Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam osjecaj da ce govor na prvom skupljanju biti:
E djeco djeco da vi znate kako je ovom dedi bilo. U moje vrijeme se pjeske na trening islo i na trening i kuci, i sve uzbrdo. Da vi znate kako je u moje vrijeme bilo
izvrsni direktor wrote: ↑22/12/2019 18:09
Imam osjecaj da ce govor na prvom skupljanju biti:
E djeco djeco da vi znate kako je ovom dedi bilo. U moje vrijeme se pjeske na trening islo i na trening i kuci, i sve uzbrdo. Da vi znate kako je u moje vrijeme bilo
Hajdukovog protivnika u prvom kolu Europske lige skautirali su Ivica Kalinić i Tonči Gabrić u utakmici protiv Panserraikosa. AEK je bio bolja momčad te je slavio rezultatom 2:0, a dodajmo ovome da dres Panserraikosa nose i dvojica Hrvata, bivši napadač Slaven Belupa Bojan Vrućina i dugogodišnji vratar Rijeke Velimir Radman.
AEK je odigrao dobru utakmicu te je sportski direktor Hajduka, Ivica Kalinić, zaključio da se radi o vrlo neugodnoj momčadi: "To je ekipa koja igra supermoderan nogomet, agresivni su i dinamični te strahovito brzo prenose loptu na protivnički dio terena".
"Složeni su u formaciji 4-2-3-1, kao i mi, imaju tri-četiri odlična igrača. Dosta su jaki u prekidima i kao momčad su izvrsni, trebat ćemo se jako dobro pripremiti. Usudio bih se reći da su jači od Dinama Bukurešt i Uniree. Disciplinom me podsjećaju na Dinamo Bukurešt, ali su možda još brži", dodao je Kalinić.
Trener vratara u Hajduku, Tonči Gabrić, smatra da je najveća snaga AEK-a njihov trener Duško Bajević te ga je usporedio sa izbornikom grčke reprezentacije Fernandom Santosom.
"Santosa odlično poznajem i on radi odličan obrambeni blok, a Bajević je trener koji voli napadačku igru i koji voli ofenzivne vezne igrače, on je ikona i Bog u AEK-u, s kojim je kao igrač i trener osvojio sve trofeje u Grčkoj", rekao je Gabrić.
Iz 2010, ne sjecam se kako zavrsise. Cini mi se da je u to vrijeme Ibricic igrao za Hajduk.
U ovom trenutku mi ne trebamo mladog i modernog strucnjaka koji ce realizirati neke nove ideje. Trebamo strucnjaka sa autoritetom koji ce iz materijala koji imamo izvuci najbolje u narednih 180 minuta, a Bajevic je trenutno idealno rjesenje