Demokratska fronta Željko Komšić

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#40301 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

refffko wrote: 20/12/2019 23:28
putokaz1 wrote: 20/12/2019 23:25 Svi koji brane DF nek mi objasne
36129-13483=
Zašto je to tako Zbog čega
A sad ABD ispod 7000
Ma kakvih crnih 7000. U kantonu nece imati ni 3000.
Nestat ce skroz..... :lol: :lol: :lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#40302 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

hrasno38 wrote: 20/12/2019 23:19
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 20/12/2019 23:16
malakh wrote: 20/12/2019 23:11

super. nadam se da smo isto vidjeli, ili makar djelomicno...

stara izreka kaze da se ne dolijeva ulje na vatru, ne sto ce se vatra rasplamsati, vec sto ce ulje strcnuti i oprziti te.

ocito da u sdpu to tako ne shvataju, pa ce im se vratiti kao bumerang...
Koalicija sa SDA i laganje/izdaja biraca se vraca ko bumerang. Opet spinujes.

Nije SDP kriv sto je ovaj lazov koalirao sa SDA, fol obrazli :lol:

Dzaba krecis
Pa gdje si ti filozofe......Azira sa Klixa :lol: :lol: :lol: :lol: i onda ce opet ko posljednji mis kao i na fudbalu kad nas klepe Pitari zavuc se negdje u misiju rupu dok se situacija ne smiri......pa nastaviti filozofirati i pretakati iz supljeg u prazno! Fudbalom se moze bavii svako ovo je pretesko gradivo za tebe.
Tebi sam sve nacrtao i linkao, ali ocito je ti mozdane celije odumiru pa ne mozes da procitas i shvatis sta se desava.

Ne znam sto me uopste citiras i sto mi se obracas. Ohani malo penzioner, idi hrani golubove, spavaj, radi nesto, batali forum. Jasno mi je da te ukucani izbjegavaju i da nemas s kim da pricas, ali ovo ti bas ne ide. Valjda postoji neko, mimo foruma, u zivotu ko moze da te slusa ?

Prvo sam te zalio, sad si vec naporan i dosadan. Sjasi malo.
asker

#40303 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

relativno84 wrote: 20/12/2019 23:20 Slomise se likovi da opravdaju totalnu nezainteresiranost njihove stranke i crvenih za drzavom. Jbte pa nije jedan kanton, mogu valjda jos neki poklopiti, cemu tolika drama :-)

:thumbup:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#40304 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

shbc wrote: 20/12/2019 23:05 @malakh ponasas se kao da mi ostali nemamo fb i ne mozemo da otvorimo te profile i pregledamo. De covjece, imamo oci...

stara izreka kaze da se ne dolijeva ulje na vatru, ne sto ce se vatra rasplamsati, vec sto ce ulje strcnuti i oprziti te.

Dzaba krecis
spinujem sto kazem da ljudi iz sdpa vec sedam dana, bez prestanka se bave samo komsicem, noc i dan? to je opsesija druze.

a blago receno, ti spinujes sa pricama da ja spinujem, a koliko cesto pominjes i koliko postajes dosadan, ne bi me cudilo sa nisi iz neke centrale dobio striktan zadatak da svakome tko se usudi kritizirati sdp, nabacis kajlu spinatora.

u ovom slucaju kao sto vidis, ne pomaze ti i derat cu im guzove i raskrinkavat ih sve redom, dok god daju takvog materijala. da je to sdp od prije 15-20 godina, imali bi me na svojoj strani, ali trenutni hahari nisu ni za mjesne zajednice...
refffko

#40305 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by refffko »

hrasno38 wrote: 20/12/2019 23:29
putokaz1 wrote: 20/12/2019 23:25 Svi koji brane DF nek mi objasne
36129-13483=
Zašto je to tako Zbog čega
A sad ABD ispod 7000
Nece, nije ni Stranka za BiH nestale. Ali ce DF i biti upravo na tom nivou.
hrasno38

#40306 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 20/12/2019 23:30
hrasno38 wrote: 20/12/2019 23:19

Dzaba krecis
Pa gdje si ti filozofe......Azira sa Klixa :lol: :lol: :lol: :lol: i onda ce opet ko posljednji mis kao i na fudbalu kad nas klepe Pitari zavuc se negdje u misiju rupu dok se situacija ne smiri......pa nastaviti filozofirati i pretakati iz supljeg u prazno! Fudbalom se moze bavii svako ovo je pretesko gradivo za tebe.
Tebi sam sve nacrtao i linkao, ali ocito je ti mozdane celije odumiru pa ne mozes da procitas i shvatis sta se desava.

