malakh wrote: ↑20/12/2019 23:15
refffko wrote: ↑20/12/2019 23:13
I jos samo jedno pitanjce.
Kakve u opste veze ima, kako god ovo zavrsilo, Sejdo? Ko je njega i za sta pitao?
Citavo vrijeme, ovo je igranka Bakira i Dodika. Iskljucivo do njih je sve bilo. Sejdo je tu bio samo da potpise, kao sto bi bilo ko drugi.
A sto se ankete tice, idu izbori brzo. Meni bi bilo najdraze da su sutra. Sejdo se sa ovim zakopao. Konacno su se Bosnjaci rijesili kukavicijeg jajeta.
super, rijesili se. sto je alternativa? odnosno tko je alternativa za covica u predsjednistvu?
Neka Hrvati odluce. I onako, clan predsjednistva je najmanje bitna fukcija, gdje jedan uvijek moze uloziti veto. Ako se budemo ponasali kao Srbi u Jugoslaviji, onda cemo kao i Jugoslavija zavrsiti.
Prepustiti Hrvatima da se sami rijese svoga sljama, kao sto mi prvo trebamo svog. Komsic je itekak odgovarao HDZ-u. Upravo zahvaljujuci njemu, imaju najbolje rezultate unazad 20 godina.
A sta smo to mi dobili sa Komsicem? Demagog koji apsumutno nista osim suplje uradio nije.
Je li treba napominjati njegovo zalaganje prosle 4 godine? Realno, on nije kapacitet ni za nacelnika opstine.