kako ne mogu raditi svoj posaopa mamu ti jebem napisi clanak ljudski da se ista moze povezati, navedi nesto konkretno da covjek mozda i povjeruje ali jok, reko izvor, naveo nas anonimni izvor, bla, bla
pa treba te kidnapovati i natjerati da pojedes sve Lazi koje si ikad napisao.
Na drugom forumu procita za ovog debila, kao nudio se da radi kao PR sta li vec, ovi ga odjebali i od tada ne prestaje sa sranjima![]()
- budzetlija
#99462 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vala ne ocekujem, ali eto kad hoces da te neko smatra ozbiljnim onda treba nekad nesto i argumentovano napisati, da steknes neki kredibilitet pa i kad fulis nece biti drame 
Ja sam da ga opet otmemo
Ja sam da ga opet otmemo
- Dinostula
#99463 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam sto se mi uopste srkletimo ko ce biti novi trener kad ce za pola godine ili godinu svakako nogu dobiti pa idemo Jovo na novo.
- Raigor Stonehoof
- budzetlija
#99465 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa nece kad smo debilni navijaci 
Dati podršku ko god bude, nije taj covjek kriv za tjeranje proslog trenera,cuj nece docekati.
Ne bude li titule noga i njemu i onome ko je napravio ovaj dernek sa trenerom.
Dati podršku ko god bude, nije taj covjek kriv za tjeranje proslog trenera,cuj nece docekati.
Ne bude li titule noga i njemu i onome ko je napravio ovaj dernek sa trenerom.
- Analiticarr
#99466 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zasto vi sebi umisljate da uprava treba da misli o tome sta ''navijaci'' misle ili koga zele? ''Navijaci'' su rekli svoje kad je klub bio pred gasenjem, sad mogu kmecati ili urlati ispred McDonaldsa. Nikoga ne zanima njihovo misljenje.
- Analiticarr
#99467 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A to bi klub bez onih 200, sto nemaju pojma ni ko su igraci na terenu, ispao ili bio kao Olipmik?Sliver wrote: ↑23/12/2019 21:05NAravno, uvijek mogu ici putem Olimpika i biti klub bez navijaca i taljigati prva druga liga. Kad Rumeni ppostane Modri, pitat cu te interesuje li ga misljenje navijaca.Analiticarr wrote: ↑23/12/2019 20:41 Zasto vi sebi umisljate da uprava treba da misli o tome sta ''navijaci'' misle ili koga zele? ''Navijaci'' su rekli svoje kad je klub bio pred gasenjem, sad mogu kmecati ili urlati ispred McDonaldsa. Nikoga ne zanima njihovo misljenje.
I napisao sam ''navijaci'' a ne navijaci, jer normalni i pravi navijaci kluba podrzavaju klub a ne pojednice u njemu.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#99468 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja, ja Slivere, sta cackas mecku?!
Ho's da te sad proglasimo "navijacem"?

- Analiticarr
#99469 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Lik je ulozio u FKS vise nego svi vi zajedno ukljucujuci i prevaranta za kojeg navijate. Ako se nekome ne svidja nacin na koji nas klub funkcionise moze sebi osnovati novi i upravljati njime. Sa FKS upravljamo mi, vlasnici upravljackih prava. Ona mala grupica koja nanosi stetu klubu, unistava mu imovinu i urla na zidove, nas uopste ne zanima. Nek oni nastave slijediti trojicu placenika pa cemo vidjeti dokle ce dogurati. PLATA VISE NEMA!Sliver wrote: ↑23/12/2019 21:31Pitar sa Kariba wrote: ↑23/12/2019 21:24 Ja, ja Slivere, sta cackas mecku?!
![]()
lik je samog sebe prevaziso.
-
ibizza
#99470 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Znaci, ti si Dino, Fedja, Čengić ili BP(Suad, Benjo...)Analiticarr wrote: ↑23/12/2019 21:39Lik je ulozio u FKS vise nego svi vi zajedno ukljucujuci i prevaranta za kojeg navijate. Ako se nekome ne svidja nacin na koji nas klub funkcionise moze sebi osnovati novi i upravljati njime. Sa FKS upravljamo mi, vlasnici upravljackih prava. Ona mala grupica koja nanosi stetu klubu, unistava mu imovinu i urla na zidove, nas uopste ne zanima. Nek oni nastave slijediti trojicu placenika pa cemo vidjeti dokle ce dogurati. PLATA VISE NEMA!Sliver wrote: ↑23/12/2019 21:31Pitar sa Kariba wrote: ↑23/12/2019 21:24 Ja, ja Slivere, sta cackas mecku?!
![]()
lik je samog sebe prevaziso.
![]()
- Analiticarr
#99471 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad je jasno za koga novijas. Ponovicu opet, ako slucajno neko nije vidio: PLATE VISE DOBIJATI NECETE!
SARAJEVO IZNAD SVEGA!
- Raigor Stonehoof
#99472 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovaj lik je bolestan lazov, haj trolanje i mogu skontat, ali ovo je patoloski
- GandalfSivi
#99473 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajde jos jednom molim vas nemojte ga citirati. Lik vas uspjesno trola vise od godinu dana ba, i jos se pecate na to .Pa zar se nije dovoljno izofirao ljetos za sezonske karte, “otidji u klub i reci im da te je Celo poslao 

” i jos se raspravljate sa njim...