Ne znam sto me uopste citiras i sto mi se obracas. Ohani malo penzioner, idi hrani golubove, spavaj, radi nesto, batali forum. Jasno mi je da te ukucani izbjegavaju i da nemas s kim da pricas, ali ovo ti bas ne ide. Valjda postoji neko, mimo foruma, u zivotu ko moze da te slusa ?

Prvo sam te zalio, sad si vec naporan i dosadan. Sjasi malo.
Boli istina boli.....previse se si se ti kurcio po Klixu pa naletio neko da te malo prizemlji.
Patton44

#40307 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

Nespin wrote: 20/12/2019 23:22
Patton44 wrote: 20/12/2019 23:06
hrasno38 wrote: 20/12/2019 21:43

Kako jadno napisano da je ratna Srna za ovakve kao sto si ti lijepa uspomena.
ristin mali. :thumbup:
"Ristin mali" jer ne želim da nam se Alija Budnjo i slični ponovo uspenje na grbaču zahvaljujući "patrioti" Željkecu? Super, shvatiću to kao kompliment od vas dvojice botina. Tj. jednog, obzirom da su po prirodi identični SDA botovski komentari. Gdje vas štancaju i koja vam je cijena, jal cvaja, jal petoba, živo me zanima.
Cvaja po slovu,ako te zivo zanima.Allah imanet.
hrasno38

#40308 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

refffko wrote: 20/12/2019 23:34
hrasno38 wrote: 20/12/2019 23:29

Nece, nije ni Stranka za BiH nestale. Ali ce DF i biti upravo na tom nivou.
Ma nema kad ti kazes onda je tesko ne povjerovati :lol: :lol: :lol:
Point.

#40309 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Point. »

hrasno38 wrote: 20/12/2019 21:25
Point. wrote: 20/12/2019 21:15
Leverage wrote: 20/12/2019 20:05 Da je bio Čović zvanična politika bi i dalje bila NATO članstvo jer se ništa ne bi mijenjalo, ovako sa patriotom Komšićem imamo da se članstvo ne prejudicira. Al to je za tebe kvantna hromodinamika.
Slično razmišljaju i u HNS-u.

Zašto ovolika pljuvačina po Željku? Pa neki postovi su na nivou poskoka.
Vjeruj mi da su se neki iz sarajevske FGR u crvenim majicama pokazali daleko ljigaviji od Susnjara i Poskoka!
Čitam i ne vjerujem. Je li ovaj bivši košarkaš što na politiku brije vrijedan ovih pljuvačina? Pa čak i od ovih Nikšićevih ubleha. Malo dostojanstva nije na odmet. Ima li iko da razmišlja izvan partijskih okvira i naredbi?
cvrčak_na_hedonizmu

#40310 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

malakh wrote: 20/12/2019 23:32

Dzaba krecis
spinujem sto kazem da ljudi iz sdpa vec sedam dana, bez prestanka se bave samo komsicem, noc i dan? to je opsesija druze.

a blago receno, ti spinujes sa pricama da ja spinujem, a koliko cesto pominjes i koliko postajes dosadan, ne bi me cudilo sa nisi iz neke centrale dobio striktan zadatak da svakome tko se usudi kritizirati sdp, nabacis kajlu spinatora.

u ovom slucaju kao sto vidis, ne pomaze ti i derat cu im guzove i raskrinkavat ih sve redom, dok god daju takvog materijala. da je to sdp od prije 15-20 godina, imali bi me na svojoj strani, ali trenutni hahari nisu ni za mjesne zajednice...
Glasac sam NS-a, nikakve veze sa SDP-om nemam i realan sam, za razliku od tebe. Branis neodbranjivo, a to je cinjenica da je Lazov bezveze oborio vladu KS, a onda se bas izblamirao pravdajuci sto je to uradio. Ovdje je situacija vrlo jasna, pro ili contra SDA, nema izmedju, nit sredine. Lazov je izabrao stranu.

