Ako cemo vjerovati Komsicu onda je u pitanju sistem vrijednosti. Njemu je bitno Sarajevo koje je multi kulti a ne dzemahirija. Konakovic je, ispostavice se veci desnicar od Bakira. Drugi argument mu je bio da je KOnakovic preuzeo sav KS i da se donose odluke onako kako on kaze bez demokratskog procesa. Ja nisam bio u KS skupstini tako da ne mogu potvrditi jel istina ili nije.
Demokratska fronta Željko Komšić
- apsidejzi
#40026 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Adriatic
#40027 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znalo se ovo brate odmah po potpisivanju, po reakciji Džaferovića i bježaniji Komšića.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#40028 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ovo je prnap a ne anap
lik se poslije izbora dogovorio sa sdO da uvuce sdp i ns tj bh blok u ubleharenje sa sdO, ovi odbili i uzeli nevoljko šČepa po tisuČiti put
e basH moras biti mozak da skontas smuČkovo kurvanje su bOkirom... ma hajte molim vas... motaj kablove... 
-
statixx
#40029 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje ima to od CG i MK.
- bingov buraz
#40030 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mile taktički pustio dokument u javnost da dokaže da je u pravu.
Komšo ako ga je pročitao jebo me sav svijet,već je prije rekao da vjeruje Bakiru u vezi ovoga
Komšo ako ga je pročitao jebo me sav svijet,već je prije rekao da vjeruje Bakiru u vezi ovoga
- apsidejzi
#40031 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti citas drugi dio recenice, ja citam prvi dio recenice: Prvi dio kaze - POSVECENOST I RAD NA INTEGRACIJAMA a drugi dio kaze za postizanje clanstva, za dobijanje pristupnice a u nas bez prejudiciranja rezultata. Prvi dio je ono sta mi radimo, drugi dio je ono sta NATO radi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/12/2019 16:17Čovjek ti napisao ANP koji su poslali crnogorci i makednoci, jesil slijep ili disleksičan ? Skoncentriši se i pročitaj šta piše kod njih, a šta piše kod nas.apsidejzi wrote: ↑20/12/2019 16:13Zato sto KONACNU odluku donosi NATO a ne BiH. Jesil znao da mozes biti i odbijen ako se njima ne svidis? BiH je posvecena a konacnu odluku daje NATO. Zato ne mozes prejudicirati sta ce oni odluciti. Mozes proci kao Makedonija sa EU. Sve uradili al opet corak.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/12/2019 16:11
Da ne bude da se vadi iz konteksta, evo tog dijela
Klasična izdaja
Last edited by apsidejzi on 20/12/2019 16:21, edited 1 time in total.
- shbc
#40032 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
1. Zasto bi vjerovali Komsicu? Covjek je dokumentovani lazov.apsidejzi wrote: ↑20/12/2019 16:18
Ako cemo vjerovati Komsicu onda je u pitanju sistem vrijednosti. Njemu je bitno Sarajevo koje je multi kulti a ne dzemahirija. Konakovic je, ispostavice se veci desnicar od Bakira. Drugi argument mu je bio da je KOnakovic preuzeo sav KS i da se donose odluke onako kako on kaze bez demokratskog procesa. Ja nisam bio u KS skupstini tako da ne mogu potvrditi jel istina ili nije.
2. Sam si postavio pitanje "je li KS bio vrijedan NATO-a?", sad odjednom to nema veze
- MorningStar
#40033 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gluplji ste nego sto sam mislio (botovi i slijepi panj glasaci) - to je vjerovatno i glavni razlog zasto jedan dodik uspjeva da brise pod sa “pro bosnjackim bosanskim” strankama na drzavnom nivou.apsidejzi wrote: ↑20/12/2019 16:15A sta bi ti duso, sa se sam uclanis u NATO i da ti o tome odlucujes? Naravno da ce NATO odluciti. Nase je da kazemo: IMal bujruma domacine, a nato ce kazat: Bujrum. Il nece.klixoris wrote: ↑20/12/2019 16:13Kratko i jasno, pogodio si srž, uključujući i raniji post gdje si fino poredio sa Makedonijom i CG![]()
Dakle, drage ovce, nasamarene steOvaj dokument je obična ubleha i nije ANP. Jedino da u NATO-u sami aktiviraju ANP, na osnovu daj šta daš dokumenta, ali ako budu gledali po PS-u, onda ovaj dokument nije osnov za to
Kada prodjes sve reforme kojih ima puno i svaku parlament mora usvojiti (srbija je bliza natou nego mi btw) onda moras zvanicnu odluku donijeti o pridruzivanju a nato donosi odluku o odobravanju ili odbijanju pridruzivanja. Recimo imas slican koncept za EU kada izadje se na referendum iako si ispunio sve sve uslove - kao svica norveska itd i tu opet odluku drzava donosi.