- Dinostula
#99474 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma neka mi dobaci Tomo IP on kao moderator vidi svaciju adresu za sekundu se moze saznati ko je lik.Pa meni iz Telemacha zvali samo sto sam spomenuo na forumu na imam problem sa netom.GandalfSivi wrote: ↑23/12/2019 22:04 Hajde jos jednom molim vas nemojte ga citirati. Lik vas uspjesno trola vise od godinu dana ba, i jos se pecate na to .Pa zar se nije dovoljno izofirao ljetos za sezonske karte, “otidji u klub i reci im da te je Celo poslao” i jos se raspravljate sa njim...
-
kakaljin
#99475 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
https://startbih.ba/clanak/sdp-trazili- ... bio/119761
SDP: Tražili smo 5 miliona za rekonstrukciju stadiona Koševo, Ajnadžić odbio
Četverogodišnji plan za rekonstrukciju i modernizaciju stadiona ,,Asim Ferhatović Hase” predviđa jednako finansijsko učešće Općine Centar, Vlade Kantona Sarajevo i Vlade Federacije BiH. To bi podrazumijevalo ulaganje od po 5 miliona KM godišnje od strane svake institucije, što ukupno iznosi 15 miliona KM, odnosno u konačnici 60 miliona KM za period od 4 godine.
SDP BiH Centar Sarajevo predvođen Denisom Challengerom kao predsjednikom organizacije, predložio je četverogodišnji plan za rekonstrukciju stadiona Asim Ferhatović Hase, te je na današnjoj sjednici Općinskog Vijeća uputio amandman na budžet Općine Centar Sarajevo za 2020. godinu u iznosu od 5 miliona KM na godišnjem nivou za njegovu rekonstrukciju.
Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić je odbio amandman.
Krajnji cilj četverogodišnjeg plana jeste kompletna rekonstrukcija i modernizacija stadiona Koševo odnosno ,,Asim Ferhatović Hase”, te da se u realnim okvirima koji odgovaraju i potrebama i mogućnostima današnjice, napravi stadion u skladu sa standardima FIFE i UEFE, kako bi se utakmice reprezentacije BiH, ali i fudbalskih klubova mogle igrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu. Plan je sastavljen po uzoru na stadion ,,Nacionalna Arena Toše Proeski” u Skoplju, S. Makedonija, gdje je ukupna rekonstrukcija koštala 60 miliona KM.
Još jedan primjer je stadion ,,Maksimir” u Zagrebu, gdje je planirana izgradnja kompletnog novog modernog stadiona koja će iznositi cca. 60 miliona eura.
Poslije rekonstrukcije trebala bi se razlučiti opcija davanja stadiona Fudbalskom klubu Sarajevo na korištenje ili neka opcija sličnog karaktera.
Zbog svega gore navedenog Klub vijećnika SDP BiH Centar Sarajevo je glasao protiv predloženog budžeta Općine Centar za 2020. godinu.
SDP: Tražili smo 5 miliona za rekonstrukciju stadiona Koševo, Ajnadžić odbio
Četverogodišnji plan za rekonstrukciju i modernizaciju stadiona ,,Asim Ferhatović Hase” predviđa jednako finansijsko učešće Općine Centar, Vlade Kantona Sarajevo i Vlade Federacije BiH. To bi podrazumijevalo ulaganje od po 5 miliona KM godišnje od strane svake institucije, što ukupno iznosi 15 miliona KM, odnosno u konačnici 60 miliona KM za period od 4 godine.
SDP BiH Centar Sarajevo predvođen Denisom Challengerom kao predsjednikom organizacije, predložio je četverogodišnji plan za rekonstrukciju stadiona Asim Ferhatović Hase, te je na današnjoj sjednici Općinskog Vijeća uputio amandman na budžet Općine Centar Sarajevo za 2020. godinu u iznosu od 5 miliona KM na godišnjem nivou za njegovu rekonstrukciju.
Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić je odbio amandman.
Krajnji cilj četverogodišnjeg plana jeste kompletna rekonstrukcija i modernizacija stadiona Koševo odnosno ,,Asim Ferhatović Hase”, te da se u realnim okvirima koji odgovaraju i potrebama i mogućnostima današnjice, napravi stadion u skladu sa standardima FIFE i UEFE, kako bi se utakmice reprezentacije BiH, ali i fudbalskih klubova mogle igrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu. Plan je sastavljen po uzoru na stadion ,,Nacionalna Arena Toše Proeski” u Skoplju, S. Makedonija, gdje je ukupna rekonstrukcija koštala 60 miliona KM.
Još jedan primjer je stadion ,,Maksimir” u Zagrebu, gdje je planirana izgradnja kompletnog novog modernog stadiona koja će iznositi cca. 60 miliona eura.
Poslije rekonstrukcije trebala bi se razlučiti opcija davanja stadiona Fudbalskom klubu Sarajevo na korištenje ili neka opcija sličnog karaktera.
Zbog svega gore navedenog Klub vijećnika SDP BiH Centar Sarajevo je glasao protiv predloženog budžeta Općine Centar za 2020. godinu.