Eto lokalnih uskoro pa cemo vidjeti ko je u pravu.
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 20/12/2019 23:41, edited 1 time in total.
refffko

#40311 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by refffko »

Niti sam stranacki aktivan, niti znam bilo koga od politicara, vecinom do sad nisam ni na izbore izlazio. Zaposlen u privatnom sektoru.
Dijete pogunulog borca, Zuc 1993.
Kunem se mrtvim ocem, toliko mi se Sejdo zgadio, ako na slijedecin izborima se opet kandiduje, Covic dobija glas od Bosnjak iz opstine Novo Sarajevo, koji je uzgred dijete sehida.
Pa sad vi kintajte sta me nagnalo na to.
E to je vas Sejdo danas u Sarajevu, omrazeniji lik od Covica i Dodika zajedno.
hrasno38

#40312 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

refffko wrote: 20/12/2019 23:41 Niti sam stranacki aktivan, niti znam bilo koga od politicara, vecinom do sad nisam ni na izbore izlazio. Zaposlen u privatnom sektoru.
Kunem se mrtvim ocem, toliko mi se Sejdo zgadio, ako na slijedecin izborima se opet kandiduje, Covic dobija glas od Bosnjak iz opstine Novo Sarajevo, koji je uzgred dijete sehida.
Nisam znao da si ti Sarajevo....ali godiste koje si naveo i te kako otkriva zasto ovako pises. I nek si ti dva puta naglasio da si dijete sehida iz Novog Sarajeva
refffko

#40313 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by refffko »

hrasno38 wrote: 20/12/2019 23:46
refffko wrote: 20/12/2019 23:41 Niti sam stranacki aktivan, niti znam bilo koga od politicara, vecinom do sad nisam ni na izbore izlazio. Zaposlen u privatnom sektoru.
Nisam znao da si ti Sarajevo....ali godiste koje si naveo i te kako otkriva zasto ovako pises. I nek si ti dva puta naglasio da si dijete sehida iz Novog Sarajeva
Naravno da nisam, ali poznajem jako puno ljudi, normalnih ljudi. Vjeruj, ne bi ti se niti malo svidjelo sta ti o sefu pricaju.
I da, naglasio sam, cisto da budete svjesni kod kakve populacije je vas sef lazov izazvao gnjev. A ovakvih kao ja je puno Sarajevo.
Smeta vam kad vam neko peotiv sefa prica, a kaze da je iz sehidske porodice? Znaci o ratu cemo, samo ako to vama odgovara?
E pa vidis, nije se Sejdo jedini borio u Armiji BiH.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#40314 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 20/12/2019 23:37
Glasac sam NS-a, nikakve veze sa SDP-om nemam i realan sam, za razliku od tebe. Branis neodbranjivo, a to je cinjenica da je Lazov bezveze oborio vladu KS, a onda se bas izblamirao pravdajuci sto je to uradio. Ovdje je situacija vrlo jasna, pro ili contra SDA, nema izmedju, nit sredine. Lazov je izabrao stranu.

Eto lokalnih uskoro pa cemo vidjeti ko je u pravu.
i ti napadas mene koji je na prethodnim izborima glasovao za pedju kojovica? da si u kampanji bio upola aktivan na forumu, kao sto si sada, procitao bi ti to, jer i nisam krio.

za trenutnu vladu navijam i uopce mi nije drago sto ce biti smijenjena. ja sam upozoravao stalno da im prijeti smjena, da vukovi ne spavaju, a zauzvrat dobivao slicne pusalne optuzbe, kao sto ih od tebe dobivam. trebali su se obezbijediti, kupovati, kao sto se u politici i radi, mada im jos uvijek nije kasno.