Teski su to koncepti - ali pa nije bake a evo i kamso sa fahrom djaba na vlasti - znaci mozes najgluplje stvari poturiti narod vjeruje
Ps: citam ti drugi post i ocito imas problem sa razumjevanjem recenica
- cvrčak_na_hedonizmu
#40034 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
apsidejzi wrote: ↑20/12/2019 16:20Ti citas prvi dio recenice, ja citam drugi dio recenice: Prvi dio kaze - POSVECENOST I RAD NA INTEGRACIJAMA a drugi dio kaze za postizanje clanstva, za dobijanje pristupnice a u nas bez prejudiciranja rezultata. Prvi dio je ono sta mi radimo, drugi dio je ono sta NATO radi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/12/2019 16:17Čovjek ti napisao ANP koji su poslali crnogorci i makednoci, jesil slijep ili disleksičan ? Skoncentriši se i pročitaj šta piše kod njih, a šta piše kod nas.
I kako da te ne uvrijedim sada ? Šta god da napišem završiću opisujući tvoj IQ koji je niži od sobne temperature, a to je najblaže u odnosu na ostatak.
Koliko smo mi glup narod, dobro išta imamo. Glup i pokvaren
- apsidejzi
#40035 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
1) Zato sto nemam izbora. Niksic i Kojevic bjeze ko misevi. Ostaju jos nacionalisti koji imaju svoje feude i ne misle ih pustiti. Komsic mozda jeste lazov ali jedini od ljevice nesto pokusava uraditi.shbc wrote: ↑20/12/2019 16:211. Zasto bi vjerovali Komsicu? Covjek je dokumentovani lazov.apsidejzi wrote: ↑20/12/2019 16:18
2. Sam si postavio pitanje "je li KS bio vrijedan NATO-a?", sad odjednom to nema veze
2) To je bilo namjenjeno ranijoj diskusiji al sad je izgubilo smisao. Bila je ekipa koja je povezivala kanton i ANP u ranijoj diskusiji. Ne da mi se sad objasnjavati...
- apsidejzi
#40036 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Probaj tako sto ces objasniti svoj stav bez da spominjes moj IQ. Ako nisi u stanju onda tvoj IQ postaje upitan.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑20/12/2019 16:23apsidejzi wrote: ↑20/12/2019 16:20 Ti citas prvi dio recenice, ja citam drugi dio recenice: Prvi dio kaze - POSVECENOST I RAD NA INTEGRACIJAMA a drugi dio kaze za postizanje clanstva, za dobijanje pristupnice a u nas bez prejudiciranja rezultata. Prvi dio je ono sta mi radimo, drugi dio je ono sta NATO radi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kako da te ne uvrijedim sada ? Šta god da napišem završiću opisujući tvoj IQ koji je niži od sobne temperature, a to je najblaže u odnosu na ostatak.
Koliko smo mi glup narod, dobro išta imamo. Glup i pokvaren
Last edited by apsidejzi on 20/12/2019 16:26, edited 1 time in total.
- cvrčak_na_hedonizmu
#40037 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti fakat nisi dobar
Zaobidji me, mozda je prelazno
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 20/12/2019 16:28, edited 1 time in total.
- apsidejzi
#40038 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad nemas argumenta prelazi se na ad hominem. Klasicna kapitulacija u debati. BJezi pod suknju Niksica, tu ti je i mjesto.
- Adriatic
#40039 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
"Prvo ANP pa onda Tegeltija"
Željko Komšić, vizionar, multietniĆar i borac protiv SDA
Željko Komšić, vizionar, multietniĆar i borac protiv SDA
- seoBIH
#40040 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo nije ANP i dodik je izjebo ovu dvojicu. Jos jednom pokazuje da je najjaci politicar u BIH.