a df kao df. stranka koja egzistira iskljucivo zbog komsica. tu imas par komsicevih uvlakaca u guzicu kojima isti daje malo na paznji, uhljebljuje ih na plate od 3-4-5 hiljada km i dok je tako oni su tu, kada komsic padne, oni se presaltaju kod drugog i tako u krug. i netko od mene trazi da komentiram takvu stanku u bilo kojem kontekstu, a da stvar bude gore, jos me se povezuje sa njima. ljudi bez karaktera i stava, zalutali u ideologiji.

ozbiljnija prica je projekat "zeljko komsic" i to je sa drzavnicke strane projekat kojeg treba podrzati, kao odgovor na sve napade koji dolaze iz susjedstva.
Point.

#40315 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Point. »

Žalosno je čitati postove ove sarajevske FGR koja ni po čemu ne odudara od random postova sa poskoka i sličnih portala. Zbog ljudi koji nemaju ni viziju ni plan ala Konaković ovako prosipati hrskaču je smiješno i žalosno.

U međuvremenu, Čović u toplini svoje velelepne hacijende zadovoljno trlja ruke zbog još jednog probosanskog verbalnog sukoba. Ko je ovdje ovca?
al-em

#40316 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by al-em »

DF je privatna firma zeljka komsica u koju je zaposlio par svojih drugova i koja ce se ugasiti u oktobru iduce godine.
refffko

#40317 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by refffko »

Point. wrote: 21/12/2019 00:00 Žalosno je čitati postove ove sarajevske FGR koja ni po čemu ne odudara od random postova sa poskoka i sličnih portala. Zbog ljudi koji nemaju ni viziju ni plan ala Konaković ovako prosipati hrskaču je smiješno i žalosno.

U međuvremenu, Čović u toplini svoje velelepne hacijende zadovoljno trlja ruke zbog još jednog probosanskog verbalnog sukoba. Ko je ovdje ovca?
Komsic ima viziju i plan? :lol: :lol: :lol:
Pa on nema inteltualne sposobnosti za to.
Zukorlic ga je najbolje opisao.

Haj pogledaj molim te jos jednom gostovanje Komsica kod Senada.
Ono treba da sjedi u predsjednistvu? On mjescnu zajednicu voditi na moze.
A da je lazov, kukavicije jaje podmetnuto od strane nacionalist, o tomevise ne treba ni raspravljati. Ja ne znam nikoga na politickoj sceni ko je jeftinije obraz prodao.
Pa Zeljno Komsic je bio najneaktivniji zastupnik 4 godine. Zar takav da sjedi u predsjednistu?
Last edited by refffko on 21/12/2019 00:07, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#40318 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

Point. wrote: 21/12/2019 00:00 Žalosno je čitati postove ove sarajevske FGR koja ni po čemu ne odudara od random postova sa poskoka i sličnih portala. Zbog ljudi koji nemaju ni viziju ni plan ala Konaković ovako prosipati hrskaču je smiješno i žalosno.

i dok vatra pucketa, kraj kamina Čović sav ozaren veli: Sarajevo neće dobiti nove tramvaje...

sit gladnom ne vjeruje. uvijek bilo. vidi se po komentarima ljudi koji više ne žive tu a brane Demagoga.
hrasno38