- apsidejzi
- Adriatic
- bingov buraz
#40043 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gore je što su napravili i pristali na presedan i ono što je bila zakonska obaveza sad je stvar dobre volje RS
Probosanske snage ka'e
Probosanske snage ka'e
- bingov buraz
#40044 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ne mora čitati, dovoljan je pokazatelj to što je Bakir dokument sakrio pod zemlju a Mile ga pustio u javnost.
Komšić ne računam,siguran sam da ga nije ni pročitao.
- Arachnoidea
#40045 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Drzavni nivo - provesti sve potrebne aktivnosti za prijem BiH u ČLANSTVO u NATOu.
"Program reformi" - BiH je bla bla kao prioritet odredila PARTNERSTVO s NATOm.
Pravi ANP - 100+ strana jasno definisanih aktivnosti mjera gdje se tacno zna kad sta koliko gdje ko je nosioc aktivnosti itd.
Željkov ANP - 10+ stranica u formi eseja, pa vise stranica i kvalitetniji sadrzaj imao program stranke radom za boljitak
I kako neko ovo moze pravdati i prikazivati kao uspjeh, ovo je potpuna sramota i poraz za sve one koji vole ovu zemlju i koji joj zele dobro. Klasicni defetizam, samo nek ne puca
Pravi ANP - 100+ strana jasno definisanih aktivnosti mjera gdje se tacno zna kad sta koliko gdje ko je nosioc aktivnosti itd.
Željkov ANP - 10+ stranica u formi eseja, pa vise stranica i kvalitetniji sadrzaj imao program stranke radom za boljitak
I kako neko ovo moze pravdati i prikazivati kao uspjeh, ovo je potpuna sramota i poraz za sve one koji vole ovu zemlju i koji joj zele dobro. Klasicni defetizam, samo nek ne puca
- apsidejzi
#40046 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I ne mora citati...bingov buraz wrote: ↑20/12/2019 16:32I ne mora čitati, dovoljan je pokazatelj to što je Bakir dokument sakrio pod zemlju a Mile ga pustio u javnost.
Komšić ne računam,siguran sam da ga nije ni pročitao.
Ne mora. Nek ceka nekog ko ce razmisljati za njega. U tom i jest problem ovog glupog naroda zeljnog vodje... Ovaj post treba uokviriti i unijeti u Ustav BiH jer je na nevjerovatno efikasan nacin, u par rijeci, sazeo sve sto opisuje reakciju naseg covjeka na podrazaje.
Jebo debatu. Sto ce mi to. Mogu ja uvijek sacekati da neko drugi procita to za mene pa cu ja zauzeti stav u skladu s tim ko kaze ono sto ja zelim cuti.
- apsidejzi
#40047 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Posalji prazan papir i aktiviraces ANP.Arachnoidea wrote: ↑20/12/2019 16:36 Drzavni nivo - provesti sve potrebne aktivnosti za prijem BiH u ČLANSTVO u NATOu.
Željkov ANP - 10+ stranica u formi eseja, pa vise stranica i kvalitetniji sadrzaj imao program stranke radom za boljitak![]()
I kako neko ovo moze pravdati i prikazivati kao uspjeh, ovo je potpuna sramota i poraz za sve one koji vole ovu zemlju i koji joj zele dobro. Klasicni defetizam, samo nek ne puca![]()
- Arachnoidea
#40048 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Taj prazan papir koji šalješ je ANP i nećeš njime ništa aktivirati nego je to dio procesa koji se naziva MAP, prvo se informiši prije nego što dođeš braniti ovakvo poniženje.apsidejzi wrote: ↑20/12/2019 16:38Posalji prazan papir i aktiviraces ANP.Arachnoidea wrote: ↑20/12/2019 16:36 Drzavni nivo - provesti sve potrebne aktivnosti za prijem BiH u ČLANSTVO u NATOu.
Željkov ANP - 10+ stranica u formi eseja, pa vise stranica i kvalitetniji sadrzaj imao program stranke radom za boljitak![]()
I kako neko ovo moze pravdati i prikazivati kao uspjeh, ovo je potpuna sramota i poraz za sve one koji vole ovu zemlju i koji joj zele dobro. Klasicni defetizam, samo nek ne puca![]()
- shbc
#40049 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@apsidejzi jesi li ti svjestan da mi kao drzava uopste nismo iskazali zelju da pristupimo NATO-u kroz ovaj dokument? O cemu pricas vise?
- Leverage
#40050 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ANP se ne aktivira, ANP je (ili nije) taj papir kojeg šalješ.