#40319 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

refffko wrote: 20/12/2019 23:50
hrasno38 wrote: 20/12/2019 23:46
Naravno da nisam, ali poznajem jako puno ljudi, normalnih ljudi. Vjeruj, ne bi ti se niti malo svidjelo sta ti o sefu pricaju.
I da, naglasio sam, cisto da budete svjesni kod kakve populacije je vas sef lazov izazvao gnjev. A ovakvih kao ja je puno Sarajevo.
Smeta vam kad vam neko peotiv sefa prica, a kaze da je iz sehidske porodice? Znaci o ratu cemo, samo ako to vama odgovara?
E pa vidis, nije se Sejdo jedini borio u Armiji BiH.
Hahahahha nije bolan nebio on moj sef on je covjek kojeg ja poznajem 40 godina ali ja ti nisam bas nesto politcki aktivan. Vidis ono sto je interesantno da sam jedino nekada davno poslije rata bio clan SDP-a i to je to ali tada je SDP jos uvijek nesto vrijedio....Vidi prije par godina se ja vozim u gradskom saobracaju tacnije u troli, onako trola dupla skoro prazna, ja sjedim pri dnu i udjose dvojca momcica i pocese da divljaju i devastiraju trolejbus. U neka doba vozac popizdi zausatvi i skoci sa sjedista i krenu prema njima bogami da ih mlatne a oni ce u glas "mi smo djeca sehida"....mislim da je suvisno da ti objasnjavam! Bolan nebio ja sam borac iz Novog Sarajeva i nikada i niko od nas ukljucujuci i tvog rahmetli oca se nije borio nista drugo nego za Bosnu i Hercegovinu. Zeljko, tvoj otac, ja i hiljade drugih smo se borili i ginuli za ovu zemlju i Zeljko to radi i danas ali politicki i jedni otvoreno i sam ostavljen od SDP SUPAKA ide u konfrontaciju sa Dodikom i Covicem kojima je jedini cilj da razvale ono za sta je tvoj otac dao zivot. Niksic i ostala govna to ne znaju jer oni ne znaju sta znaci zivotom braniti svoju zemlju kao ni Kojovic i njegova klika i zato se ovako i ponasaju. Ime Sejdo su mu dali ustase...Covicevi sljedbenici....smece sa Poskoka i ti sebi dozvoljavas da tako zoves suborca svvoga rahmetli oca. Zato sam ti i napisao da tvoje godiste govori da si jos zelen i da razmisljas isto ko oni kad krenu na utakmicu sa jedinim jedinim, ciljem da se potuku. Ja nikada u zivotu ne bih mogao da uvrijedim ni jednog svog suborca....mogao bi mu zamjeriti....mogao bi sto sta ali ga nazivati pogrdnim imenima koja upotrebljavaju ustase i cetnici NIKADA!
Chmoljo

#40320 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

koja ponjava jebem ti život :lol:

e jesmo ga zabili Dodiku i Čoviću jer smo srušili kantonalnu vladu. :lol: eno ne mogu sebi doći od takvog taktičkog genija :lol:
shbc

#40321 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shbc »

Probosanskog sukoba? Po cemu je ovo probosanski sukob? Zeljko Komsic i DF su OPET stali na stranu neprijatelja ove drzave. Ja ovo djl ne smatram probosanskom stranom.
hrasno38

#40322 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Chmoljo wrote: 21/12/2019 00:09 koja ponjava jebem ti život :lol:

e jesmo ga zabili Dodiku i Čoviću jer smo srušili kantonalnu vladu. :lol: eno ne mogu sebi doći od takvog taktičkog genija :lol:
Kantonalna vlada je bar sto se mene tice samo kolateralna steta i ja licno nisam bio za njenu smjenu ali za Dinu Konakovica je vec druga prica.
Chmoljo

#40323 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Chmoljo »

hrasno38 wrote: 21/12/2019 00:11

Kantonalna vlada je bar sto se mene tice samo kolateralna steta i ja licno nisam bio za njenu smjenu ali za Dinu Konakovica je vec druga prica.
koaliranja sa sjecikesama da bi se otišlo u NATO, jel to?
shbc

#40324 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shbc »

Visa politika, ne kontas ti to. Moras biti udaren po prstima svetom rukom mesije iz Novog Sarajeva da ugledas svjetlo :mrgreen:
hrasno38

#40325 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Chmoljo wrote: 21/12/2019 00:13
hrasno38 wrote: 21/12/2019 00:11

koaliranja sa sjecikesama da bi se otišlo u NATO, jel to?
Pravilo zivota j ako imas dva zla onda uvijek biras ono koje je manje.....na kraju krajeva o cemu vi svi pricate pa ta jebena SDA je na izborima bila najjaca partija.....sjecikese su onoliko koliko im to dzvoli narod. U Beogradu ljudi na ulicama vec mjesecima a kod nas??? Pusti ba @cmoljo suplje ziv bio.
Post Reply